Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Snoo
Σήμερα που πηγαινα για μια δουλεια επεσα με το αμαξι μεσα σε μια λακουβα . κατεβήκα να δω εαν στράβωσε κατι, και βλεπω είχε κανει κιλια προς τα μέσα εξωτερικά το χίλος της ζαντας. καλεσα αστυνομια και περίμενα σαν τον χαζό 2 ωρες για να ερθει περιπολικό για υποθεση 2 λεπτων να συμπληρώσει ενα χάρτι. τελος πάντων. τώρα αρχίζουν οι ερωτήσεις επισκευή η αντικατάσταση της με καινουργια? 1)επισκευή = χαμηλο κόστος! μετα θα ειναι σωστη η επισκευη? γνωριζει κανεις καπιον κάλο μάστορα? εχω ακουσει για Πέττα καλα λόγια και Biliris. 2)καινουργια=200. οι ζαντες ηταν σε προσφορα τοτε που τις αγορασα και πρεπει να ρωτησει εαν ειναι ακομα σε προσφορα. αν ειναι θα πληρωσω 100€ αν δεν ειναι θα παει 200.
Επισης ο λαστιχας που εβαλα τις ζαντες μου ειπε πως ο Πεττας τις φτιαχνει αλλα τις τορνιρει. δηλαδη αφερουν υλικο απο τις ζαντες και τις φτιαχνουν αλλα μετα ειναι πιο εβάλωτες σε λακουβες κλπ. Μου προτινε να ρωτησω τον Μπιλιρις και αφου τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν πως αναλογα την ζημια τις πρεσαρουν αλιως τις βαζουν στον τορνο αυτοι γενικα λενε πως τον αποφευγουν. Αφου μιλισα και με τον Πεττα μου ειπε και αυτος ανάλογα την ζημια πρατουν. ειμαι σε απογνωση λοιπον οσο γνωριζουν ας βοηθυσουν ευχαριστω!
|
γιατι καλεσες το 100 ?
για να κανεις μυνηση στο κρατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για το πετα κανει καλη δουλεια ...................
αν δεν σου αρεσει το αποτελεσμα φιαχτην και βαλτην ρεζερβα και παρε μια καινουργια