Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
16-11-11, 23:33
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Νικηφορε για να πω την αληθεια λεπτομερειες δεν ξερω απλα ξερω οτι και χωρις μπαταρια για τουλχιστον 24ωρες χτυπανε ,απο εκει και περα πιθανον να εχεις δικιο ,δεν αμφιβαλλω!
Αν ειναι ετσι τοτε διαλεγεις συναγερμο ή μπαταρια?
Απο την αλλη καλυτερα να ψαχνεις για μπαταρια παρα για αμαξι.....
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
16-11-11, 23:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εδω που μενω? 1.000.000 φορες μπαταρια!!!! αλλιως μαλλον θα ψαχνουμε για αλλο αμαξι μετα!!! εγω εκανα το αλλο μια φορα την εβδομαδα το εβαζα μπροστά και δεν υπηρχε προβλημα! βεβαια 2 φορες την πατησα, μια επειδη ακουγα δυνατα με sub με σβηστο το μοτερ! (και χωρις πυκνωτη) και αλλη μια με το starlet που το ειχα παρκαρισμενο κατω τρακαρισμενο να δω τι θα το κανω και επειδη ηθελα τον συναγερμο μην το κλεψει κανεις γυφτος δεν το εβαζα μπροστα για 2-3 μηνες και εμεινε η μπαταρια τελικα! παντως οταν την αλλαξα δουλευε τσακμακι! (δανειστικα φιλου μπαταρια). Οποτε μετα απο πληρη ακινησια 3 μηνων περιπου δεν επαθε τπτ αλλο εκτος την μπαταρια!
|
16-11-11, 23:43
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Ε τι αλλο να παθει ρε Νικηφορε περα απο μπαταρια......!!!!
Ολα καλα με τους συναγερμους αλλα την μπαταρια την γ@μ@νε!!!
Στην μηχανη που ειχα συνγερμο ειχα αλλαξει 3 μπαταριες σε 3 χρονια!
Απο τον καιρο που τον εκλεισα ,σταματησα και να αλλαζω!!!!
Αλλα ειπαμε επαρχια.....!!!
|
|
16-11-11, 23:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αν βαραει χωρις λογο λογικό! εγω απο τοτε που εβαλα συναγερμο καλο και καλης μαρκας εννοειτε δεν ξαναειχα προβλημα με μπαταρια! και φυσικα ΠΟΤΕ αν παιζει Tv, dvd, μουσικη κτλ δεν το κανω με σβηστο το μοτερ! επισης εχω αναλογικο βολτομετρο μεσα και ψηφιακο επανω στον πυκνωτη για να ξερουμε και τι μας γινεται, το πρωι με το κρυο εχει μεγαλη πτωση στα volts (10.5 - 11,5) αλλα παιρνει τσακμακι μπροστά! το Καλοκαιρι με τις ζεστες ειδικα ειχα δει και πανω απο 16 volts!! (με ανοιχτο το μοτερ), τωρα τον Χειμωνα με ανοιχτο μοτερ δεν παταει τα 14!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-11-11 στις 00:02.
|
17-11-11, 00:07
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Ολα παιζουν το ρολο τους δεν το συζητω!
Παντως τα 16 volt ειναι πολυ!!!Μεχρι 14,5-14,6 μετα πρεπει να κοβει ο αυτοματος!
Βεβαια απο οτι καταλαβα εσυ εχει πολλα ηλεκτρονικα οποτε εχεις και καταναλωσεις.....
|
|
24-11-11, 12:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τα 16 ειναι με ζεστη Αυγουστο μηνα!!! φορτιζει η μπαταρια λογω ζεστης! τωρα τον χειμωνα ουτε στα 14 δεν παταει με ανοιχτο μοτερ (13.8 λεει επανω στον πυκνωτη).
|
24-11-11, 21:51
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Ναι καταλαβα Νικηφορε οκ με τα 13.8!
