Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-07-10, 23:34
cool13auris Offline:
banned

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
cool13auris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά πραγματικά είναι απογοητευτικό το φορουμ..Απορώ υπάρχει καποιο σοβαρό ατομο να μου αντιπαραθέσει επιχειρήματα γιατί μόνο ανωριμα ειρωνικά σχόλια απο ατομα που πασχουν απο κομπλεξ κατωτεροτητας γιατι εχουν υποδεεστερα αυτοκινητα..Ενταξει παιδακια δεν θα πεσω στο επιπεδο σας να καθομαι να απανταω σε τετοιου ειδους σχολια που προσπαθουν να με θιξουν..Για αυτοκινητα μιλαμε και εχω και καλυτερα πραγματα να ασχοληθω..Αυτο ως μια μικρη παρενθεση.
Επι του θεματος:
1ον. Ειμαι πανευτυχης κατοχος του καινουργιου auris 132 εδω και λιγες μερες γιατι το αλλο το εδωσα. Για το συγκεκριμενο αμαξι δεν μπορω να εχω γνωμη ακομα γι αυτο μιλαω μονο για το 124.
2ον. Για το βίντεο..Εχω και αλλα βιντεο οπου το οδοστρωμα δεν ειναι βρεγμενο και δεν σπινιαρει η πρωτη οπως φαινεται σε αυτο. Εκει το 0-100 ειναι κατω απο 9 sec κοντερισια..Οσο για το οτι ειναι fake ρε παιδια γι αυτο δειχνω τον δρομο στην αρχη για να μην πει καποιος οτι ειναι κατηφορα. Οπως ειπα δεν κουνιεται η καμερα γιατι προκειτε για κινητο που το ειχα σφηνωσει στα πλαστικα. Δεν μπορω να το αποδειξω καπως.
3ον. Στην δυναμομετρηση που νομιζω την εχω βαλει εβγαλε 135 αλογα..
4ον. Για το σπορτ που με ειρωνευτικε καποιος να σου απο την εμπειρια μου πρωταρχικο ρολο παιζει ο κινητηρας και το πως βγαζει την δυναμη και μετα το βαρος..Δεν ανοιξα απο σταση με αυτο αλλα εν κινησει απο 100-200..Εκει το περασα προφανως λογο κινητηρα αντισταθμιζοντας την διαφορα βαρους..Απο σταση λογικα θα με περνουσε μεχρι τα 100 λογο βαρους..
5ον. http://www.youtube.com/watch?v=8SPF8cIoMGw Ενα ακομα βιντεο παλιο και αυτο για να μην λετε οτι ειναι fake σε αυτο ακουγονται στην αρχη και διερχομενα αυτοκινητα..
6ον. Ισως να παιζει ρολο το οτι αλλαζω και γρηγορα τις ταχυτητες γιατι σε αλλο βιντεο που παρεθεσε καποιος ο οδηγος αλλαζει πολυ λανθασμενα τις ταχυτητες χωρις να εκμεταλλευεται ολο το φασμα στροφων και κανει 10 sec..
7ον. Οσο αφορα ρεπριζ τουρμπο αυτοκινητων ειναι δυνατον καποιος νοημων ανθρωπος να συγκρινει ρεπριζ ατμοσφαιρικου με τουρμπο στην ιδια ταχυτητα?..Γιατι το auris με μια ταχυτητα κατω ειναι πιο γρηγορο απο τουρμπο αντιστοιχων αλογων τουλαχιστον αυτο διαπιστωσα εγω..Τελος το 124 το εδιναν στο εξωτερικο 0-100 10.2 και σε περιοδικο που το τεσταραν εκανε 9 κατι..Το καινουργιο το δινουν 10 sec και οχι 10.6 και 10.4 που αναφερθηκε..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι μεν οι μετρησεις παντα δν ειναι σωστες!Οπως για το auris που παλια εδιναν 10.6 sec και 124hp και τωρα δινουν 10.4 sec και 132 hp. Αλλα οι συγκρισεις που σχολιασε ο ζησης καθως επισης και τα αμαξια που ανεφερε ειναι περαν της αμφιβολιας. Και επειδη ειμαι κατοχος auris και πριν ηταν 1.400cc ξετω τι πηρα και πως παει σε σε σχεση με τα αλλα. Και με τιποτα δν γινονται αυτα που σχολιαζει ο τυπας με το 1600. Κι αν θελει να του λυθουν οι αποριες ας μιλησει μαζι μου...
Να σε ρωτησω εχεις βαλει ποτε κοντρα με καποιον μιλαμε για 0-140 η 0-160..Αν ναι πες μου με τι αμαξι..Γιατι εγω απειρες φορες καιμπορω να σου πω απο ποια εφαγα φολλα και ποια νικησα..Μιλαμε για κοντρες σε ευθεια χωρις στροφες και χωρις κινηση που να εμποδιζει ωστε να βγαζεις συμπερασμα πως παει το αμαξι και που βγαζει την δυναμη..Τις αλλαγες τις εκανα πανω απο 6000 στροφες..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 22-07-10 στις 23:46. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 00:48
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε admins αληθεια για ποιο λογο τρωει ban αυτο το παιδι;Εχει πολυ γελιο ο τυπος ρε σεις.

