Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ? |
|
16-05-10, 15:03
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ?
παιδια τις προαλλες που ερχομουνα στο σπιτι μου παρατηρησα πολλα παρατημενα και οχι τρακαρισμενα..συγκεκριμενα ειδα μια 101 αθικτη απο θεμα τρακαρισματος η οποια ηταν στον αερα καθως της ειχαν παρει τα ζαντολαστιχα και μια ε11 απλα χτυπημενη μπροστα οχι τιποτα σπουδαιο και την ωρα που περναγα μαλιστα ηταν καποιοι οι οποιοι ξηλωναν το πισω προφυλακτηρα!!!
επιτρεπετε να πηγαινεις να ξηλωνεις απο αυτα καποια πραγματα που θες???γιατι εχω μπανησει ειδη καποια!!!τα αυτακονητα ειναι κανονικα με το αυτοκολλητο απο το δημο στο παρμπριζ....
|
16-05-10, 15:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
αμα σε πιασουν ομως την εβαψες!
16-05-10, 16:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Όπως και να έχει, τα αυτοκίνητα αυτά ανήκουν σε κάποιον. Οπότε συνιστά κλοπή να αφαιρέσεις πράματα από εκεί. Απλά οι ιδιοκτήτες τους, προφανώς δεν ενδιαφέρονται γι' αυτά. Σε σημείο που να τα παρατάνε ως έχουν. Ενώ το σωστό θα ήταν, στην περίπτωση που έχουν παραδοθεί πινακίδες και υπάρχει το αυτοκόλλητο "εγκατελειμένο", να απομακρυνθεί το όχημα. Εκτός από χώρο που πιάνει χωρίς λόγο, είναι και εστία μόλυνσης.
|
|
|
|
16-05-10, 19:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Και εδώ στην Κυψέλη έχει γεμίσει ο τόπος! επειδή έχω μιλήσει με τον Δήμο Αθηναίων από την στιγμή που το αμάξι ΔΕΝ έχει τέλη κυκλοφορίας απαγορεύετε ΡΗΤΩΣ να είναι παρκαρισμένο σε δημόσιο χώρο! αν ο ιδιοκτήτης του το θέλει να μεταφερθεί σε ιδιωτικό. Εγώ προσωπικά είχα καλέσει σε ειδικά τηλέφωνα του δήμου για εγκατελημένα και μετά από κανά μήνα σήκωσαν 2 κάτω από το σπιτι μου και ΕΙΧΑΝ πινακίδες επάνω! βάζουν πρώτα σήμα και αν δεν ενδιαφερθεί κανείς μετα τα μαζεύουν! αν είναι και χωρίς πινακίδες τότε το σηκώνουν ακόμα γρηγορότερα αρκεί κάποιος να κάνει τον κόπο να ενημερώσουν τους αρμοδίους. Μερικές φορές κόβουν βόλτες και μόνοι τους. Εχουμε που έχουμε πρόβλημα τεράστιο με το παρκιγκ ΕΛΕΟΣ ποιά με τα παρατημένα!!!! έχω δει δρόμους εδώ να έχουν από 5-7 παρατημένα!!!! αν θέλετε το τηλέφωνο να ψάξω να το βρω και να το γράψω. Αλλά έχω μόνο για τον Δήμο Αθηναίων.
Να συμπληρώσω ότι τουλάχιστον στην Αθήνα ΔΕΝ επιτρέπεται να παραδόσεις πινακίδες για λόγους εγκατάληψης! ΜΟΝΟ με παράδοση του αυτοκινήτου σε μάντρα ανακύκλωσης, με εξέρεση ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ παράδοση πινακίδων οπως έγινε φέτος για να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας 2010, αλλά είναι ΜΟΝΟ για φέτος αυτό και με την προυπόθεση και πάλι τα αμάξια αυτά να φυλάσονται σε ιδιωτικό χώρο! αν είναι στον δρόμο κινδυνεύουν να τα πάρει ο δήμος για ανακύκλωση αλλιώς πρέπει να αγοράσουν το σήμα και με πρόστιμο! αυτά που λέω με τις πινακίδες τα ξέρω καλά γιατί έχω ρωτήσει για το σταρλετ που έγινε τροπέτο σε εφορία και υπουργείο και δεν επιτρεπεται παράδοση πινακίδων ΧΩΡΙΣ παράδοση και του οχήματος!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-05-10 στις 20:07.
|
16-05-10, 21:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
συμφωνω με το νικηφορο παιδια. βεβαια και εγω εχω σκεφτει να παρω τιποτα ψιλοπραγματακια απο κανενα παρατημενο στο δρομο, αλλα ειναι ξεφτιλα να σε πετυχει κανενας εκεινη την ωρα και να σε πουν ουτε λιγο ουτε πολυ κλεφτρονι. γιαυτο και εγω επισκεπτομαι ουκ ολιγες φορες τα παλιατζηδικα! εχτος και αν ξερω οτι το αμαξι ειναι κανενος δικου μου, οποτε μετα που θα τον ρωτησω κανω τη δουλεια μου με καθαρο το μετωπο!!!
