Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-11-10, 23:31
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια η ελκτικη προσφηση του AUDI ειναι φοβερη με μπλοκε και ρ888 και δεν εφευγε ουτε στη πρωτη και ειναι καμια 200κιλα λιγοτερα το TS
mpesiko τα αυτ/τα φενονται μετα τα 100 σε δυναμη ιδιος οταν ειναι μπροστηνοκουνιτα(οσο για οτι σταθηκε καλα ηταν γιατι ο οδηγος του ειναι απεχτος φαντασου οτι σε λεον κουπρα με τα 240 αλογα ονομαστικα 265-270 πραγματικα ηταν τις μισες φορες μπροστα μεχρι τα 200 και ανοιξαν πολλες φορες...)
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 07-11-10, 21:31
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια η ελκτικη προσφηση του AUDI ειναι φοβερη με μπλοκε και ρ888 και δεν εφευγε ουτε στη πρωτη και ειναι καμια 200κιλα λιγοτερα το TS
mpesiko τα αυτ/τα φενονται μετα τα 100 σε δυναμη ιδιος οταν ειναι μπροστηνοκουνιτα(οσο για οτι σταθηκε καλα ηταν γιατι ο οδηγος του ειναι απεχτος φαντασου οτι σε λεον κουπρα με τα 240 αλογα ονομαστικα 265-270 πραγματικα ηταν τις μισες φορες μπροστα μεχρι τα 200 και ανοιξαν πολλες φορες...)
Μ'αρεσει Νικο που ΤΙΜΩΡΕΙΣ τα Corolla τωρα που πηρες AUDI!!!
Ετσι ετσι δυνατα οι τουρμπινες!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 08-11-10, 12:48
Το avatar του χρήστη Victhor
Victhor Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12
Δύναμη Σεβασμού: 214
Victhor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Corolla E12 1,4 VVTi VS Opel Tigra 1,4 ECOTEC (K&N φιλτρο)
Αποτελεσμα ισοπαλια.

Corolla E12 1,4 VVTi VS VW EOS 1,6 FSI
Corolla μπροστα.
Παλιά 12-11-10, 01:57
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Σημερα ανοιξα με ενα Leon Cupra 2.0 TFSI με τα 240 απο συναδελφο το οποιο φοραει εισαγωγη και προγραμμα REVO με εκτιμωμενη ισχυ πανω απο 310+ , τελειως τυχαια μπαινοντας Βολο στην τελεια ασφαλτο και εφαγε 2+ καροτσες ΧΑΛΑΡΑ!!! μεχρι κουμπωματος 4ης!(Ηδη 170χμ. μπροστα στο βενζιναδικο της ΕΤΕΚΑ)
Πιο αναλυτικα ξεκινησαμε χαλαρα απο πρωτες και οι δυο αλλα ξεκινησε πρωτος απο το φαναρι και με αφου εφυγε 2-3 καροτσες πατησα τερμα εκανα γρηγορη αλλαγη δευτερας , το ιδιο και αυτος , στο τελειωμα της 2ρας εχω φτασει ηδη διπλα του και στο φουσκωμα 3ης ηδη ξεκολλαω και στο τελειωμα 3ης σε αλλαγη 4ης ειμαι 2+ καροτσες μπροστα και πλακωθηκα στα φρενα , ενω ηδη ειχα 170 και παραλιγο με ενα παλιο MERCEDES να ειχαμε στενες επαφες!Ηταν και 3 παρα το μεσημερι με αρκετη κινηση αλλα εγω το ευχαριστηθηκα ΠΟΛΥ!!!(ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΕΒΑΙΑ)
Φυσικα το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο τουλαχιστον για μενα αλλα δεν περιμενα οτι με τοση ευκολια τον μαζεψα αλλα και την διαφορα που του εκανα στα περιπου στα 300 μετρα!!!Ας μην ξεχναμε και τα σχεδον 45 κιλα ροπης που εχει αυτο το διλιτρο τερας!!!

Παράθεση:

Παλιά 12-11-10, 02:07
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 295
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Παει καλα το πατινι σου !
Μπραβο βρε Γιανναρα γι αυτο σε παω.

Πλακα κανω πραγματικα μπροστα σε 2λιτρο με τετοια ροπη οχι απλα το περασες και του εδωσες να καταλαβει αλλα το γ@.......
Παλιά 12-11-10, 09:53
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιαννη απολυτος φυσικο εχετε 350 κιλα διαφορα και δεν του εριξες 2 καροτσες αλλα 4-5 αφου ησουν και πισω την ωρα του ανοιγματος...

