Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Marios50
Γ
Δεν πειράζει, ώρα είναι να ξυπνήσει λιγάκι κι ο κόσμος, που εδώ και χρόνια, την ώρα της απόφασης, πήγαινε για φραππέ ή για μπανάκι, μιας και το θεωρούσε πολύ πιο σημαντικό....
|
Δεν ήθελα να το σχολιασω αυτο αλλα ο τροπος που το διατυπωσες με αναγκαζει μιας και με προσβαλλει.
Απλα να ξερεις πως για εμενα η αποχή ήταν η καλύτερη διαμαρτυρία που δηλωνει ΑΠΑΞΙΩΣΗ σε ολο το σάπιο συστημα τους και μη συμμετοχή στο
σικέ παιχνιδάκι τους. Ειτε ειναι μεγαλο κομμα, είτε ειναι μικρο.. τα ιδια ΣΚ@Τ@ ειναι όλοι και λαμογια. Απο τη στιγμή που μπηκε καποιος στην πολιτική
με αυτο το σαπιο συστημα που επικρατεί, ακομα και καλος να ειναι, είτε που θα τον αποβάλει το συστημα, είτε που θα αφομοιωθεί και θα γινει σκ@τ@ και αυτος. Αποψη μου τεκμηριωμενη.
Το οτι δεν πηγα, δεν σημαινει οτι προτιμουσα τα μπανακια μου και το φραπε μου. Ακριβως το αντιθετο και ελπιζω να εξηγηθηκα σωστα στην πιο πανω παραγραφο και οσοι με γνωριζουν το ξερουν καλα.
Οπότε, χωρις να θελω να γινω αποτομος, δεν επιτρεπω σε κανεναν να μου πει πως κρινω εγω πιο σωστα να διαμαρτυρηθώ για την σκατοκατασταση.
Προσωπικα πιστευω πως η αποχη ηταν που τους εβαλε φωτια στα μπατζακια.
Η απαξιωση ειναι η μεγαλυτερη ξεφτίλα που μπορουσαν να παθουν και αυτο τους γεμισε με φοβο. Ειδαν οτι ο κοσμος δεν πιανεται πλεον κοροιδο (απο τον οποιονδήποτε) και γενικα δεν ειναι κατω απο την μαγκουρα
κανενός Βοσκου (μικρου ή μεγαλου). Με λιγα λογια, το προβλημα μας δεν ειναι ο Βοσκος (μιας και ολοι λαμογια ειναι) αλλα το ιδιο το συστημα και για αυτο το λογο δεν λαμβανουμε ΚΑΝ μερος.
Ετσι κρινω εγω και ετσι πραττω και ειναι δικαιωμα μου. Σε καμια περιπτωση δεν δηλωνω ομως ούτε δέχομαι, ουτε επιτρεπω να μου προσάπτουν πως προτιμαω το φραπε απο αυτα που γινονται στην χωρα μου. Και τα εξηγω ολα με ομορφα επιχειρηματα χωρις να χαρακτηριζω αλλους.
Φιλικά.
Υ.Γ.: Θα εγραφα πιο πολλα, αλλα με καλμάρισε η Λαρίσα στο αβαταρ σου.