Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-12-10, 03:28
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οσο επικεντρωνομαστε στην ¨Κριση¨ τοσο αυτη μας διαβαλει.. εγω κανω και οτι εκανα η μονη διαφορα ειναι πως εχασα 3000+ τον χρονο απο τον μισθο μου.. κανω δευτερη δουλεια που γουσταρω περισσοτερο απο την πρωτη και τα υπερκαλυπτω.. πιστευω πως οσο επικεντρωνόμαστε σε κατι τοσο επικεντρώνεται και αυτο σε εμας.. συνεχιστε την ζωη σας σαν μην συμβαινει τιποτα..θετικη σκεψη χρειαζεται!!
δηλαδη αν καψουμε την τυροπιτα θα σωθουμε? το μονο που νιωθω πως εχω περιορισει ειναι οι βολτες με το αμαξι λογω βενζινης.. εχω λοιπον παπακι και θα παρω και μια μηχανη.. Λυσεις υπαρχουν. ( μηχανη τωρα θα μπορεσω.. ενα παπακι βρησκουμε και με 200 ευρο.. δηλαδη ενα μπουκαλι στο Ποσειδωνιο!!)
Παλιά 15-12-10, 11:11
Το avatar του χρήστη Crazy_vision
Crazy_vision Offline:

Περιοχή: Πατρα
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 179
Crazy_vision είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
ΕΙΧΕΣ την οικονομική δυνατότητα για 1400άρι ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.
Όπως ΕΙΧΕΣ την οικονομική δυνατότητα για να διατηρήσεις το σπίτι που βρήκες από τους γονείς σου.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ την οικονομική δυνατότητα για 1000άρι -για το αύριο δεν μπορείς να ξέρεις ή να υποθέτεις τίποτε- και θα θεωρείται εγκληματικό να έχεις το πατρικό σου σπίτι στο χωριό.
Οι αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες έρχονται. Πιστεύω πως αν κάποιος μπορεί να "εξαφανίσει" ακίνητα από το όνομά του -άμεσα- καλό θα ήταν να το κάνει.
ΥΓ1: Το δεύτερο πρόσωπο δεν απευθύνεται στον Crazy vision (μην παρεξηγηθώ κιόλας)...
ΥΓ2: Ποιά Χριστούγεννα και ποιά Ανάσταση; Η συρρίκνωση των εισοδημάτων θα έχει τον αντίκτυπό της και σε όσους παρέχουν υπηρεσίες ή παράγουν αγαθά με αποτέλεσμα την ανατροφοδότηση της συρρίκνωσης. Τα ζόρια έρχονται...
εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες...

η αληθεια βεβαια για εμενα ειναι πως απο 1000αρι που ειχα τα τελευταια 5 χρονια πηγα σε 1400αρι...και η αληθεια ειναι πως η μεταπηδηση 400κυβικων τουλαχιστον εμενα δε με επιβαρυνει,ουτε στη δοση του ουτε στις βενζινες του...η δοση του ειναι 145 ευρω εκει που στο 1000αρι ηταν 120ευρω και οι βενζινες του (παντα δουλευωντας το σε χαμηλες στροφες) ειναι 30 ευρω τη βδομαδα εκει που με το 1000αρι ηταν 20 ευρω(ακομη κι αν η βενζινη φτασει τα 2 ευρω/λιτρο που θα γινει θα τα καταφερουμε )...

μα οπως και να εχει εχεις απολυτο δικιο...συνεχιζοντας αυτο που λεω για τις μαντρες , εχουν εκλιψει ολα τα 1000αρια, που η αληθεια ειναι πως εκει γινεται αισχροκερδια απιστευτη...ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους κοινως...βεβαια εμενα μου επεσε κουτι γιατι ουσιαστικα απο το 1000αρι μου εχασα μοναχα 500 ευρω μεσα σε 5 χρονια...

αλλα για τα σπιτια θα γινει πανικος...και γενικως οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ θελει συνεση...
Παλιά 15-12-10, 12:46
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
... κανω δευτερη δουλεια που γουσταρω περισσοτερο απο την πρωτη και τα υπερκαλυπτω...
Το "κάνω δεύτερη δουλειά για να παίρνω όσα έπαιρνα από τη μία" σημαίνει αυτόματα λιγότερο ελεύθερο χρόνο γι'αυτόν που το κάνει και ότι μπορεί να αφιερώσει πολύ λιγότερο χρόνο στη γυναίκα του, τα παιδιά του, τους φίλους του κλπ.
Αυτό, θεωρώ πως είναι σημαντική αλλαγή, οι συνέπειες της οποίας θα φανούν στο μέλλον, κυρίως από την πορεία των παιδιών και της οικογένειας γενικότερα. Αλλά αυτό, είναι άλλο θέμα...
-
Παρεμπιπτόντως, τα εισοδήματά σου από τη δεύτερη δουλειά τα δηλώνεις ή είναι "μαύρα";
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-12-10, 13:15
Το avatar του χρήστη Crazy_vision
Crazy_vision Offline:

Περιοχή: Πατρα
Δύναμη Σεβασμού: 179
Crazy_vision είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πρεπει να εισαι και κωλοφαρδος οταν αλλοι δεν μπορουν να βρουν ουτε καν πρωτη δουλεια με τετοια ανεργια...

πλεον μονο με γνωριμιες μπορεις να βρεις δουλεια...
Παλιά 15-12-10, 13:22
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
.. εγω κανω και οτι εκανα η μονη διαφορα ειναι πως εχασα 3000+ τον χρονο απο τον μισθο μου.. κανω δευτερη δουλεια που γουσταρω περισσοτερο απο την πρωτη και τα υπερκαλυπτω..

Χρήστο, εσύ είσαι από τους τυχερούς που έχουν χρόνο να κάνουν μια 2η δουλειά. Όταν κάποιοι δουλεύουν ήδη 10-12 ώρες την ημέρα, ποια 2η δουλειά έχουν χρόνο να κάνουν?

Δεν είναι λύση μια 2η δουλειά. Θα συμφωνήσω με τον Πάνο, τώρα που είσαι "μικρός" και δεν έχει υποχρεώσεις ενός οικογενειάρχη μπορείς να τα κάνεις αυτά με σχετικά μικρό κόστος για την προσωπική σου ζωή. Ένας που έχει οικογένεια θα αναγκαστεί να τα κάνει για να μην πεινάσουν τα παιδιά του, για να μάθουν γράμματα τα παιδιά του (αφού θέλει 1 μισθό για τα φροντηστήρια...), να ντύσει τα παιδιά του, να πληρώσει το νοίκι ή το στεγαστικό....

Καταλαβαίνεις που μας πάει αυτό....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-12-10, 06:55
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια δεν εχετε αδικο, υποχρεωσεις οικογενειακες δε εχω και ναι η δευτερη δουλεια ειρθε απο γνωριμιες και πολλα αλλα που και για αυτην εχτισα.(και ειναι μεροκαματα απλα το καλοκαιρι ειναι ενα καλο μπονους) Το θεμα μου ομως δεν ειναι το να κανεις δευτερη δουλεια, το θεμα μου ειναι το οτι οταν κατι αρνητικο συμβαινει στην ζωη μας και το επεξεργαζομαστε συνεχεια αντι να προχωρησουμε το ανακυκλωνουμε. Δεν ειπα να ειναι καποιος αναισθητος αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα χτιζεις. Αναλογα λοιπον το τι μπορεις να κανεις, εγω λογω στρατου μπορω να παω αποστολες.. ε αυτο θα κανω μεχρι να ειμαι σε ενα καλο σημειο οικονομικο.
Πρεπει να βρουμε λυσεις και οχι να επαναπαυομαστε στο οτι σε ολα φταιει η Κριση. Η κριση φταιει ναι... αλλα απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι στο χερι μας. Και ξαναλεω.. οσο ασχολουμαστε με κατι τοσο αυτο ανακυκλωνεται και μας επηρεαζει.
Παλιά 17-12-10, 16:35
vaggosss1 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Καρδιτσα
Δύναμη Σεβασμού: 255
vaggosss1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πεδια δεν ειναι λυση να μην εχεις αυτοκινητο η μην τρος σαν ανθροπος. δεν μπορεις ομος να ζητας φερραρι και χαβιαρι καθε μερα! ολα εχουν ορια. ουτε οι 2-3 δουλειες ειναι λιση. η ληση ειναι να αλαξει το συστημα και να πληρονοντε ολοι, οσα αξιζουν. δεν γινετε οι βουλευτες να περνουν 5000 ευρο χορις μιζες
και οι πιλοτοι της ΠΑ να περνουν 2.500 ευρο. τυχεο το παραδειγμα για τους πιλοτους! πρεπει να αλαξουνε πολα! δεν παει αλο! ειμαστε εκτος οριων!
υποφερει ο λαος και θα υποφερει πιο πολοι αν δεν αλαξει κατι!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,15670300 seconds (82,01% PHP - 17,99% MySQL) with 36 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com