Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikcarina
Αυτά τα Peugeot 206 gti είναι turbo με 150 άλογα;;; Μία φορά που ήμουν σε ένα Avensis 20v δεν καταφέραμε να του φύγουμε, άνοιγε ωραία το άτιμο το Peugeot...
|
Μπερδευτηκες Νικο ,μπερδεψες και τους υπολοιπους!Αλλα για αυτο ειμαι εγω εδω!
Το 207 ειναι Turbo και οχι το 206!Το 206 εβγαινε μονο ατμοσφαιρα διλιτρο με τα 180 και αρκετα καλο!Για ατμοσφαιρα!!!
Πολλες παρεξηγησεις και πολυ νευρικοτητα ρε παιδια!ΗΡΕΜΗΣΤΕ!Ολοι την πλακα μας κανουμε και να περναμε καλα!Δεν εχουμε να χωρισουμε ΤΙΠΟΤΑ!
Τωρα οσο αφορα τα TSI ειχε ενα golf GT (το POWER) με προγραμμα και ειχε παρομοιες επιδοσεις με το διλιτρο GTI!Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση μαμα GT να ειναι πιο γρηγορο απο το διλιτρο!Τα αλογα απο 170 που λενε οντως ειναι απο 180-185 ευκολα!!!
Καλα αυτοκινητα τα TSI αλλα δεν ειναι κοντραμαξα ,ΤΕΛΟΣ!!!
Οποιος θελει κοντραμαξο,παιρνει SAXORALLO του βαζει σκουπα-εξατμιση-προγραμμα ,το κανει και σωβρακο και οτιδηποτε κινειται ΜΑΜΑ απο 150-170 αλογα εχουν σοβαρο προβλημα!!!Μιλαω μονο για 400 μετρα φυσικα!!!!
Αν του κανεις και ενα reprofile τους εκκεντροφορους του ριξεις και μια συμπιεση και καμια ροικουλα τα 160 ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!ΚΑΚΑ τα ψεμματα ειναι κουβαδες αλλα για τετοια δουλεια δεν παιζονται!Σε αυτο το σταδιο TS και Τype R απλα χαιρετανε με διαφορα το saxorallo!!!
Επισης το 0-400 για να σπασεις τα 15 δευτ. θες παραπανω απο 220 αλογα(σε νορμαλ καροτσες οχι σε σωβρακα saxoralla) και καλα στημενα!Αν θυμαμαι καλα τους χρονους το TS εκανε 15,7 και το Type R 15,3!!!!