Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-12-11, 16:42
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ήθελα να ήξερα...
Και φυσικά για το edit που είπα, ούτε κόπος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-11, 16:43
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Το Ban δεν αναφερόταν στο όνομά σου, αφορά όλους όσους παρεκτρέπονται και δε μπορούν να συμμετέχουν σε μία συζήτηση με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο χωρίς να προσβάλουν τους υπολοίπους. Για εσένα αναφέρθηκε μόνο το θέμα των επαναλαμβανόμενων post ενώ έχεις τη δυνατότητα με edit να προσθέσεις κάτι στο ήδη υπάρχων post σου...
Παλιά 30-12-11, 17:30
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χα-χα, λες να είσαι κι εσύ σαν κάτι παπούδες αντι-παπανδρεϊκούς από το '50, που επέλεξαν κόμα όπως και ομάδα, εκ γενετής!
Απλα να ξεκαθαρίσω πως δεν εχω επιλεξει κανενα κομμα απο τοτε που ειχα δυνατοτητα να ψηφιζω.
Δεν ειμαι αντι-παπανδρεϊκός. Ειμαι αντι-λαμογιακός που αυτο σημαινει πως δεν εχω κανενα χρωμα επάνω μου.
Αρα σιγουρα εχω καλυτερη και πιο αντικειμενικη κριτική σκέψη απο κάποιον βαμμένο με το χρωμα οποιουδήποτε κομματος. Προσπάθησε να γινεις αντι-λαμογιακός και εσυ, και ολοι οι βαμμένοι μπας και αλλαξει κατι σε αυτη τη χωρα.

Μη μας βγάλεις και το ονομα δλδ οτι υποστηριζουμε καποιο κομμα, οχι τιποτα αλλο...

Εχω κατι στο μυαλο μου να ψηφισω στις επομενες εκλογες και θα ειναι και η πρωτη φορά που θα ψηφισω. Αν εχεις ανοιχτο μυαλο, το συζηταμε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-11, 17:45
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλα να ξεκαθαρίσω πως δεν εχω επιλεξει κανενα κομμα απο τοτε που ειχα δυνατοτητα να ψηφιζω.
Δεν ειμαι αντι-παπανδρεϊκός. Ειμαι αντι-λαμογιακός που αυτο σημαινει πως δεν εχω κανενα χρωμα επάνω μου.
Αρα σιγουρα εχω καλυτερη και πιο αντικειμενικη κριτική σκέψη απο κάποιον βαμμένο με το χρωμα οποιουδήποτε κομματος. Προσπάθησε να γινεις αντι-λαμογιακός και εσυ, και ολοι οι βαμμένοι μπας και αλλαξει κατι σε αυτη τη χωρα.

Μη μας βγάλεις και το ονομα δλδ οτι υποστηριζουμε καποιο κομμα, οχι τιποτα αλλο...

Εχω κατι στο μυαλο μου να ψηφισω στις επομενες εκλογες και θα ειναι και η πρωτη φορά που θα ψηφισω. Αν εχεις ανοιχτο μυαλο, το συζηταμε.
+10000!!! Συμφωνώ μαζι σου 100% αυτο που ειπες στο τέλος με ενδιαφέρει!

Παράθεση:
ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Νέα αποκάλυψη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Σπάει η Ομερτά! Επερώτηση – βόμβα από τον Νίκο Νικολόπουλο για τον αδερφό του πρωθυπουργού

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 2000 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ”Ε”. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.

ΠαρΆ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

ΤΟ κτίριο στην οδό Vignerons 1A όπου στεγάζεται η εταιρεία του Α. Παπανδρέου

Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε την εταιρεία που διατηρεί ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στην Ελβετία, με μοναδικούς εταίρους αυτόν και την σύζυγο του κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.

Δείτε τα στοιχεία της εταιρείας:

Κλικ στην εικόνα για να δείτε καθαρά τα στοιχεία.

Η εταιρεία λοιπόν ονομάζεται Institute for Climate and Energy Security

Όνομα που ξεκάθαρα ταυτίζεται με το ακρωνύμιο “I4CENSE”, το δημοσιοποιημένο όνομα της εταιρείας δηλαδή, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά ακόμα και τη …SIEMENS!

Συνεχίζοντας την έρευνα διαπιστώσαμε ότι η επωνυμία της εταιρείας δεν βρισκόταν γενικώς στον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά και στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν φαινόταν εταιρεία με αυτό το όνομα.

Σε αυτοψία λοιπον που κάναμε στο κτίριο (φωτό), είδαμε ότι όντως δεν υπήρχε ούτε ταμπελάκι, ούτε καν κουδούνι (!). Βλέποντας ότι ως αποδέκτη αλληλογραφίας ο κύριος Παπανδρέου είχε δηλώσει το όνομα Etude Häsler, είδαμε ότι στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το γνωστό δικηγορικό γραφείο H&B LAW, (κλικ στην φωτό για μεγένθυση), όπου υπεύθυνος είναι ο κύριος Hasler Marc. Την αυτοψία επιβεβαιώνει και η καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο.

