Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 173
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
λιγο του εριξες, δωσε πονο...
δεν προλαβαινα ειχαμε φαναρι μπροστα αλλα ολα τα λεφτα ηταν μετα στον καφε που δεν με πιστευε οτι ειμαι φιλτρο εξατμιση και οτι μου ειπε να πατησω πρωτος γιατι νομιζε οτι με ειχε ανετα επεσε πολυ γελιο!!!!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Μετά από καιρό ανοιξα λίγο την TS. Φανάρι κόκκινο και μπροστά μου ένα mini cooper s το απλό. Ξεκινάμε χαλαρά γιατί ήταν και αλλά αυτ/τα μπροστά και είμαι με 2α εντός λιφτ και περιμένω να ανοίξει ο δρόμος για να πατήσει το μίνι που το εχω προφυλακτήρα. Ανοίγει ο δρόμος, πατάει αυτός (έβγαλε και κάμποσο μαύρο καπνό από την εξάτμιση από το ξεμπουκωμα) πατώ και εγώ. Τρίτη και είμαι ήδη δίπλα του τετάρτη και περνάω αρκετά εύκολα με την ΚΝ να ουρλιάζει... Να πω την αλήθεια δε το περίμενα τόσο εύκολο. Έχει δοκιμασει κανείς άλλος με cooper s;
Δύναμη Σεβασμού: 508
Αντρεα αυτο ειναι με τα 175 αλογα?
Μηπως μπερδευτηκες και ηταν το ατμοσφαιρικο με τα 122???
Πλακα κανω....
Μια χαρα εκατσες!!!
Εγω τωρα στον γυρισμο με τον Μητσο ,εδω στο περιφερειακο που ερχομασταν Βολο ,ανοιξα λιγο τα νιτρα να κανω μια επιδειξη στον Μητσο με +60!!!
Βεβαια δεν ειχε σηκωσει η μπουκαλα 950PSI αλλα οριακα 900 και ερχομασταν απο το Renault Club μαζι με ενα αλλο παιδι απο Βολο παρεα με Clio RS 197!!!
Το προτελευταιο που το μετρησε σημερα 199 αλογα!!!
Με 2 ατομα εμεις και αυτος μονος σε 1η και 2α απο σταση με κακη εκκινηση εγω βγηκαμε στα ισια περιπου γιατι μας κοψανε αλλα με ταση να ξεκολλησω!!!
Καταλαβαινεται τι θα γινοταν με καλη εκκινηση ,μονοκαβαλος εγω και με πιεση 950+
Δύναμη Σεβασμού: 307
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Πλακα κανω....
Μια χαρα εκατσες!!!
Εγω τωρα στον γυρισμο με τον Μητσο ,εδω στο περιφερειακο που ερχομασταν Βολο ,ανοιξα λιγο τα νιτρα να κανω μια επιδειξη στον Μητσο με +60!!!
Βεβαια δεν ειχε σηκωσει η μπουκαλα 950PSI αλλα οριακα 900 και ερχομασταν απο το Renault Club μαζι με ενα αλλο παιδι απο Βολο παρεα με Clio RS 197!!!
Με 2 ατομα εμεις και αυτος μονος σε 1η και 2α απο σταση με κακη εκκινηση εγω βγηκαμε στα ισια περιπου γιατι μας κοψανε αλλα με ταση να ξεκολλησω!!!
Καταλαβαινεται τι θα γινοταν με καλη εκκινηση ,μονοκαβαλος εγω και με πιεση 950+
μιας και με τα νιτρα το κατεχεισ οταν θα χεις χρονο δν ανοιγεις ενα τοπικ με τισ γνωσεις που εχεισ γυρω απο το αντικειμενο να ξεστραβωθουμε και μεις λιγο???
Δύναμη Σεβασμού: 348
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Πλακα κανω....
Μια χαρα εκατσες!!!
+1 επαλήθευση και από εμένα, δηλαδή τον αυτόπτη μάρτυρα.
που να ακούγατε που ήμασταν δίπλα δίπλα με με τα παράθυρα ανοιχτά
και τα μοτέρ να σκυλιάζουν σε γοργό ρυθμό