Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
ΖΑΝΤΕΣ |
|
18-01-07, 10:36
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΖΑΝΤΕΣ
Φίλοι μου θα ήθελα τη βοηθειά σας για ζάντες. 16 θα βάλω αλλά στα site οι εταιρείες δεν βάζουν το βάρος.Όπως κατάλαβα παίζει σημαντικό ρόλο το βάρος μιας ζάντας. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει υπάρχει κάποιο site που να αναφέρει το βάρος ?
|
18-01-07, 12:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ψάξε στο google για rims, wheels. Είχα ψάξει κάποια στιγμή και είχα βρει κάποιο site, που παρουσίαζε διάφορες ζάντες και έλεγε και βάρη. Δε θυμάμαι ποιό ακριβώς ήταν όμως. Πάντως, θα σου πω τα αυτονόητα, ΟΖ Kosei BBS Enkei είναι απ' τις πιο ελαφριές, αλλά και πιο ακριβές. Επίσης, στο δικό μου που έβαλα OXIGIN 17'', όταν τις άλλαζα τα νέα ζαντολάστιχα ήταν πιο ελαφριά από τις 15'' εργοστασιακές αλουμινίου. Αυτά...
|
18-01-07, 13:00
|
Νεότατος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Ψάξε στο google για rims, wheels. Είχα ψάξει κάποια στιγμή και είχα βρει κάποιο site, που παρουσίαζε διάφορες ζάντες και έλεγε και βάρη. Δε θυμάμαι ποιό ακριβώς ήταν όμως. Πάντως, θα σου πω τα αυτονόητα, ΟΖ Kosei BBS Enkei είναι απ' τις πιο ελαφριές, αλλά και πιο ακριβές. Επίσης, στο δικό μου που έβαλα OXIGIN 17'', όταν τις άλλαζα τα νέα ζαντολάστιχα ήταν πιο ελαφριά από τις 15'' εργοστασιακές αλουμινίου. Αυτά...
|
Οι εργοστασιακές είναι όντως ΕΝΚΕΙ?
|
18-01-07, 13:58
|
|
Νεότατος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosbar
Φίλοι μου θα ήθελα τη βοηθειά σας για ζάντες. 16 θα βάλω αλλά στα site οι εταιρείες δεν βάζουν το βάρος.Όπως κατάλαβα παίζει σημαντικό ρόλο το βάρος μιας ζάντας. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει υπάρχει κάποιο site που να αναφέρει το βάρος ?
|
Φιλε μου, και εγω ετσι εψαχνα για το βαρος της ζαντας στα site, αλλα δεν τα γραφουν και ετσι βρηκα τη ζαντα που μου αρεσε και πηγα και την ζηγησα, μονο ετσι θα βγαλης ακρη (φυσικα απο φιλο που εχει βουλκανιζατερ) δεν γραφουν ουτε τα prospectus που εχουν τα βουλκανιζατερ.
|
18-01-07, 14:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosbar
Οι εργοστασιακές είναι όντως ΕΝΚΕΙ?
|
Αυτό δεν το ξέρω. Πρώτη φορά το ακούω. Μπορεί και να ισχύει. Κανείς που να ξέρει?
|
19-01-07, 15:13
|
|
Το παν στη ζαντα ειναι να εχει ωραια εφαρμογη στο αμαξι και να μην ειναι καγκουρικη. Τωρα και να ειναι λιγο πιο βαρια πιστευω πως δεν παιζει τοσο σπουδαιο ρολο αν ηταν ετσι το καθε τι θα σκεφτομασταν να το βαλουμε λογο αυξησης του βαρους σωστα?
|
19-01-07, 17:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου! Σίγουρα δεν πρέπει να είναι καγκούρικη όπως λες και να μην χαλάει την καλαισθησία του αυτοκινήτου, ΑΛΛΑ τουλάχιστον να μην είναι χειρότερα απο ότι πριν. Κάνουμε αλλαγές για να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο όχι για να το υποβαθμίσουμε.
Το κεφάλαιο ζάντα είναι παρεξηγημένο! Έχω φίλο που του άλλαξε το αυτοκίνητο άρδην μόνο και μόνο γιατί άλλαξε ζάντα και μάλιστα είχε αλλάξει τις μαμά με 16" και μετά την δεύτερη φορά έβαλε 17" ΠΙΟ ελαφρυές....το αμάξι (Celica) έγινε πιστόλι!!!! Ενω πρίν.....
|
19-01-07, 18:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Το παν στη ζαντα ειναι να εχει ωραια εφαρμογη στο αμαξι και να μην ειναι καγκουρικη. Τωρα και να ειναι λιγο πιο βαρια πιστευω πως δεν παιζει τοσο σπουδαιο ρολο αν ηταν ετσι το καθε τι θα σκεφτομασταν να το βαλουμε λογο αυξησης του βαρους σωστα?
|
Εννοείται πως δεν πρέπει να είναι καγκούρικη, να έχει σωστό offset και καρέ και πρέπει να ταιριάζει με το ύφος του αυτοκινήτου μας. Δε συμφωνώ για το βάρος, γιατί δε μιλάμε για οποιοδήποτε βάρος, όπως π.χ αν βάλουμε bodykit ή κάποιο ηχοσύστημα, αλλά για την αναρτώμενη μάζα του άξονα και τη δύναμη που απαιτείται ώστε να περιστραφεί. Οπότε προσοχή στα βάρη, μπορούν να μεταμορφώσουν άρδην τη συμπεριφορά των αυτοκινήτων (αρνητικά ή θετικά).
|
23-01-07, 15:17
|
|
Ειχα ακουσει πολλους να τα λενε αυτα περι βαρους της ζαντας αλλα δεν ειχα δωσει πολυ σημασια για να το λετε κι εσεις ομως θα ισχυει.
Οταν εβαλα ζαντες δεν κοιταξα το βαρος πως μπορω τωρα να το κανω?
|
23-01-07, 16:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Τι ζάντα έβαλες? 16''? Μάλλον το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να τις ζυγίσεις. Είδες διαφορά σε επιταχύνσεις τελικές κλπ? Αν δεν άλλαξες το βήμα και έμεινες στην ίδια διάμετρο τροχού δεν νομίζω να φαίνεται διαφορά - αισθητή τουλάχιστον. Αν πήγες έως 205-50-16 (611.4 mm) κόντυνες και ελάχιστο το βήμα από 615 mm που είχες. Αν η ζάντα δεν είναι καμία...σκέτο σίδερο, τότε μάλλον προς το να κέρδισες λίγο σε βλέπω παρά να έχασες.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΑΝΤΕΣ ΑΕΖ ΧΥLO |
botsarakis |
Θελω βοηθεια |
0 |
09-04-11 17:26 |
Ζαντες |
γιωργος724 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
4 |
03-02-11 20:40 |
Ζαντες |
Crus |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
15 |
29-03-09 08:48 |
ζαντες |
akob |
Θελω βοηθεια |
7 |
27-12-08 00:07 |
ζαντες oz |
urban |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
0 |
26-09-06 12:44 |
Page generated in 0,16359711 seconds (81,94% PHP - 18,06% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|