Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-07-11, 04:14
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμενα με πηγαν βολτα παντως σε 2,0Τ με αυτο το σασμαν και με το προγραμμα στο σπορ και πραγματικα επαθα πλακα με τον τροπο αλλαγης που εκανε..
Πραγματικα τις πεταγε με μισος το σασμαν και κουλος να εισαι με τετοιο σασμαν κερδιζεις κοντρες..
Μπορει να εκαναν εκπτωσεις στα μικρα μοντελα για μειωση κοστους και αυτο να πληρωνουν τωρα..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 09:33
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εγω παντως τονισα την αντιμετωπιση της αντιπροσωπίας στο θεμα.
Δλδ που τους λες το προβλημα και σου λενε "ειναι φυσιολογικο".

Πανω σε αυτο περιμενα σχολιασμο.

Για παραδειγμα εχω φιλο με OPEL cabrio. Μεσα στα εκατομυρια προβληματα που του εχει βγαλει, μπαζει και νερο η οροφη. Επισημη απαντηση αντιπροσωπίας: του είπαν οταν βρεχει να το παρκαρει σε κατηφορα με τη μουρη προς τα κατω για να μην μπαζει νερα...

Τωρα αυτα για τα κολληματα και τις παρωπιδες τα ακουω βερεσε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 09:44
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και για του λογου το αληθες, η συνεχεια.

Το πρόβλημα που αναφέρει ο φίλος είναι υπαρκτό όμως η κατασκευάστρια εταιρεία ΔΕΝ στέκεται στο ύψος της, για την Ελλάδα τουλάχιστον, μια...
αναζήτηση στο διαδίκτυο με τους όρους “DSG RECALLS”, “DSG LEMON” κτλ αρκεί για να πειστεί ο κάθε ένας το μέγεθος του προβλήματος αλλά και την αντιμετώπιση που έχουν αντίστοιχα οι καταναλωτές σε άλλες χώρες, και πως έχουν μεταχειριστεί αυτές την εν λόγο εταιρεία.

Φίλε μου δεν είσαι μόνος το μόνο σίγουρο είναι αυτό, όσοι το έχουν πάθει ξέρουν και όσοι θα το πάθουν θα μάθουν, συμβουλέψου πρώτα την προστασία καταναλωτή και μετά κάποιον δικηγόρο διότι οι κύριοι αυτοί μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Τέλος εύχομαι το πρόβλημα σου να λυθεί γρήγορα, γιατί υπάρχει λύση και την ξέρουν, και να ευχαριστηθείς πλέον το αυτοκίνητο σου!!!

Πηγη: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/dsg-7_12.html
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 10:47
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
Το dsg ειναι φανταστικο κιβωτιο,οσοι το χουν δοκιμασει πινουν νερο στο ονομα του....και ειναι το πρωτο κιβωτιο του ειδους που μπαινει σε αυτοκινητα παραγωγης και δουλευει παρα πολυ καλα.....το dsg-7 ειναι σχετικα καινουργιο ακομη ,οι παιδικες ασθενειες λογικα θα εξαλειφθουν..
Το dsg-6 που ειναι καποια χρονια στην αγορα ,ειναι αψεγαδιαστο σχεδον ,ειδικα σε αυτοκινητα που παρεμειναν stock ...
Πραγματικα ελεγα να μην μιλησω αλλα οντως επειδη το σκεφτομουν σοβαρα να παρω το Scirroco με το εν λογω κιβωτιο (αλλα λογω οικονομικων δεν...) διαπιστωσα και εγω οτι οντως ειναι κορυφαιο το σασμαν σε αλλαγες ειδικα σε οικονομικη οδηγηση που το αφηνεις να αλλαξει μονο του.