ΥΓ>Εν το μεταξυ στις 9/7/2010 δεν το ειχε κλεισει ακομα το Auris με τα 132 αλογα και στις 22/7/2010 το ειχε και το οδηγαγε.

Σας παρακαλω μην τον ξανακανετε ban...Ειναι τρελη συμπαθεια ο τυπος!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panagiotisfx : 23-07-10 στις 01:10.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 12:53
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
AURIS..Όλα τα άλλα απλά οδοντόκρεμες!!!
OK είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του αλλά εσύ μας το παρουσιάζεις το πιο γ@μ@το από όλα τα άλλα.χαλάρωσε λίγο..τι σόι cool..είσαι..είσαι και βάζελος..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 23-07-10 στις 16:45.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 15:58
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 284
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Συγγνωμη αλλα δεν ειπατε οτι θα τον αφησετε να παιξουμε?Γιατι ρε παιδια τον στειλατε παλι? Φιλαρακο μου απαντας σε κατι μολις ξαναμπεις? Εμενα που εχουμε ιδια αμαξια ,με πατας με το 1600?????????
Παλιά 23-07-10, 17:59
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε το λόγο του ban.
Ο συγκεκριμένος έχει φάει αρκετές φορές ban, με διαφορετικό nickname, για τον λόγο ότι το μόνο που έχει να πει, είναι πως κατατρόπωσε κάποιο tsi, ή κάποιο άλλο αμάξι διπλασίων αλόγων από το δικό του. Όπως επίσης και να έρχεται σε κόντρα με όποιον έχει αντίθετη άποψη από τη δική του.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 18:16
Το avatar του χρήστη firebone
firebone Offline:

Μοντέλο: Ε12 1.8
Περιοχή: athenz city
Δύναμη Σεβασμού: 264
firebone είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγγνωμη αλλα δεν ειπατε οτι θα τον αφησετε να παιξουμε?Γιατι ρε παιδια τον στειλατε παλι? Φιλαρακο μου απαντας σε κατι μολις ξαναμπεις? Εμενα που εχουμε ιδια αμαξια ,με πατας με το 1600?????????
ελα αστον και συ, μη κλεβεις εκκλησιες..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 20:05
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cool13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πλεον το τρακαρα πριν ενα μηνα ..Καταστραφηκε και παραγγελνω το νεο auris παλι 1.6..
Ειχε 0-100 9 sec και εχω ανοιξει και με swift sport και ειμασταν μαζι 0-200 αρα επιβεβαιωνεται οτι ειναι πραγματικο το 9..Επισης να σας πω οτι το αμαξι ηταν το 1.6 124..
Εδώ ρε φίλε μας λές οτι το τράκαρες κ οτι θα έκανες παραγγελία το 1.6 ένα το ψέμα αυτό κ ένα δεύτερο ψέμα είναι οτι λές πως άνοιξες με Swift 0-200 κ μετά μας λες οτι άνοιξες απο 100-200........αποφάσησε φίλε τί έχεις κάνει κ τα ψέματα που λες να τα διασταυρόνης πρώτα σε παρακαλώ!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cool13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελος ομως στα ανοιγματα πλεον τωρα θα περιμενω 2 μιση μηνες να ερθει το καινουργιο το 132..
Αυτή η παράθεση τα λέει πιστεύω όλα.......! Θα έπαιρνες το αυτοκίνητο τον Σεπτέμβρη με Οκτώβριο θεωριτηκά αλλά επειδή είσαι καλός στια αλλαγές κ τις κάνεις γρήγορα μάλλων είπαν να σου δώσουν πιο γρήγορα το αυτοκίνητο!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cool13auris Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά πραγματικά είναι απογοητευτικό το φορουμ..Απορώ υπάρχει καποιο σοβαρό ατομο να μου αντιπαραθέσει επιχειρήματα γιατί μόνο ανωριμα ειρωνικά σχόλια απο ατομα που πασχουν απο κομπλεξ κατωτεροτητας γιατι εχουν υποδεεστερα αυτοκινητα..Ενταξει παιδακια δεν θα πεσω στο επιπεδο σας να καθομαι να απανταω σε τετοιου ειδους σχολια που προσπαθουν να με θιξουν..Για αυτοκινητα μιλαμε και εχω και καλυτερα πραγματα να ασχοληθω..Αυτο ως μια μικρη παρενθεση.
Επι του θεματος:
1ον. Ειμαι πανευτυχης κατοχος του καινουργιου auris 132 εδω και λιγες μερες γιατι το αλλο το εδωσα. Για το συγκεκριμενο αμαξι δεν μπορω να εχω γνωμη ακομα γι αυτο μιλαω μονο για το 124.
4ον. Για το σπορτ που με ειρωνευτικε καποιος να σου απο την εμπειρια μου πρωταρχικο ρολο παιζει ο κινητηρας και το πως βγαζει την δυναμη και μετα το βαρος..Δεν ανοιξα απο σταση με αυτο αλλα εν κινησει απο 100-200..Εκει το περασα προφανως λογο κινητηρα αντισταθμιζοντας την διαφορα βαρους..Απο σταση λογικα θα με περνουσε μεχρι τα 100 λογο βαρους..
6ον. Ισως να παιζει ρολο το οτι αλλαζω και γρηγορα τις ταχυτητες γιατι σε αλλο βιντεο που παρεθεσε καποιος ο οδηγος αλλαζει πολυ λανθασμενα τις ταχυτητες χωρις να εκμεταλλευεται ολο το φασμα στροφων και κανει 10 sec..

