Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
08-04-12, 22:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ειμαι 1 αμαξι μπροστα και αλλο μισο(1,5)
ναι ρε θα μιλησουμε, γενικα μαμα ειμαι με μια εξατμιση κ ηταν κ γδυμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jason : 08-04-12 στις 23:32.
|
08-04-12, 22:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
1,5 αμάξι ειναι αλα 2καβαλος νομίζω πηγαίνατε μαζι
|
08-04-12, 23:19
|
Μέλος
|
|
|
|
το αποτελεσμα μου φενεται περιεγο..αν ο ιασων λεει οτι εχει μοτερ 1300 και 0,7 και δικαβολος εκανε ετσι τι διαφορα...δεν νομιζω.αλλος ειχε το μαυρο και 6αρι..δεν υπαρχει περιπτωσει η .ηταν 20ν ο ιασων 1,1 bar.ειχα ανοιξει παλια κατατυχει παλια με ενα παιδι που κορολλα με σταρλετ μοτερ με μαμα τορμινα και προγραμα οτι και κατι τετοια..εφαγε και για το σπιτι.οταν ακουγα το αμαξι του σκυλιαζε η τορμπινα ,αλλα ηταν μικρη που να παει.εκτοσ λεω αν φιλος ειχε το ασιμη πανω.παω πασο..η κατι αλλο παιζει.τα ξερω καλα και τα δυο μοτερ τι κανουν μιας ο αδερφοσμου εχει starlet gt..
|
08-04-12, 23:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Να υπενθυμίσω ότι απαγορεύεται ο κανονισμός κόντρας μέσω του site...
|
08-04-12, 23:32
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Να υπενθυμίσω ότι απαγορεύεται ο κανονισμός κόντρας μέσω του site...
|
για βολτα εχουμε κανονισει.... δν μιλησαμε για κοντρα...
|
|
|
08-04-12, 23:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Η προέλευση
Ο κεφτές είναι το αρχαιότερο έδεσμα των ΕΛλήνων που πήγαν στους γειτονικούς με την γη πλανήτες καθώς και στην Σκανδιναβία με τον Μέγα Αλέξανδρο. Η ανάγκη για φορητό φαγητό τους έκανε να πειραματιστούν δημιουργώντας τον ΚΕ-ΦΤΕ. Ο πρόγονος του ΚΕ-ΦΤΕ ο ΚΕ-ΕΦΤΑ απέτυχε παταγωδώς γιατί δεν είχε τα απαραίτητα συντηρητικά και χάλαγε μέσα σε τρεις μέρες έξω από το ψυγείο. Όλα ξεκίνησαν από έναν Ελ κεφτεδέμπορα εν έτη 1250 π.Χ. Τούτος ο κιοφτές έπινε Φραπέ και έτρωγε ψωμί πάνω από ένα φούρνο. Του δίνει μια μπούφλα το αφεντικό του ο χλίμης και πέφτει η φράπα πάνω στο ψωμί και ψήνεται. Έτσι φτιάχτηκε ο κεφτές.
Ο τσαμπουκά κεφτές. Είναι ο κεφτές με "attitude". Είναι ο κεφτές που γ@μ@ει και δέρνει και απ' όπου περνάει σπέρνει όπως λέει και η ΕΛ-αϊκή παροιμία.
Ο μπαρούτ κιοφτές, ο εκρηκτικότερος όλων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 08-04-12 στις 23:42.
Αιτία: Δε βρίζουμε...
|
08-04-12, 23:39
|
Μέλος
|
|
|
|
φιλε παντελη ,για το φιλο σου που λες ..το σασμαν 5 με α6ρι.επιδει ειχα και τα δυο κανουν μεγαλη διφορα σε αυτα τα μοτερ ,το 5, ανοιγει εχεις βαλει 3 και εχεις παει 160 .με το α6ρι στα 160 εχει βαλει 4..και δευτερα την σπινιαρη ..και γενικα αυτα τα μοτερ απο ρολλ να παιξει με κατι 16ν στα μετρα σου εχεις χασει μεχρι να πιασει ψυλα..η κοντρα του μαυρου ειναι φαναρι εχω ανοιξη με πολυ ποιο δυνατα ραλυ 1,2, δεν παινανε και που ειναι και ευθρια.η λαθος να παιζει ρολλ και ειδικα 5 αρι καληνυχτα....και 17 τι τα ηθελε ενταξει μουρη αλλα απο δυναμη θα στην βγαλει 4 και αντε γεια.αντε πες στο φιλο σου να ξυπνησει λιγο το μοτερ.εκει που τα 4 μπουζι μαζι το τρυπ.ζερ να το ξεβιδωσει να το κανει λιγο πανω να ανεβει το αβανς να ειναι λιγο ποιο ξυπνιο χαμηλα..
|
08-04-12, 23:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Πόσες φορές θα πρέπει να κάνω τον "χωροφύλακα" πείτε μου;;;
Κόντρες είπαμε όχι από εδώ μέσα, δε βρίζουμε...
Είμαι κατά των καρτών, αλλά μέχρι ένα σημείο...
Και το λέω προς όλους, γνωστούς μου και μη...
|
08-04-12, 23:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
συννεφιασμένος ουρανός αστραπές θα φέρει πολλες απορίες
|
08-04-12, 23:47
|
Μέλος
|
|
|
|
ιασων,επιδει ξερω φορας τουρπινα.και απο τι βλεπω απο ρολλ κανανε βολτα μια χαρα σταθηκε.απο σταση θα ειναι διαφορετικο το αποτελεσμα.αλλα κακο δεν ξερουμε πιεση μπορεις να σηκωσεις?απο μεσα.μπραβο στο φιλο σταθηκε καλα,για ατμοσφαιρα.συγνωμη που τα λεω ετσι .χωρις παραξειγης..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18279004 seconds (75,26% PHP - 24,74% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|