Επαθα πλακα με το οτι που ξεκιναει στα 10 μετρα εχει ηδη πεταξει τριτη χωρις να το παρεις χαμπαρι..Πας με 7η με 60 χιλιομετρα και το αμαξι αν δεν πατησεις σανιδα το γκαζι χωρις να κατεβασει ανεβαζει πολυ ωραια και προοδευτικα...αν παλι το τσαρουχωρεις κανει kick down αστραπιαια και σε κολλαει πισω! (εκδοση με τα 160ps),ο κομπρεσσορας δε ειναι παντα εκει να σφυριζει αδιαφορος χαμηλα και οταν το πλακωνεις μετα το τρελο σφυριγμα παιρνει σειρα το ξυραφιασμα της τουρμπινας ψηλα.

Πραγματικα επειδη ειχα γραφτει σε φορουμ γερμαναραδων διαπιστωσα και γω οντως για προβληματα αλλα ολα περιοριζοντουσαν στο γνωστο μεταλλικο ηχο που ανεφερε πιο πανω καποιος οταν αλλαζει απο κομπρεσορα σε τουρμπινα.Με το σασμαν ειχαν τα πρωτα μοντελα που το φορεσαν,μετα την αναβαθμιση ολα διορθωνονταν.

Παντως αν ειχα τα φραγκα παιδες δεν θα το σκεφτομουν καν,ο τροπος που κυλαει στον δρομο ενα γερμανικο (ποιοτητα κυλισης) δεν μπορει να συγκριθει με τα τουοτα μας και αυτο το διαπιστωσα αρκετες φορες και μονος μου αφου ειχα παρει αμπαριζα ολα τα τεστ drive στα scirroco και μολις οδηγαγα την corollitsa μου ξανα ξενερωνα απιστευτα με την καμπινα και την μηδενικη σχεδον ηχομονωση του δρομου.
Παλιά 12-07-11, 11:07
madvinegar Offline:
Administrator

To sciroco εμφανησιακα πως σας φαινεται?

Εμενα μου αρεσει πάρα πολυ. Απλα επειδη εχω ακουσει ακρες αντιθετες γνωμες (καποιοι φιλοι μου το λενε βατραχι κτλπ) ηθελα καμια εξτρα γνωμη!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 11:20
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Αντικειμενικά είναι πολύ όμορφο, αλλά έχει πήξει ο τόπος ρε παιδάκι μου. Όπου και να γυρίσεις το μάτι σου θα το δεις, κυρίως σε λευκό χρώμα...
Παλιά 12-07-11, 13:28
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω παντως τονισα την αντιμετωπιση της αντιπροσωπίας στο θεμα.
Δλδ που τους λες το προβλημα και σου λενε "ειναι φυσιολογικο".

Πανω σε αυτο περιμενα σχολιασμο.

Για παραδειγμα εχω φιλο με OPEL cabrio. Μεσα στα εκατομυρια προβληματα που του εχει βγαλει, μπαζει και νερο η οροφη. Επισημη απαντηση αντιπροσωπίας: του είπαν οταν βρεχει να το παρκαρει σε κατηφορα με τη μουρη προς τα κατω για να μην μπαζει νερα...

Τωρα αυτα για τα κολληματα και τις παρωπιδες τα ακουω βερεσε...
Σε ολες τις μαρκες πολλες αντιπροσωπειες τους,στην ελλαδα, ειναι τσαρλατανοι ,κοιτανε μονο πως θα τσεπωσουντα λεφτα απο σερβις και βλαβες εκτος εγγυησης και οταν ερθει η ωρα να φτιαξουν αμαξια μεσα στην εγγυηση,κανουν τισ παπιες...λενε αλλα αντι αλλων...ειτε απο ασχετοσυνη ,ειτε απο δολο και κουτοπονηρια

