TmNemesis καταλαβαινω τι λες.. μακαρι γιατι και εμενα θα με βολευε μια τετοια τιμη και εμφανισιακα ειναι ετοιμο για τα δικα μου γουστα.. (δεν ξερω βεβαια ποσο παει η μεταβιβαση στα 1300 κυβικα)
Mpesiko σ'ευχαριστω πολυ για τις φωτος, δεν ηξερα οτι ειναι διαφορές μεταξυ των δυο εκδοσεων αυτοι οι χρωματισμοι, οι λεπτομερειες σε καντραν κλπ, νομιζα οτι ηταν απλα αλλες εκδοσεις σε στυλ full κλπ! Ωραιος......
Αυτος μας ειπε οτι ειναι original G6 εκδοση αρα και original 6ταχυτο, με μαυρο ταμπλο&σαλονι με κοκινα σημαδια. Σαν της φωτο που εβαλες. Απλα δεν βλεπω δισκοφρενα πισω, ουτε τον ρωτησαμε κιολας....
(και οι μπροστινες δαγκανες για μουφα μου φαινονται σε μεγεθος, σαν κατι ψευτικα προσθετα που βαζουν για ψαρωμα.. νομιζω..)
Ααα και αυτο για το τιμονι, πολυ σημαντικο γιατι δεν το γνωριζα! ok........
Roy, ολα αυτα (για τυχον πρωην μετατροπη κλπ) εννοειται οτι θα τα ρωτησω αν και καλα εκανες και μου το τονισες. Αυτο που μας ειπε το παιδι ειναι οτι το πηρε μαμα απο εναν παππου και το εφτιαξε μονος του λιγο λιγο και οτι ειναι μαμα και χαρτι ο κινητηρας. Το εχει μερικα χρονακια.
Ισως πα να το δω αυριο-μεθαυριο μιας και το συζηταμε και μ'αρεσει οποτε οτιδηποτε αλλο θελετε ή σκεφτειτε να συμπληρωσετε, μη διστασετε παιδια! Σας ευχαριστω και παλι ειστε παρα πολυ συζητησιμοι, μπραβο σας!!!