Η εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, στεγάζεται στο δικηγορικό γραφείο H&B LAW, γραφείο που φημίζεται για τις δραστηριότητες τους σε …Venture Capitals, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, δραστηριότητες με μεγάλη ζήτηση από ανθρώπους με διαθέσιμα κεφάλαια, για τους οποίους η Ελβετία είναι ακόμα “ασφαλές λιμάνι”. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία έχει ειδικό division για Ρώσους πελάτες.

Το τι είδους εταιρείες στεγάζονται σε δικηγορικά γραφεία με τέτοιον τρόπο, ρωτήστε κάποιους ειδικούς να σας διαφωτίσουν όσοι δεν το γνωρίζετε.

Δείτε σκαναρισμένα αποσπάσματα του καταστατικού της εταιρείας, με την επίσημη σφραγίδα του Ελβετικού κράτους και τις υπογραφές τους. Το καταστατικό είναι στην διάθεση των αρχών και των ΜΜΕ που θα θελήσουν να παρουσιάσουν το θέμα, αλλά κυρίως στην διάθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στο μνημόνιο δεν γνωρίζατε τι ψηφίζατε κύριοι. Τώρα δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια.

Ένα μεγάλο Μπράβο στους φίλους του Ολυμπία για την ανιδιοτέλεια και την αυτοθυσία τους.

Ένα μεγάλο Μπράβο στο παλικάρι που λέγεται ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Από το θάρρος και την μπέσα ενός άνδρα ξεκίνησαν όλες οι αποκαλύψεις αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις. ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ IJ PARTNERS ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHRS.

ΥΓ. Κύριε Κλέωνα, θα μας πείτε τώρα που στέλνατε τα λεφτά για τις χορηγίες; “¶στους, μην ασχοληθείς, αυτοί είναι περιθωριακοί!!”

Τα υπόλοιπα στοιχεία εδώ:

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… αλλά έχει ένα πρόβλημα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!
ΠΗΓΗ : http://olympia.gr/2011/06/25/andreas-papandreou-2/
εμαθα πριν λιγο (το ειπαν και στον EXTRA3) οτι οι 2 εισαγγελεις που παραιτήθηκαν αλλα τωρα γυρισαν στις θεσεις τους, δεχτηκαν απειλες κτλ και γιαυτο αρχικα παραιτήθηκαν! φυσικα δεν το ειπε ΚΑΝΕΝΑ καναλι εκτος στο EXTRA3! αν βρω κατι παραπανω θα το γραψω!

Στο internet άλλες σελίδες λενε τα παρακάτω:

Σοκ έχει προκαλέσει η παραίτηση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη (που είχε διαλευκάνει τα σκάνδαλα του ναυαγίου του Σάμινα, της Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια στο παραδικαστικό, των ομολόγων, του ποδοσφαίρου και των εξοπλιστικών) και του συνεπικουρούντα το έργο του, επίσης εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη. Οι δύο εισαγγελείς κατήγγειλαν παρεμβάσεις στο έργο τους, γεγονός που κανείς δεν αμφισβητεί, όμως η πραγματική αιτία κρύβεται στην γιγαντιαία κόντρα του κ. Πεπόνη με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Athens Post, ο κ. Βενιζέλος είχε αποφασίσει να προωθήσει σχέδιο νόμου για την αντικατάσταση των δύο εισαγγελέων. Αιτία, η ρήξη μεταξύ Πεπόνη- Βενιζέλου. Πώς έφτασαν στα άκρα οι σχέσεις των δύο ανδρών;
Ο κ. Πεπόνης, τους τελευταίους μήνες ασχολείτο με την υπόθεση της… περιβόητης λίστας με τα ονόματα 14.700 οφειλετών με χρέη άνω των 150.000 ευρώ.
Τη λίστα, έχει στη διάθεσή του ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος επικαλούμενος θέμα προσωπικών δεδομένων, την… έκρυψε σε ένα δωματιάκι της Βουλής, σε ένα αντίτυπο, μη επιτρέποντας ακόμα και στους βουλευτές να τη δουν χωρίς να συνοδεύονται (μην τυχόν και τη διαρρεύσουν)! Ο κ. Πεπόνης, θεώρησε ότι η απαγόρευση δημοσιοποίησης δεν τον… πιάνει. Και έτσι, με επίσημο αίτημά του προς το Υπουργείο Οικονομικών, ζήτησε να του αποσταλεί η λίστα, ώστε να ξεκινήσει τις έρευνες. Απάντηση όμως, δεν πήρε. Έτσι, συνέταξε και έκανε δεύτερο αίτημα προς το Υπουργείο Οικονομικών. Και πάλι δεν πήρε απάντηση, παρότι περίμενε καιρό και “ενόχλησε” και το γραφείο του υπουργού.
Εξοργισμένος, τότε, ο κ. Πεπόνης (προ περίπου ενός μήνα) αποστέλλει και νέο αίτημα προς το Υπουργείου Οικονομικών, με μια ειδοποιό διαφορά όμως: Αυτή τη φορά, κάνει σαφές πως αν η λίστα δεν του έχει σταλεί εντός τριημέρου, όπως ορίζει ο Νόμος, θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων για την υπόθεση εναντίον στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών. Κατά πληροφορίες, ανάμεσα στα πρόσωπα που απειλούσε με διώξεις ο κ. Πεπόνης, ήταν και ο ίδιος ο υπουργός! Αυτό ήταν που εξόργισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Η λίστα μπορεί να εστάλη στον Οικονομικό Εισαγγελέα, όμως ο κ. Βενιζέλος είχε δώσει ήδη εντολή για τη σύνταξη νέου νομοσχεδίου για την αντικατάσταση Πεπόνη και, φυσικά και του κ. Μουζακίτη που ήταν ο βασικός του συνεργάτης. Αυτό, βέβαια, το άγριο παρασκήνιο της κόντρας, δεν είναι το μόνο που ώθησε σε παραίτηση τους δύο αξιοσέβαστους εισαγγελείς. Είναι και πιέσεις από οικονομικούς κύκλους, οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σταματήσουν την έρευνα και να πέσουν στα μαλακά, ή να ξεχαστούν οι υποθέσεις των πραγματικά μεγαλοφειλετών του Δημοσίου. Αλλά σε αυτό, θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία…