στο καινουριο παουερ εχει 2 χοντα που εχουν σχεδον 350 αλογα διαφορα και το κατα περιπου 400κιλα ελαφρυτερο και πιο αδυναμο παει κοπια το οποιο σημενει οτι το βαρος σε ενα ανοιγμα ειναι το ιδιο πολυτιμο οσο και η δυναμη.
στο ανοιγμα ομως μονο στο να το αναφερη κανεις εχει καποια μικρη σημασια Η ουσια ειναι το αποτελεσμα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 12-11-10, 12:06
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ναι φυσικα και ξερω την αναλογια κιλλων ανα ιππο και το εχω πει και γω αρκετες φορες!Απλα καμια φορα η θεωρια απο την πραξη μπορει να απεχει για διαφορους λογους οποτε το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ειναι αυτο που μετραει!
Το POWER φυσικα και το αγορασα οπως παντα , αν και τελευταια <τραγουδαει> καπως <φαλτσα> με αυτα που δημοσιευει και ΚΥΡΙΩΣ γραφει αλλα τελοσπαντων δεν υπαρχει και κατι καλυτερο!
Απλα ανεφερα για τον τελειο δρομο μπαινοντας Βολο γιατι εγω εκει δεν σπινιαρα ουτε δευτερα και ετσι εφαγα μια <ΚΛΩΤΣΙΑ> επιταχυνσης και τα υπολοιπα αναμενομενα!Σε αντιθεση αν ηταν λειος ο δρομος το LEON με τα τοσα ηλεκτρικα μπορει να βοηθιοταν περισσοτερο!Αλλα ΔΕΝ ΗΤΑΝ!ΧΑ!
Να πω οτι βγαινοντας απο Βολο στην Λαρισης στο υψος της SHELL στο φαναρι μπροστα στην Εθνικη Τραπεζα ο δρομος ειναι γυαλι και σπινιαρω μεχρι 4η και 170 χιλ.μπροστα στην EUROBANK(διασταυρωση με Αγ.Αναργυρους) κανενα βραδυ που γυριζω σπιτι και ο δρομος ειναι αδειος!Τι και αν φοραω 17αρες με TOYO R888 (205/40/17)προσπαθουν τα καημενα να βοηθησουν αλλα η δυναμη τα ξεφτειλιζει σε τετοιο δρομο!
ΥΓ. Που να σηκωσεις πιεση και πανω απο 1.6 Νικο να δεις τι κανει αυτη η τουρμπινα!Το βλεπω εγω στην FIATARA μου στο 1.6 τι κανει και ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!

Παράθεση:

Παλιά 12-11-10, 12:49
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 242
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Corolla 1.6 E12 vs Golf 5άρι TSI με τα 122 που έβγαινε..

Δεν ξέρω αν είναι το δικό μου καλύτερο ή τα 3 άτομα που έχω πετύχει κατα καιρούς σε φανάρια είναι κουλάδια!

Πέτυχα και ένα Ford Puma χθες που κουνιόταν ανοίξαμε σε ένα φανάρι..δεν πρόλαβε να με δει!Λογικά το 14άρι θα ήταν!

Κάτι Α3 και Golf FSI δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία πλέον!

Με το Focus που το δίνουν 125 το 1600 δεν έχω δει τι κάνω!Το έχει ένας φίλος αλλά δεν ψήνεται!Μάλλον φοβάται!

Αυτά μου έρχονται προς το παρών!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilakos69 : 12-11-10 στις 12:58.
Παλιά 13-11-10, 01:18
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69 Εμφάνιση μηνυμάτων
Corolla 1.6 E12 vs Golf 5άρι TSI με τα 122 που έβγαινε..

Δεν ξέρω αν είναι το δικό μου καλύτερο ή τα 3 άτομα που έχω πετύχει κατα καιρούς σε φανάρια είναι κουλάδια!

Πέτυχα και ένα Ford Puma χθες που κουνιόταν ανοίξαμε σε ένα φανάρι..δεν πρόλαβε να με δει!Λογικά το 14άρι θα ήταν!

Κάτι Α3 και Golf FSI δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία πλέον!

