Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-04-11, 02:39
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα γραψω για ενα ανοιγμα που ειχα κανει ποιο παλια για να καταλαβεις γιατι δεν με φοβιζει τοσο το μεγκαν σου..!
ειχα δει στον δρομο εναν με ενα Ε12 και ανοιξαμε και οταν του ειπα τι φοραω ανταλαξαμε κινητα για να δουμε πως παω απεναντι σε ενα μεγκαν διλιτρο ενος φιλου του.
Συναντιομαστε στην Καβαλας και ερχεται με ενα Μεγκαν ο τυπος ξεβρακωτο με αγωνιστηκα χρωματα...!!
του λεω πας καλα???? τελικα δοκιμασα...
το μονο που ειχε θεμα ηταν ενα προβλημα στο συγχρονιζε και ξεκινησαμε ρολαριστοι απο χαμηλα δευτερες...
στα πρωτα μετρα ημουν μονο μπροστα σε καθε αλλαγη μου εκανε και μισο αμαξι...
Του φανηκε ομως περιεργο περιμενε να μου ριξει κολωνες.. το μεγκαν ζυγιζε καπου στα 950+- κιλα!!!
Απο σταση του εφυγα και δεν εφτανε λογω του προβληματος του.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roy-D : 24-04-11 στις 02:45.
Παλιά 24-04-11, 16:21
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα γραψω για ενα ανοιγμα που ειχα κανει ποιο παλια για να καταλαβεις γιατι δεν με φοβιζει τοσο το μεγκαν σου..!
ειχα δει στον δρομο εναν με ενα Ε12 και ανοιξαμε και οταν του ειπα τι φοραω ανταλαξαμε κινητα για να δουμε πως παω απεναντι σε ενα μεγκαν διλιτρο ενος φιλου του.
Συναντιομαστε στην Καβαλας και ερχεται με ενα Μεγκαν ο τυπος ξεβρακωτο με αγωνιστηκα χρωματα...!!
του λεω πας καλα???? τελικα δοκιμασα...
το μονο που ειχε θεμα ηταν ενα προβλημα στο συγχρονιζε και ξεκινησαμε ρολαριστοι απο χαμηλα δευτερες...
στα πρωτα μετρα ημουν μονο μπροστα σε καθε αλλαγη μου εκανε και μισο αμαξι...
Του φανηκε ομως περιεργο περιμενε να μου ριξει κολωνες.. το μεγκαν ζυγιζε καπου στα 950+- κιλα!!!
Απο σταση του εφυγα και δεν εφτανε λογω του προβληματος του.
Μην νομίζεις...και ο Γιαννης έφυγε τον tserkene επειδή δεν κουμπωσε η τρίτη στο corolla.
Επίσης να πω ΠΑΛΙ οτι ο tserkene ΝΑΙ φορουσε ημισλικ ενώ ο Γιάννης απλά λάστιχα που μπορει οπως λεει να βοηθησαν στην εκκινηση λίγο, ΑΛΛΑ στο ανοιγμα δεν ευνοουν, αντιθέτως μάλιστα επειδή εχουν πιο μαλακη γομα απο τα απλα, κολλανε στον ταπητα της πιστα με αποτελεσμα να κοβει το αμαξι.

Γιαννη θα με θυμηθεις οταν θα τα φορέσεις και εσυ στην πιστα!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 24-04-11 στις 16:37.
Παλιά 24-04-11, 19:58
Το avatar του χρήστη tserkene
tserkene Offline:

Μοντέλο: corolla ts
Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 281
tserkene είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
...ΥΓ :Η δοκιμη που ειχαμε κανει τοτε με τον φιλο Τσερκεζο στην πιστα ηταν απο σταση και καταλαβαινεις ποσο ευνοηθηκε στο ξεκινημα με τα Semislick , το ειχαμε σχολιασει και τοτε που μου εφυγε και λιγο στην εκκινηση αλλα μετα....... !!!
Φαντασου ομως για την επομενη φορα στη πιστα των Σερρων ,επειδη ο ανταγωνισμος μεγαλωνει και σιγουρα καποιοι θα δυναμωσουν κιολας(αν δεν εχουν ηδη δυναμωσει) , θα ερθω και γω (αυτο ειναι ΑΠΕΙΛΗ ) με 15αρες και 195/50 και semislick να παρω και γω αυτο το προβαδισμα για να δουμε και καλυτερες διαφορες και να μην υπαρχει και αμφισβητηση απο ΚΑΝΕΝΑΝ και επι ισοις οροις!!! ...
Να πω και κάτι άλλο, που από εσένα Γιάννη δεν περίμενα να μην το ξέρει…