http://athenapost.blogspot.com

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 30-12-11 στις 23:23. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-11, 22:31
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:

δεν εχω κανενα χρωμα επάνω μου.
γιατι εδω και 2 χρονια ακουω συνεχεια αυτα τα λογια? συνεχεια ομως...
ολοι αυτα τα λογια λενε. ολοι ομως...

τωρα το πως βγηκε ο χοντρος στην εξουσια και πως βγηκε και ο παπαντρεας αποτελει παραξενο τροπο....

κανενας μας δεν ψηφισε κανεναν...
και φυσικα βαζω και τον εαυτο μου μεσα....
Παλιά 30-12-11, 23:13
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Απο εμενα παντως δεν βγηκε κανενας. Αυτο ειναι σιγουρο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-11, 23:38
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εχω να ριξω μεγαλο κομμα απο το 2000......
Ουτε και απο εμενα παντως βγηκαν τα λαμογια!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-12-11, 14:05
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 303
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων

O Ma-corolla έγραψε ένα μήνυμα σαν να υπονοεί ότι είμαι λαμόγιο και ανέντιμος, δεν το είδες?

Εσείς έχετε το καρπούζι και το μαχαίρι (moderators), κάντε ότι θέλετε
Οπα οπα να ξεκαθαρίσω οτι δεν είναι σε σένα προσωπικό αλλά γενικά μιλώντας εάν δεν αλλάξει ολη η κυβερνηση δεν γινεται τίποτα , και επιπλέον οταν κάνω edit δεν ξέρω πως να σβήσω το edit μετά και να ξανακάνω σε κάποιον αλλο . Οπότε Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως αυτην Η χωρα θα πάει μπροστά ολη εξω απο την κυβερνηση τοτε θα πάμε μπροστά και χωρίς χρώματα και κομματικά αυτά μας έχουν υπονομευσει.
Οποτε CTS 03 συγνώμη εαν προσβλήθηκες αλλά δεν ήταν προσωπικό.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαρία : 01-01-12 στις 23:20.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-01-12, 22:54
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιαννη αυτο λεω...
οτι κανενας μας δεν ψηφισε καποιο μεγαλο κομμα...

ακομα και οσοι μαζευτηκαν στο συνταγμα...
τα ιδια ελεγαν...

αν αυτη τη στιγμη γινει πανελληνιως ενα γκαλοπ, στα 10 εκατομυρια που ειμαστε, πιθανον 5-6 ατομα να πουν οτι ναι!!! ψηφισα...
Παλιά 02-01-12, 07:01
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μπα Πανο θες να σου φερω εγω απο τη δουλεια μου ατομα να σου λενε ΝΑΙ ψηφισα ΠΑΣΟΚ και δεν το μετανιωσα....
Κολλησαν αφισες του ΠΑΣΟΚ και δεν το μετανιωσαν....
Και η πλακα ξερεις ποια ειναι?Οτι θα τους βγαλουν και σε εφεδρεια τωρα και παλι τα ιδια λενε....
Καταλαβες τωρα γιατι ανεβαζω πιεση 20????
Θα σου φερω εγω πολλους που λενε καλα κανει και βαζει την χωρα σε ταξη και αλλες τετοιες μ@λ@κιες.......
Ειναι να μην σου ανεβαινει η πιεση 200 μετα?Πως δεν τον σκοτωσα τις προαλλες τον αλλον....ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα......του εχουν κοψει ποσα λεφτα ,δωρα και χαρατσια και παλι τα ιδια......

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,21823096 seconds (75,91% PHP - 24,09% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com