παραδειγμα δικο μας με τα vvti που εκαιγαν λαδια,ενω υπηρχε κατασκευαστικο προβλημα ,στις αντιπροσωπειες σου ελεγαν οτι ειναι φυσιολογικο να καιει λαδι και σε καποιες περιπτωσεις εριχναν την ευθυνη στον πελατη για κακη χρηση .....δεν εγινε επισημη ανακληση απο την toyota ελλας να επισκευαστουν ολα τα μοτερ της ελατωματικης παρτιδας ,παρα μονο σιωπηρη ανακληση οταν βγηκε βρωμα στον τυπο κι ο κοσμος αρχισε να ψαχνεται,οποτε αρχισαν να αλλαζουν ολοκληρο τον κορμο ,με καινουργιο ...σε αυτους που την "εψαχναν "

Ο πατερας μου εχει το avensis vvti του 2001 ,μεσα στα πρωτα 3 χρονια ειχε ραγησει 2 πλαστικες πολλαπλες εισαγωγης και στα 60000χλμ το σαζμαν εκανε περιεργους θορυβους και οι ταχυτητες μπαινανε με δυσκολια....
Την πρωτη φορα στην αντιπροσωπεια μας βγαζανε τρελους ,δεν μας καλυπταν με την εγγυηση ,κι αλλα τρελα....μεχρι που εστειλα εγω e-mail στην Toyota pe περιγραφοντας την βλαβη (και τις προηγουμενες ) κανοντας παραπονα για την εξυπηρετηση ...

Ως εκ θαυματος μετα απο λιγες μερες μας πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα να μας απολογηθουν για την ταλαιπωρεια και να μας στειλουν στην αντιπροσωπεια μας για δωρεαν επισκευη του σαζμαν ,μεσα στην εγγυηση..

Στην αντιπροσωπεια μας κανανε κωλοτουμπες και λατρειες οταν πηγαμε (ειχε μπει χερι προφανως) κατεβασαν σαζμαν...αλλαξαν 2 φαγωμενα ρουλεμαν του σαζμαν και εκαναν δωρο κι ενα νεο σετ συμπλεκτη.....

Απλα μερικα παραδειγματα για να δειτε οτι σε πολλες περιπτωσεις ανεξαρτητως μαρκας ,οι πελατες πεφτουν θυματα του αντιεπαγγελματισμου και της κουτοπονηριας καποιων
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 14:00
madvinegar Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ολες τις μαρκες πολλες αντιπροσωπειες τους,στην ελλαδα, ειναι τσαρλατανοι ,κοιτανε μονο πως θα τσεπωσουντα λεφτα απο σερβις και βλαβες εκτος εγγυησης και οταν ερθει η ωρα να φτιαξουν αμαξια μεσα στην εγγυηση,κανουν τισ παπιες...λενε αλλα αντι αλλων...ειτε απο ασχετοσυνη ,ειτε απο δολο και κουτοπονηρια

παραδειγμα δικο μας με τα vvti που εκαιγαν λαδια,ενω υπηρχε κατασκευαστικο προβλημα ,στις αντιπροσωπειες σου ελεγαν οτι ειναι φυσιολογικο να καιει λαδι και σε καποιες περιπτωσεις εριχναν την ευθυνη στον πελατη για κακη χρηση .....δεν εγινε επισημη ανακληση απο την toyota ελλας να επισκευαστουν ολα τα μοτερ της ελατωματικης παρτιδας ,παρα μονο σιωπηρη ανακληση οταν βγηκε βρωμα στον τυπο κι ο κοσμος αρχισε να ψαχνεται,οποτε αρχισαν να αλλαζουν ολοκληρο τον κορμο ,με καινουργιο ...σε αυτους που την "εψαχναν "

Ο πατερας μου εχει το avensis vvti του 2001 ,μεσα στα πρωτα 3 χρονια ειχε ραγησει 2 πλαστικες πολλαπλες εισαγωγης και στα 60000χλμ το σαζμαν εκανε περιεργους θορυβους και οι ταχυτητες μπαινανε με δυσκολια....
Την πρωτη φορα στην αντιπροσωπεια μας βγαζανε τρελους ,δεν μας καλυπταν με την εγγυηση ,κι αλλα τρελα....μεχρι που εστειλα εγω e-mail στην Toyota pe περιγραφοντας την βλαβη (και τις προηγουμενες ) κανοντας παραπονα για την εξυπηρετηση ...