16-05-10, 21:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Στο Μαρούσι κοντά στην Κηφισίας εκεί που ειναι το αστυνομικό τμήμα απέναντι (τοτε δεν υπήρχε εκει το δημαρχείο) είχε παρατημένα αμάξια που είχε μαζέψει η αστυνομία. Εχω δει 2 φορες να μπαίνουν μέσα άνθρωποι και να ξηλώνουν πράγματα!!!! και με την αστυνομία απέναντι!!!! ΕΛΕΟΣ! και σορρυ δλδ στις μάντρες τι νομίζεται ότι κάνουν? ξηλώνουν τα πάντα τα πουλανε σε μαντράδες εδώ και εκεί, εμείς τα χρυσοπληρώνουμε μερικές φορες και πετάνε μόνο το σασι για ανακύκλωση. Εκτός αν είναι ΠΟΛΥ παλια αμάξια και δεν έχουν ζήτηση τα ανταλλακτικά.
|
|
|
|
16-05-10, 21:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Στο Μαρούσι κοντά στην Κηφισίας εκεί που ειναι το αστυνομικό τμήμα απέναντι (τοτε δεν υπήρχε εκει το δημαρχείο) είχε παρατημένα αμάξια που είχε μαζέψει η αστυνομία. Εχω δει 2 φορες να μπαίνουν μέσα άνθρωποι και να ξηλώνουν πράγματα!!!! και με την αστυνομία απέναντι!!!! ΕΛΕΟΣ! και σορρυ δλδ στις μάντρες τι νομίζεται ότι κάνουν? ξηλώνουν τα πάντα τα πουλανε σε μαντράδες εδώ και εκεί, εμείς τα χρυσοπληρώνουμε μερικές φορες και πετάνε μόνο το σασι για ανακύκλωση. Εκτός αν είναι ΠΟΛΥ παλια αμάξια και δεν έχουν ζήτηση τα ανταλλακτικά.
|
το ιδιο ακριβως κανουν και στις μαντρες και χειροτερα! αλλα ειναι και θεμα του καθε χαρακτηρα πως θα κινηθει. εγω προσωπικα προτιμω να πληρωσω κατι εστω και λιγο παραπανω, παρα να παω να το βγαλω απο ενα αυτοκινητο ακομα κι αν ειναι παρατημενο χρονια, αν δε ξερω τινος ειναι. αλλα και τι να κανει και η αστυνομια? υποτιθεται οτι ειναι μελημα του δημου να τα μαζεψει αυτα.
16-05-10, 23:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εννοείτε φυσικά ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως δικαίωμα να βουτάμε πράγματα! είναι κλέψιμο όπως και να έχει!
|
17-05-10, 00:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Κάτω από το σπίτι μου, στην Λάρισα υπάρχει μια Corolla E20 (SR5 αν δεν κάνω λάθος), η οποία είναι σχεδόν παρατημένη κ το λέω σχεδόν, γιατί 1 φορά το μήνα ο ιδιοκτήτης την κάνει μια βόλτα!!! Και μάλιστα φαίνεται σε καλή κατάσταση εσωτερικά αλλά εξωτερικά θέλει ένα βάψιμο. Είναι όμορφη ρε γ@μώτο κ την λυπάμαι έτσι που κάθεται!! Ετσι μου έρχεται μερικές φορές να την αγοράσω!!!!!
τότε μην το πατήσεις!!!
|
17-05-10, 00:28
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ρε παιδια μια ερωτηση..τα αυτοκολλιτα αυτα τα κολλανε μετα απο καταγγελεια? γιατι εμενα μου κολλησαν και στα 2 αυτοκινητα που ειχα αραγμενα εξω απο το σπιτι μου... το ενα δεν εχει πινακιδες το αλλο εχει κανονικα απλως εχω βγαλει προφυλακτιρα και φτερα για επισκευες...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16592789 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|