Όταν κάναμε το άνοιγμα το δικό μου αμάξι ήταν στημένο για πιστά-στροφές, που σημαίνει ότι είχα 3ο κάμπερ σε κάθε τροχό και ολική σύγκληση στο +0.30ο . μονό αυτά αρκούν για να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Δεν δικαιολογούμε γιατί έχασα και δεν αλλάζει αυτό, αλλά να ξέρεις όμως μπορώ και καλυτέρα απλά δεν ξερώ εάν ποτέ το έχω σε 0-400 στήσιμο (που είναι περίπου σαν το μαμά). Το αμάξι μου έχει μπαμ δεν ήταν θέμα ελαστικών γιατί και η δική μου 1η όλη κάτω ήταν, αλλά δεν είχα βήμα εάν είχα τα μαμά τα λάστιχα θα ήταν τελείως διαφορικά, γιατί θα είχα στενό λάστιχο αλλά σωστό βήμα και δεν θα ήταν υπερβολικά κοντό και έτσι θα μπορούσα να απλώσω.

Και να πω ότι και τότε στα υπέρ μου ήταν ότι το αμάξι ήταν 1100kg. Σε καθημερινή χρήση είναι πάνω από 1200kg δεν ξερώ και εάν θα δίνει τελικά ένα σωστό άνοιγμα… τεσπα ο Γάλλος είναι ελαφρύς και τα 120 γαλλικά αλογάκια μπορούν να βγουν στον δρόμο πολύ εύκολα.

Αλλά ότι και να λεμέ το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και δεν πρόκριτε να ετοιμάσω το αμάξι για να πάω να το δοκιμάσω με κανέναν .Έτσι το γουστάρω όπως είναι τώρα: 1,5ο κάμπερ και θετική σύγκλιση…
Πάντα για χρήση βόλτας. Στην πιστά αλλάζουν τα νουμεράκια….

visit us on tserkezos.gr visit us on car.gr visit us on facebook

visit my garage

Αν έχεις βαρεθεί να κοιμάσαι τις Κυριακές, τότε μπορείς και εσύ να έρθεις μαζί μας… ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Παλιά 24-04-11, 23:07
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 389
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια ηρεμηστε μην φωναξε τον 2579.Ειναι εδω.

το ξερω μιλησαμε σημερα,αλλα απο οτι μου ειπε θα φυγει τριτη λογω οικογενειακων υποχρεωσεων
Παλιά 25-04-11, 12:18
ανδρεας Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 221
ανδρεας είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Να σας πώ και γώ τη χθεσινή μου εμπειρία...Πηγαίνοντας χτες το πρωί Μέγαρα για φαγητό,έξω από το δαφνή κάτσαμε στο φανάρι δίπλα δίπλα με ένα ΜΙΤΟ!!δεν ξεκινήσαμε από την αρχή για κόντρα!Βασικά ξεκινήσαμε χαλαρα,έβαλε αυτός δευτέρα εγώ δεν πείραζα την 1η χωρίς να έχω μπει στο Lift!μόλις βλεπω πως τσίμπισε και άρχισε να δίνει το πλάκωσα και εγω!!αυτός με 2α εγω με 1η στο Lift!εκανε ένα πέταγμα μισό αμαξι αλλά μετά βγήκα μπροστά και μέχρι που έβαλα 4 και γύρω 160χλμ ήμουν κάτι παραπάνω από μισό αμάξι μπροστά!μετά αναγκαστήκαμε να κόψουμε λόγο κίνησης και εγώ ακομα περισσότερο λόγο του χειροκίνητου κοφτη(είχα συνοδηγό την κοπέλα μου)!είχε και αυτόσ μια κοπελα μαζι...αν θεωρείτε το αποτέλεσμα παραλογο,μπορεί να μην ανοιξε και αυτος λόγο του κόφτη..ποιός ξέρει!!??πάντως αν άνοιξε όσο άνοιγε το αμάξι του,ήταν καλή εμπειρία την τουρμπίνα του να φουσκώνει και να μην σε πιάνει!!!
Παλιά 25-04-11, 17:13
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Να σας πώ και γώ τη χθεσινή μου εμπειρία...Πηγαίνοντας χτες το πρωί Μέγαρα για φαγητό,έξω από το δαφνή κάτσαμε στο φανάρι δίπλα δίπλα με ένα ΜΙΤΟ!!δεν ξεκινήσαμε από την αρχή για κόντρα!Βασικά ξεκινήσαμε χαλαρα,έβαλε αυτός δευτέρα εγώ δεν πείραζα την 1η χωρίς να έχω μπει στο Lift!μόλις βλεπω πως τσίμπισε και άρχισε να δίνει το πλάκωσα και εγω!!αυτός με 2α εγω με 1η στο Lift!εκανε ένα πέταγμα μισό αμαξι αλλά μετά βγήκα μπροστά και μέχρι που έβαλα 4 και γύρω 160χλμ ήμουν κάτι παραπάνω από μισό αμάξι μπροστά!μετά αναγκαστήκαμε να κόψουμε λόγο κίνησης και εγώ ακομα περισσότερο λόγο του χειροκίνητου κοφτη(είχα συνοδηγό την κοπέλα μου)!είχε και αυτόσ μια κοπελα μαζι...αν θεωρείτε το αποτέλεσμα παραλογο,μπορεί να μην ανοιξε και αυτος λόγο του κόφτη..ποιός ξέρει!!??πάντως αν άνοιξε όσο άνοιγε το αμάξι του,ήταν καλή εμπειρία την τουρμπίνα του να φουσκώνει και να μην σε πιάνει!!!
ξεχωρισες ποια εκδοση ηταν?η qv η αυτη με τα 155αλογα?