Παντως τα 16 δεν ειναι καλα ακομα και με πολυ ζεστη....
|
|
24-11-11, 21:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτο ειναι φυσιολογικο λογω ζεστης ομως! στο αμαξι δεν αλλαζει κατι! αν ειχαν ολοι βολτομετρα να βλεπουν ολοι καπου εκει θα ηταν το Καλοκαιρι! αλλα προσοχη αυτο δεν γινεται παντα! τις περισσοτερες φορες δεν ειναι πανω απο 14,5 ή κοντα στα 14,8 απλά αν εχει ΠΟΛΥ ηλιο και ειναι το αμαξι παρκαρισμενο στον ηλιο μετα βαραει και 16αρια!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-11-11 στις 22:01.
|
24-11-11, 22:03
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Κοιτα εγω εχω το Apex-i στο Punto και βλεπω χειμωνα καλοκαιρι 13.5-13.8!
Οσο αξιοπιστα μπορει να δειχνει ε!
Επισης στο scooter που εχω ενα Aprilia Sportcity 250i που ειναι 3ετιας και εχει και αυτο βολτομετρο δειχνει απο 13.8 -14.6 MAX!Χειμωνα-καλοκαιρι και αυτο και το εχει εργοστασιακο αυτο στο trip Computer οποτε αυτο σιγουρα ειναι 100% αξιοπιστο!
Γι αυτο το λεω,δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος σε αυτα τα ηλεκτρολογικα,ασε και δεν τα παω και μια.....
|
|
|
|
|
24-11-11, 22:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σύμφωνα με τα βιβλια που εχω εδώ των ηλεκτρολογων αυτοκινητων λεει πως η κανονικη φορτιση του εναλλακτη (δυναμό) ειναι 13,2 εως 15,2 volts. Τα 16 που αναφερω τα εχω δει σε σπανιες περιπτωσεις ΜΟΝΟ κατακαλόκαιρο και εφοσον το αμαξι ειναι ωρες στον ηλιο! μετα απο λειτουργια κανονικη η ταση κατεβαινει, δεν υπάρχει κανενα προβλημα. Οταν βλεπουμε πολυ παραπανω ή λιγοτερο απο τα 13 ειναι να ανησυχουμε! το πρωι που παω να βαλω το αμαξι μπροστά εχω δει και 11 τωρα με τα κρύα! αλλα παιρνει μπρος τσακμάκι, ειναι και η μπαταρια παλια απο 21/7/2008.
Βεβαια εχω το εξης προβλημα που δεν εχω λυσει ακομα, το πρωι με το κρυο οταν αναβω αλαρμ πχ ή εστω παταω φρενα ή φλας τοτε η ταση πεφτει πολυ ειδικα αν εχω ανοιχτο το καλοριφερ, δλδ απο τα 13.8 μπορει να παει ακομα και 12,5!!! δλδ ειναι σαν να μην φορτιζει στιγμιαια το δυναμό!!! παλια το ειχα αυτο και με το ηχοσυστημα αν βαραγε το sub αλλα εβαλα πυκνωτη 1F και λυθηκε το προβλημα αυτο, οπως και με τα κανονικα φωτα με το που εβαλα xenon ειδα σημαντικη βελτιωση καταναλωσης ρευματος, αλλα το θεμα με καλοριφερ, φωτα φρενων, φλας και θερμανση πισω τζαμιου ή υαλοκαθαριστηρων παραμενει! καποιος μου ειπε να βαλω 55αρα μπαταρια την επομενη αντι 45αρα που εχω και θα λυθει το προβλημα! δεν ειναι ιμαντας δυναμο (εχει μπει νεος) και ειναι μια χαρα σφιγμενος οποτε το αποκλειω αυτο, εξαλου η ταση φορτισης δυναμο ειναι στα σωστα επιπεδα μετρησεων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-11-11 στις 22:13.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16765404 seconds (82,23% PHP - 17,77% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|