Να σε ρωτησω εχεις βαλει ποτε κοντρα με καποιον μιλαμε για 0-140 η 0-160..Αν ναι πες μου με τι αμαξι..Γιατι εγω απειρες φορες καιμπορω να σου πω απο ποια εφαγα φολλα και ποια νικησα..Μιλαμε για κοντρες σε ευθεια χωρις στροφες και χωρις κινηση που να εμποδιζει ωστε να βγαζεις συμπερασμα πως παει το αμαξι και που βγαζει την δυναμη..Τις αλλαγες τις εκανα πανω απο 6000 στροφες..
Στο Νο 1 λές οτι πήρες το Auris κ καλα κ πολλά ασφαλή χλμ να έχεις ρε φίλε πραγματικά αλλά πρόσεχε τί γράφεις γιατί μπερδεύεις τα ψέματα! Στην απο κάτω γραμμή λές οτι το άλλο το έδωσες..........
Για το Νο 4 ο κάποιος είμαι εγώ αλλά δεν με πειράζει να είσαι καλά! Η ερώτηση μου είναι η εξής.........έχεις μπεί ποτέ σε Swift sport να δεις πως πάει? Μάλλων δεν θα έκανε καλά τις αλλαγές το παλικάρι στο Sport!
Το Νο 6 δεν το σχολιάζω καν.............
Στο τέλος θα μας πείς οτι περνάς κ υπερκυβισμένο Auris ρε φίλε έλεος!
Μιχάλη τρέμε!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 24-07-10 στις 16:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 20:20
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο τέλος θα μας πείς οτι περνάς κ υπερκυβισμένο Auris ρε φίλε έλεος!
Μιχάλη τρέμε!!!
Τον Μιχαλη τον κερναει ανετα τσαγακι οπως λεει!Οποτε τρεμε Νικο να λες γιατι οταν ξαναρθει θα λεει οτι παταει και evo αυτος γιατι τελικα θα παραγγειλε το Auris 1.8 αφου τρακαρε και πουλησε το Auris με τα 124 αλογα και ξαναπηρε και ξαναστουκαρε και αυτο με τα 132 αλογα!!!
Εγω παντως τον παραδεχομαι!Ειναι τιτανομεγιστοτεραστιογιγαντας!!!!Εκει που ολοι οι αλλοι οι παραμυθαδες μπερδευουνε τα ψεματα που εχουν πει αυτος μπερδευει κι αυτα που εχει γραψει!!!Ειναι πολυ μπροστα το παλικαρι μιλαμε και παιζει χωρις αντιπαλο!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-07-10, 13:18
Το avatar του χρήστη Black Pearl
Black Pearl Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Auris 1.6 Dual VVTi
Δύναμη Σεβασμού: 205
Black Pearl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νομιζω οτι το θεμα ολοκληρο θελει λουκετο...και για τον λογο οτι δεν εχει καμια ουσια σαν θεμα, οκ το σχολιασαμε το βιντεο, ειπε ο καθενας την αποψη του...αλλα απ οτι βλεπω φερνει γκρινιες και διχασμους, οποτε δεν υπαρχει λογος να υπαρχει κατα τη γνωμη μου!
Μπαινει ο καθε ανεγκεφαλος, λεει οτι το Auris εχει μετατραπει σε πυραυλο εδαφους εδαφους και μετα τρωει ban, ουσια? Καμια μαλλον!
Κακο στο φορουμ κανουν τετοια θεματα και κακο στο προφιλ του φορουμ νομιζω, το διαβαζουν τοσα ατομα, γιατι να υποτιμαμε τη νοημοσυνη μας/τους?

Εχουμε πολλα θεματα να σχολιασουμε σαν μελη αυτου του φορουμ, δεν πρεπει να μας αγγιζουν θεματα απο βιντεακια του καθε ανεγκεφαλου που τα ανεβαζει στο youtube και νομιζει οτι ανακαλυψε τον τροχο αν το αυτοκινητο του ειναι πιο γρηγορο τελικα απ οσο υπολογιζε η μαμα Toyota!

Φιλακια πολλα στο καθε καγκουρο που νομιζει οτι μετετρεψε ενα αυτοκινητο των 20.000€ σε dragster, σε WRC κτλ κτλ
Παλιά 01-08-10, 02:13
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 284
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
το θεμα αυτο το ανοιξα εγω μονο για να σχολιασουμε και να πει ο καθενας την αποψη του!Τωρα φιλε μου μπορουμε να ξεφευγουμε λιγο και απο τη σοβαροτητα του forum λογω καλοκαιριου και να κανουμε διακοπες διασκεδαζοντας με τον τυπα που μας λεει τα ιδια και τα ιδια. Καλες διακοπες λοιπον και υπομονη μεχρι το επομενο ταξιδι.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
που θα βρω ενα βιντεο που θελω; corolla 1.6 s.i sofianos ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 3 31-01-13 14:14
Προγραμμα για να κατεβαζετε βιντεο απο το YOUTUBE Intruder OFF TOPIC 9 18-04-07 22:06
βιντεο-καρουλι σε βιντεοκασετα ή Dvd TOLIS EE80 OFF TOPIC 1 08-01-07 00:48
Διαβαστε Και Σχολιαστε miller TOYOTA COROLLA E 12 2 02-10-06 03:29
Παρακαλω Διαβαστε Και Σχολιαστε!!!!!!!!!!!!!11 andreascorolla ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8 23-03-06 18:35

Page generated in 0,19309592 seconds (83,80% PHP - 16,20% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com