Ως εκ θαυματος μετα απο λιγες μερες μας πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα να μας απολογηθουν για την ταλαιπωρεια και να μας στειλουν στην αντιπροσωπεια μας για δωρεαν επισκευη του σαζμαν ,μεσα στην εγγυηση..

Στην αντιπροσωπεια μας κανανε κωλοτουμπες και λατρειες οταν πηγαμε (ειχε μπει χερι προφανως) κατεβασαν σαζμαν...αλλαξαν 2 φαγωμενα ρουλεμαν του σαζμαν και εκαναν δωρο κι ενα νεο σετ συμπλεκτη.....

Απλα μερικα παραδειγματα για να δειτε οτι σε πολλες περιπτωσεις ανεξαρτητως μαρκας ,οι πελατες πεφτουν θυματα του αντιεπαγγελματισμου και της κουτοπονηριας καποιων
Καλα, χαλαρα συμβαινει αυτο, απλα σε καποιες μαρκες το φαινομενο ειμαι πολυ χειροτερο. Δλδ για τα γερμανικα, αυτη η απαντηση της αντιπροσωπιας "ειναι φυσιολογικο" εχει καταντησει σλογκαν.
Προσωπικα οποτε και να χρειαστηκα την εγγυηση, αλλαχτηκαν ολα χωρις καν να προσπαθησω. Τους ελεγα το προβλημα και επι τοπου κανονιζοντουσαν ολα. Και δεν μιλαω για μικρο-εξοδα. Πχ μου αλλαξανε κωλονα τιμονιου.
Και μην ξεχναμε πως η ΤΟΥΟΤΑ δινει και 6 χρονια εγγυηση. Για το προβλημα με το καψιμο λαδιου εδινε και επεκταση εγγυησης αλλον ενα χρονο.

Οι περισσοτερες μαρκες και κυριως οι γερμανικες δινουν 2 χρονια. Οποτε επικρατει η τακτικη να σου βγαζουν ολα τα προβληματα "φυσιολογικα" μεχρι να περασουν τα 2 χρονια, και ως δια μαγείας μολις περασσουν τα 2 χρονια να βρισκουν που ειναι το προβλημα και να προθυμοποιουνται να στο αλλαξουν αλλα... με το αζημιωτο.

Το εχω δει πολλες φορες το εργο. Μη μου πειτε πως δεν συμβαινει...

Φανταζομαι πως τωρα λογω κρισης τα πραγματα εχουν δυσκολεψει πολυ για ολες τις μαρκες βεβαια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 14:14
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα, χαλαρα συμβαινει αυτο, απλα σε καποιες μαρκες το φαινομενο ειμαι πολυ χειροτερο. Δλδ για τα γερμανικα, αυτη η απαντηση της αντιπροσωπιας "ειναι φυσιολογικο" εχει καταντησει σλογκαν.
Προσωπικα οποτε και να χρειαστηκα την εγγυηση, αλλαχτηκαν ολα χωρις καν να προσπαθησω. Τους ελεγα το προβλημα και επι τοπου κανονιζοντουσαν ολα. Και δεν μιλαω για μικρο-εξοδα. Πχ μου αλλαξανε κωλονα τιμονιου.
Και μην ξεχναμε πως η ΤΟΥΟΤΑ δινει και 6 χρονια εγγυηση. Για το προβλημα με το καψιμο λαδιου εδινε και επεκταση εγγυησης αλλον ενα χρονο.

Οι περισσοτερες μαρκες και κυριως οι γερμανικες δινουν 2 χρονια. Οποτε επικρατει η τακτικη να σου βγαζουν ολα τα προβληματα "φυσιολογικα" μεχρι να περασουν τα 2 χρονια, και ως δια μαγείας μολις περασσουν τα 2 χρονια να βρισκουν που ειναι το προβλημα και να προθυμοποιουνται να στο αλλαξουν αλλα... με το αζημιωτο.

