Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|
 |
Λεβιές ταχυτήτων G6 |
 |

07-01-13, 18:20
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λεβιές ταχυτήτων G6
Ανοίγω αυτό το θέμα για να μιλήσουμε σχετικά με το λεβιέ ταχυτήτων του G6. Συγκεκριμένα, ο δικός μου έχει ξεβάψει το μεταλικό του κομμάτι. Διάβασα κάπου πως με τρίψιμο μπορεί να επανέλθει η αρχική του γυαλάδα, αλλά δεν το πιστεύω, γιατί μου φαίνεται πως είναι το χρώμα που έχει φύγει και όχι η γυαλάδα του μετάλου. Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Φώτο απ' τον δικό μου λεβιέ, για να κατανοήσετε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα:
Επίσης, έχω δει σε μερικά που το έχουν βάψει μαύρο. Το έχει κάνει κανένας από εδώ? Έχει φωτογραφίες να μας δείξει πως είναι και αν αξίζει να το κάνουμε?
|

07-01-13, 18:44
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
kozani
|
|
και το δικό μου ετσι ειναι, καθώς επίσης και το δερμάτικο καλυμα παρακάτω έχουν ξεβάψει οι κοκκινες ρίγες,
το έτριψα με dremel γυαλισε για λίγο καιρό και μετά ξαναθάμπωσε σε όλη την επιφάνεια
|

07-01-13, 21:15
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
αυτά ειναι βαμμένα αλά με λίγη υπομονή το φτιάχνεις παλι αν εχεις και ντρεμελ ακομα καλύτερα για την χάραξη
|

07-01-13, 21:19
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Για τις κόκκινες ρίγες τόσο στο λεβιέ όσο και στο τιμόνι, καλή δουλειά πρέπει να κάνουν οι βαφές αυγών. Δεν το 'χω δοκιμάσει, αλλά ανυπομονώ να έρθει το Πάσχα να αγοράσω μία και να το επιχειρήσω.
Προς στιγμήν τις ραφές του τιμονιού τις πέρασα με ανεξίτηλο μαρκαδοράκι και έγιναν έναν τόνο πιο έντονες απ' ότι ήταν.
|
 |
|
 |

07-01-13, 22:16
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere
Για τις κόκκινες ρίγες τόσο στο λεβιέ όσο και στο τιμόνι, καλή δουλειά πρέπει να κάνουν οι βαφές αυγών. Δεν το 'χω δοκιμάσει, αλλά ανυπομονώ να έρθει το Πάσχα να αγοράσω μία και να το επιχειρήσω.
Προς στιγμήν τις ραφές του τιμονιού τις πέρασα με ανεξίτηλο μαρκαδοράκι και έγιναν έναν τόνο πιο έντονες απ' ότι ήταν.
|
Κι εμενα οπως το δικο σου ηταν και χειροτερο....το τριβεις με ψιλο γυαλοχαρτο φευγει η μακα βαφεις τα νουμερα απο τις ταχυτητες και το ψεκαζεις με σπρευ βερνικι για να μην ξανα σβησουν και γυαλιζει πολυ ωραια....εμενα εγινε σαν καινουργιο και αντεξε 1,5 χρονο...ακομα και το ταλαιπωρημενο δερματακι, με το βερνικι εδειξε καλυτερο....αμα κανεις προσεκτικη δουλεια γινεται σαν καινουργιο και το ανεξιτηλο ψιλο μαρκαδορακι ειναι μια χαρα.... ακομα κι αν εχει αλλοιωθει η χαραξη το κρυβει καλα αρκει να εχεις σταθερο χερι!...ειχαμε γραψει και θεμα εδω αλλωστε , με φωτογραφιες
Εγω επειδη το βαρεθηκα πηγα κι εβαλα aftermarket λεβιε ,ηταν το χριστουγεννιατικο δωρο της corolla 
|

08-01-13, 01:01
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
και εμενα ο λεβιες εχει γινει πολυ χαλια.. και εχει ξεβαψει αλλα και το δερματακι του εχει ξεφτίσει .. μαλλον σε κατι aftermarket με βλεπω ..
|
 |
|
 |