すべてはバランスについてです
Παλιά 25-04-11, 17:44
ανδρεας Offline:
Μέλος

οχι δεν μπόρεσα...μόνο πως είχε δυο εξατμισεις ειδα!!αλλα απότι το εψαξα λιγο στο intenet,δεν βγαζει 155αλογα!μόνο 135 και 170!το 170 δεν ηταν με τιποτα,οποτε 135!
Παλιά 25-04-11, 19:13
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τι βαρος εχει αυτο ρε παιδια?γιατι αν ηταν αυτο με τα 135 και ειχατε τετοιο αποτελεσμα,πρεπει να ειναι 900 κιλα..
εγω ειχα ανοιξει με ενα μπραβο(δεν ξερω εκδοση)και δεν ειχαμε πουθενα επαφη,οσο πηγαιναμε ετρωγε..
Παλιά 25-04-11, 19:38
ανδρεας Offline:
Μέλος

1135 αν θυμαμαι καλα γιατι οπωσ ειπα το εψαξα!!αλλα εχει 23κιλα ροπη περιπου...εσυ μαμα εισαι φιλε mpesikos?γιατι εγω εχω ανοιξει στο χαβαλε με τον ξαδερφο μου που εχει ενα bravo 155hp και μεχρι την 3ημουν ενα αμξι μπροστα αλλα μετα νομιζω πως με μαζευε αερα!!και λεω νομιζω γιατι λιγο πριν βαλω 4η εγω κοψαμε!!!βεβαια τα λαστιχα μου ηταν εντελως χαλια και δεν ειχα χαμηλωσει κλπ οπως τωρα!!
Παλιά 25-04-11, 20:42
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας Εμφάνιση μηνυμάτων
1135 αν θυμαμαι καλα γιατι οπωσ ειπα το εψαξα!!αλλα εχει 23κιλα ροπη περιπου...εσυ μαμα εισαι φιλε mpesikos?γιατι εγω εχω ανοιξει στο χαβαλε με τον ξαδερφο μου που εχει ενα bravo 155hp και μεχρι την 3ημουν ενα αμξι μπροστα αλλα μετα νομιζω πως με μαζευε αερα!!και λεω νομιζω γιατι λιγο πριν βαλω 4η εγω κοψαμε!!!βεβαια τα λαστιχα μου ηταν εντελως χαλια και δεν ειχα χαμηλωσει κλπ οπως τωρα!!
δεν ειναι φυσιολογικο να σε μαζευει 155αρι μπραβο πουθενα...ουτε η μιτο να ταν 135.τωρα που με τους multair βγαινει στις εκδοσεις που γραφεις πριν εβγαινε αυτους συν ενα με 155 ιδιο με του μπραβο

すべてはバランスについてです
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 7.5 Beta endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1180 27-01-17 01:04
Χρονια πολλα!!!!! Νο 3,01 Beta endurasKE-30 OFF TOPIC 382 26-12-15 11:52
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Καλησπέρα - Corolla E12 Version? ChrisGR Ειμαι νεος 16 17-12-14 17:47
Φιλικα Μαχαιρωματα Nikos ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 181 05-08-13 23:57

Page generated in 0,19130898 seconds (77,57% PHP - 22,43% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:18.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com