Το εχω δει πολλες φορες το εργο. Μη μου πειτε πως δεν συμβαινει...

Φανταζομαι πως τωρα λογω κρισης τα πραγματα εχουν δυσκολεψει πολυ για ολες τις μαρκες βεβαια.
Σαφως και ισχυει αυτο που λες με τις γερμανικες μαρκες ,αλλα πιστευω δεν ειναι θεμα VW ,κυριως ειναι λαμογιες των εδω αντιπροσωπων....εχουν ακουστει πολλα και για προκαταβολες που ειχαν φαει απο πελατες τους χωρις να εχουν παραδωσει αμαξια τρεναροντας τους με διαφορες δικαιολογιες κ.λ.π ,και αυτα που αναφερεις εσυ φυσικα

Αντιθετα για την SEAT παρολο που στο Group V.A.G ανηκει και εμφανιζει λιγο πολυ τις ιδιες βλαβες με ενα VW ,η εξυπηρετηση που προσφερει στους πελατες της ειναι απο τις καλυτερες στην ελλαδα σε after sales
παλιοτερα ηταν και αντιπροσωπος της Revo προσφεροντας και βελτιωσεις με πληρη εργοστασιακη εγγυηση ,κι ακομα το κανει μεσω της SEAT Sport ....

(Για να μη γινει παρεξηγηση δεν συγκρινω αξιοπιστια και συχνοτητα βλαβων στα γερμανικα ,απλα κρινω το after sales /service τους /αντιμετωπιση πελατων )
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 19:35
aliengoa Offline:

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην πέρνετε φόρα μερικοί... Έψαχνα να βρω πού είχα διαβάσει για προβλήματα στα Yaris MMT τελευταία μοντέλα που έχουν μείνει από μηχανισμό συμπλέκτη στο δρόμο αλλά και COROLLA MMT που όταν πατάς γκάζι έχουν πτώση τάσης και η ΤΟΥΟΤΑ στην Ελλάδα δεν μπορεί να βρεί το πρόβλημα...

Ας μην φοράμε λοιπόν παρωπίδες και φανατιζόμαστε, μέσα στο ”σπίτι” μας συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια... Για μην θυμηθώ τις σκανδαλώδεις ανακλήσεις μοίριων αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ
Δηλαδή απαγορεύεις εμμέσως να κάνουμε κριτική-έκθεση απόψεων σύμφωνα με τις γνώσεις και εμπειρίες μας για το 7αρι DSG μόνο και μόνο επειδή είχε και η Toyota παρόμοια προβλήματα (τα οποία έχουν αναφερθεί πολλάκις σε αυτό το φόρουμ);;

Τα 7αρια DSG είχαν πρόβλημα όπως ακριβώς τα είπε ο GiWrGoS@XXX. Είναι γεγονός αυτό, άσχετα εαν πλέον έχουν λυθεί (τα περισσότερα τουλάχιστον).
Το ότι το αναφέρουμε, έστω και με μια δόση χιούμορ δεν νομίζω πως είναι μεπτό.

Τέλος, αντιγράφω την πρόταση του Mad

"Τωρα αυτα για τα κολληματα και τις παρωπιδες τα ακουω βερεσε..."
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Λεβιές ταχυτήτων G6 FanIsHere TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 18-11-14 22:41
Επιλογέας ταχυτήτων Pete_Mpal_ SUPPORT 6 15-10-13 17:51
Λεβιέ ταχυτήτων του G6(αισθητική παρέμβαση).. JaPanos TOYOTA COROLLA 111(G6) 11 11-09-09 13:47
Μοχλός Ταχυτήτων κωνσταντίνος TOYOTA COROLLA E 12 42 13-11-08 19:40
Θορυβος Κατα Τις Αλλαγες Ταχυτήτων vageliskou TOYOTA COROLLA E 12 2 07-04-06 20:00

Page generated in 0,19426489 seconds (84,48% PHP - 15,52% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com