08-01-13, 09:05
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Eγω οπως ειπα ,πηγα και πηρα ενα πολυ ψιλο γυαλοχαρτο νερου 100αρι, (νομιζω ετσι λεγεται , δεν θυμαμαι σιγουρα)Ενα σπρευ βερνικι 2 μαρκαδορακια ανεξητιλα και.......μαυρη μπογια για δερματινα παπουτσια..( τα γνωστα camel) Δεν μπουρουσα κι εγω να πιστεψω οτι μονο με τριψιμο επανερχεται το συγκεκριμενο μεταλλο...κι ομως .....αν το τριψεις καλα, η αν εχεις τροχο με ψιλη συρματοβουρτσα.....γινεται αψογο σαν καινουργιο... τελειο..απλα μην κανετε την βλακεια που εκανα εγω , να τριψω χωρις να αφαιρεσω το δερμα.....οσο προσεκτικα κι αν ετριβα...ψιλο εγδαρα και το δερμα περαιτερω.
Οπως ειπα και ποιο πανω , με ενα μυτερο μαχαιρι καθαρισα τις διαγραμισεις των ταχυτητων απο μακα... κι εβαψα κοκκινομαυρη την οπισθεν,κοκκινους αριθμους και μαυρο το "Η" επισης εβαψα το δερματακι που ειχε γινει κουρελι ,με το camel..... βελτιωνοντας την οψη κατα πολυ παρα τις γρατζουνιες και μετα ψεκασα ολο το λεβιε με βερνικι να γινει γυαλιστερος και να κανει κρουστα πανω απο τα μαρκαδορακια στο μεταλλο και την μπογια στο δερμα , ωστε να μην ξεβαφουν στην παλαμη μου.Μετα απο καλο στεγνωμα ο λεβιες απο εκτρωμα που ηταν , εγινε σχεδον αψογος.Το μεταλλο ηταν τελειο γυαλισμενο αψογο...το δερματακι , απο για πεταμα εγινε ευπαρουσιαστο..βεβαια . η αισθηση ηταν πιο κοκκαλινη στην αρχη λογω της κρουστας του βερνικιου στο δερμα, αλλα με τον καιρο μαλακωσε
κοστος υλικων...5-6 ευρω για το βερνικι,
2 ευρω 1 φυλλο γυαλοχαρτο....
μπογια παπουτσιων ολοι εχουμε στα σπιτια μας
προσοχη με το βερνικι να ψεκασετε πολυ απαλες στρωσεις αφηνοντας το να στεγνωνει κανα μισαωρο ενδιαμεσα.. ( ή λιγοτερο αν χρησιμοποιησετε πιστολακι για στεγνωμα) για να κατσει ομοιομορφα χωρις "ρυακια".
Εγω το περασα 4 στρωσεις νομιζω.Ηθελα να κανει παχια κρουστα για να μην ξαναξεβαψουν οι αριθμοι γρηγορα... Αντεξε 1,5 χρονο...τωρα τελευταια μου χε ξεβαψει ελαφρα στον κορμο του μεταλλου,που δεν φαινεται τοσο,η κεφαλη και οι αριθμοι, ειναι ανεπαφοι ομως.Απλα εγω ηθελα μια αλλαγη κι εβαλα aftermarket χωρις να ξοδευτω ιδιαιτερα..Θα επαιρνα νεο λεβιε G6 απο toyota αλλα καποιος μου ειπε...70 ευρω και ειπα 70 να ειναι οι ωρες τους :P
|

08-01-13, 13:16
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
αν μπορεις βαλε καμια φωτο να δουμε πως ειναι τωρα...
|

08-01-13, 21:00
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paris!
αν μπορεις βαλε καμια φωτο να δουμε πως ειναι τωρα...
|
πως ειναι τωρα
πως ηταν οταν το εφτιαξα πριν καιρο
φυσικα,υπαρχουν ατελειες και θα μπορουσα να χα κανει καλυτερη δουλεια, αλλα πρωτη φορα ασχοληθηκα περνωντας αφορμη απο ενα αλλο παιδι που χε κανει μια ακομα καλυτερη μαγκια..... μιας κι εκτος απο το γυαλισμα του μεταλλου, αντικατεστησε και το φθαρμενο δερμα με carbon...φοβερο!!!
Το δικο μου δερματακι φενεται φθαρμενο απο πανω αλλα πριν το βαψω φαινοταν τελειως ξεπετσιασμενο..με το χρωμα μασκαρευτηκε λιγο ...
παντως και στο δικο μου το μεταλλο ηταν χαλια οπως στην φωτογραφια που εβαλες...δεν πιστευα οτι θα μπορουσε να ξαναγυαλισει....κι ομως!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 08-01-13 στις 21:06.
|

09-01-13, 14:52
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Και έβαψαν τα μαρκαδοράκια τόσο έντονα το μέταλο?? Θα το επιχειρήσω το συντομότερο!
Βρήκα και φώτο από αγγελία στο car.gr με το carbon που είπες. Ωραίο δείχνει, όντως!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη FanIsHere : 09-01-13 στις 15:05.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24019408 seconds (82,59% PHP - 17,41% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|