Με το Focus που το δίνουν 125 το 1600 δεν έχω δει τι κάνω!Το έχει ένας φίλος αλλά δεν ψήνεται!Μάλλον φοβάται!

Αυτά μου έρχονται προς το παρών!
Κοιτα τα 122 TSI που εχουν κατι παραπανω απο 133 πραγματικα αλογα τα δινει 0-100 9.5!Το Corolla 1.6 αν θυμαμαι καλα το δινει 10 ξερο!Περιεργο αλλα ο δρομος πολλες φορες δειχνει διαφορετικα πραγματα απο τα νουμερα και τις θεωριες!
Για τα αλλα που αναφερεις κακως κανεις τον κοπο και καις την ακριβη σου βενζινη!
Παντως απο τα λεγομενα σου θα ειχε ενδιαφερον ενα φιλικο ανοιγμα με το δικο μου Renault Megane Coupe 1.6 το οποιο ειναι 114 δυναμομετρημενα αλογα και μετρημενο με οργανο , 0-100 σε 9,3 και 0-400 σε 16,3 με 136 χιλ.εξοδου!
Ενημερωτικα θα αναφερω και μπορει να επιβεβαιωσει και ο Τσερκεζος αλλα και το Βιντεο Ντοκουμεντο που υπαρχει οτι τα 1.8 υπερκυβισμενα Corolla με 145 δυναμομετρημενα στο ιδιο δυναμομετρο αλογα αντιμετωπισαν <προβλημα>με το δικο μου αμαξιστην Ευθεια των Σερρων στο Trackday που ειχαμε παει!!!

Παράθεση:

Παλιά 13-11-10, 01:49
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 242
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα τα 122 TSI που εχουν κατι παραπανω απο 133 πραγματικα αλογα τα δινει 0-100 9.5!Το Corolla 1.6 αν θυμαμαι καλα το δινει 10 ξερο!Περιεργο αλλα ο δρομος πολλες φορες δειχνει διαφορετικα πραγματα απο τα νουμερα και τις θεωριες!
Για τα αλλα που αναφερεις κακως κανεις τον κοπο και καις την ακριβη σου βενζινη!
Παντως απο τα λεγομενα σου θα ειχε ενδιαφερον ενα φιλικο ανοιγμα με το δικο μου Renault Megane Coupe 1.6 το οποιο ειναι 114 δυναμομετρημενα αλογα και μετρημενο με οργανο , 0-100 σε 9,3 και 0-400 σε 16,3 με 136 χιλ.εξοδου!
Ενημερωτικα θα αναφερω και μπορει να επιβεβαιωσει και ο Τσερκεζος αλλα και το Βιντεο Ντοκουμεντο που υπαρχει οτι τα 1.8 υπερκυβισμενα Corolla με 145 δυναμομετρημενα στο ιδιο δυναμομετρο αλογα αντιμετωπισαν <προβλημα>με το δικο μου αμαξιστην Ευθεια των Σερρων στο Trackday που ειχαμε παει!!!
Και εμένα για τα TSI μου φαίνεται περίεργο!Δεν αντιλέγω..
Το έχω ψάξει αρκετά να δω τι γίνεται και όντως το TSI το δίνει 9,5sec 0-100 και το Corolla τo 1,6 το βλέπω αλλού 10 και αλλού 10,2!Γι'αυτό λέω ή είναι κουλοί αυτοί που έχω πετύχει ή όντως είναι τάφοι τα TSI!
Τώρα κι'όλας και απο στάσεις σε φανάρι ίσως είναι λογικό να τα περνάω, γιατί το corolla είναι πιο ελαφρύ και το άλλο πιο βαρύ!Ίσως δεν ξέρουν να το ξεκινάνε ή να κάνουν σωστά αλλαγές κ να το πηγαίνουν μέχρι κόφτη(Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάπου στις 5.000 στροφές το TSI θέλει αλλαγή γιατί απο εκεί και πέρα κρεμάει). Ρολλ να πώ την αλήθεια δεν έχει τύχει να ανοίξω..μόνο απο στάση με αυτά τα 3 άτομα!Δεν έχω πρόβλημα για φιλικό άνοιγμα..αλλά άμα έχουν πιεί τσάι τα υπερκυβισμένα δεν νομίζω πως έχω τύχη! Για ποιό megane λέμε?To coupe?ή το hatchback το καινούργιο?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilakos69 : 13-11-10 στις 02:03.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19837499 seconds (71,86% PHP - 28,14% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:04.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com