Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Δεν το σβηνεις μην εχουμε αλλα...αυτος ειναι ερωτευμενος με το GT του.
Ναι παρεξηγηθηκα τωρα!Θα αυτο Banarιστω να σας τιμωρησω!
Ξερω πολυ καλα τι αμαξι αγορασα και ποσο!Δεν αξιζει να πετας πολλα λεφτα!Εξαλλου ειναι και θεμα επιλογων!Δεν κατακρινω κανεναν που δινει παρα πολλα και το φτιαχνει απο την κορυφη ως τα νυχια!
Εγω λειτουργω αλλιως!
Εγω αυτο που ηθελα το πετυχα και με το παραπανω!300 αλογα απο 1372 κυβικα και 8 βαλβιδες με μαμα εγκεφαλο και Καταλυτη με Καρτα Καυσαεριων!
Και εχει και αλλο!Με 1.6 ΒΑR!Με πολυυυυυυυυυυυυ ασφαλεια!
Ετοιμαζω βεβαια κατι ακομα για καμια 20 αλογα ακομα υπολογιζω αλλα θα σας τα πω μολις γινει!Σημερα το παρελαβα κιολας αυτο που ηθελα!ΧΩΡΙΣ να σηκωσω καθολου ΠΙΕΣΗ!!!Εκει 1.6 με πολυυυυυυυυ ασφαλεια!
Δύναμη Σεβασμού: 348
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
γιαννο επιδη ο αγαπημενος μου ηρωας ειναι ο χλαπατσας απο τησ ελλαδος τα παιδι...δες τι γραφει στην σελιδα 134 ο μητσος γαι την πουνταρα...θα σου δειξω εγω μητσο θα δεις τι θα παθεις χαχχαχαχχαα αστιευομαι βεβαια...
παντως στα νοτια κατω βουλιαγμενης κυκλοφοορυν κατι puntares απο chris racing που μοιραζουν κηδειοχαρτα αβερτα με τα πιστολια τους....
για να είμαι 1000% ξεκάθαρος αυτό που είπα είναι ότι το πούντο του Γιάννη εξωτερικά είναι ένα συνηθισμένο gt με 17άρες αλλά εσωτερικά....
σε εκτελεί στην ψύχρα.
Γιάννη πιστεύω να συμφωνείς?
δεν είπα τίποτα παραπάνω από όσα έχουμε αναφέρει στις συναντήσεις μας.
δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες???????
αν θες έλα να αυτοbannarιστούμε παρέα!
χα χα χα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
για να είμαι 1000% ξεκάθαρος αυτό που είπα είναι ότι το πούντο του Γιάννη εξωτερικά είναι ένα συνηθισμένο gt με 17άρες αλλά εσωτερικά....
σε εκτελεί στην ψύχρα.
Γιάννη πιστεύω να συμφωνείς?
δεν είπα τίποτα παραπάνω από όσα έχουμε αναφέρει στις συναντήσεις μας.
δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες???????
αν θες έλα να αυτοbannarιστούμε παρέα!
χα χα χα!
Μ αρεσε Ο χλαπατσας!
Δεν συμφωνω με την παροιμια <την ρουφιανα πολυ αγαπησαν το ρουφιανο ουδεις!>εγω τους αγαπω!!
Καλα ο Cris Racing δεν παιζεται!Βεβαια τα 8V ειναι παρελθον γι αυτον!Παει το Bravo 1.6 16V γονατο!Και τα 2.0 Coupe και τα 2.0 integralle φυσικα!
Δύναμη Σεβασμού: 199
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Ε ναι μωρέ, χαλαρά πράγματα.
Να το χαίρεσαι πάντως το "τερατάκι" σου!!!
Εσένα θα πρέπει οποσδήπωτε (αν το θες κι εσύ ) να σε γνωρίσει ο χρήστος από Βόλο με την 20V ασημοκάπακη carina, o οποίος τρελένεται να ακούει το 20βάλβιδο να λυσσάει "ψηλά" είτα σε ατμοσφαιρικά είτε σε τούρμπο μορφή.
Πάντως εδώ και 3 περίπου χρόνια που κάνουμε παρέα μου λέει και για μια αθηναΐικη carina 20V με πάνω από 350άλογα ενός ¨παππού¨. Μου φαίνεται ότι του το είχε πει ο MARMEL.
Μακάρι να τύχει να σε δούμε και κάποια φορά από κοντά.
ευχαριστω πολυ φιλος
πιστευω και εγω, καποια στιγμη να μπορεσω να ερθω σε μια συναντηση του club να γνωρισω τους περισσοτερους απο εσας.μακαρι!!!!!!το βιντεακι καλο, αλλα εγω εχω λιιιιιιιγο ακομα!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimosR : 02-02-11 στις 19:56.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
εχτες ξημερωματα ερχομουν προς πειραια...
στο φαναρι πριν το καραισκακη ξεκινησα με ενα ασπρο σιροκο τουρμπο...
αφου ηπιε πολυ και βαρυ τσαι, ο τυπος ηταν αψογο τιμονι...
εκει που αφηνα για να στριψω αυτος πατουσε τερμα....
τον παραδεχτηκα....
Προσεχε Πανο γιατι εκει στην Αθηνα κυκλοφορουν και κατι <σιροκο> με 500+!
Μην εχουμε κανενα θεμα!
Α!Επισης υπαρχει και το 1.4 ΤSI 122 με τα 135 πραγματικα που εχει προβλημα σε μαμα μορφη και απο το Megane μου!
1320 κιλα ζυγιζει με 135 περιπου αλογα ειναι στο 10/1 αναλογια κιλλων/ιππο που δεν λεει και κατι!Εγω εχω φτασει στο 9!:uthe re:b eg
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Τα scirocco 1.4 ΤSI (160) τι λέτε τα έχουμε???
Μου κολλάει συνέχεια ένας γνωστός,αλλά περιμένω να έχει εξωτερική θερμοκρασία 35-40 βαθμούς....
Με κοροϊδεύεις, έτσι Θοδωρή; Έχω κάνει κάτι κηδείες σε Golf-άκια TSI 160, απίστευτες... Ας πει και ο ranger που σε μία περίπτωση ήταν μαζί μου στο αυτοκίνητο. Τα Scirocco πόση διαφορά μπορεί να έχουν; Μιλάμε πάντα για μαμά καταστάσεις, έτσι;