Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69
Corolla 1.6 E12 vs Golf 5άρι TSI με τα 122 που έβγαινε..
Δεν ξέρω αν είναι το δικό μου καλύτερο ή τα 3 άτομα που έχω πετύχει κατα καιρούς σε φανάρια είναι κουλάδια!
Πέτυχα και ένα Ford Puma χθες που κουνιόταν ανοίξαμε σε ένα φανάρι..δεν πρόλαβε να με δει!Λογικά το 14άρι θα ήταν!
Κάτι Α3 και Golf FSI δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία πλέον!
Με το Focus που το δίνουν 125 το 1600 δεν έχω δει τι κάνω!Το έχει ένας φίλος αλλά δεν ψήνεται!Μάλλον φοβάται!
Αυτά μου έρχονται προς το παρών!
|
Κοιτα τα 122 TSI που εχουν κατι παραπανω απο 133 πραγματικα αλογα τα δινει 0-100 9.5!Το Corolla 1.6 αν θυμαμαι καλα το δινει 10 ξερο!Περιεργο αλλα ο δρομος πολλες φορες δειχνει διαφορετικα πραγματα απο τα νουμερα και τις θεωριες!

Για τα αλλα που αναφερεις κακως κανεις τον κοπο και καις την ακριβη σου βενζινη!

Παντως απο τα λεγομενα σου θα ειχε ενδιαφερον ενα φιλικο ανοιγμα με το δικο μου Renault Megane Coupe 1.6 το οποιο ειναι 114 δυναμομετρημενα αλογα και μετρημενο με οργανο , 0-100 σε 9,3 και 0-400 σε 16,3 με 136 χιλ.εξοδου!

Ενημερωτικα θα αναφερω και μπορει να επιβεβαιωσει και ο Τσερκεζος αλλα και το Βιντεο Ντοκουμεντο που υπαρχει οτι τα 1.8 υπερκυβισμενα Corolla με 145 δυναμομετρημενα στο ιδιο δυναμομετρο αλογα αντιμετωπισαν <προβλημα>με το δικο μου αμαξι

στην Ευθεια των Σερρων στο Trackday που ειχαμε παει!!!