Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
23-04-10, 10:53
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Nα σημειωθεί πως από τότε που έχει βγει αυτή η καινούργια νομοθεσία είναι πολύ ελάχιστες οι
περιπτώσεις που έγραψαν κάποιον για τις μεμβράνες αυτοί που έχουν πάρει κλήση κατά μεγάλο
ποσοστό προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους και τους έγραψαν και για άλλες παραβάσεις.
|
23-04-10, 13:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
τα έχουμε πει 100 φορές! αν είσαι νόμιμος και έχει πιστοποίηση δεν μπορούν να σου κάνουν ΤΙΠΟΤΑ! αν πουλάς μαγκιές το πολύ να σε γράψουν για κάτι άλλο! πάντως καλό είναι να έχουμε και το νόμο μαζί μας για να μην μας λένε ιστορίες και μούσια! καπου παραπάνω τον έχουμε βάλει και είναι λινκ μέσα απο το υπουργείο!
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=15732
Κάντε τον κόπο και διαβάστε καλά το νόμο εδώ : http://www.yme.gr/getfile.php?id=1584
|
23-04-10, 14:37
|
Νεότατος
|
|
|
|
όσοι είχατε βάλει μεμβράνες πριν το 2009 θα πρέπει να επισκεφτείτε πάλι το κατάστημα τοποθέτησης
για να σας δώσουν την καινούργια βεβαίωση και να γίνει και τοποθέτηση κάποιον μικρόν αυτοκόλλητων
πάνω στα τζάμια από όπου θα φαίνετε ο τύπος της μεμβράνης!!
|
23-04-10, 15:16
|
banned
|
|
Περιοχή:
Χανια-Καβαλα
|
|
φιλε σε εμενα οταν εβαλα τις μεμβρανες τα μικρα αυτοκολιτακια τα εβαλε κατευθειαν...κ μου εδωσε επιτοπου την βαιβαιωση...
|
23-04-10, 15:21
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manos_krhth
φιλε σε εμενα οταν εβαλα τις μεμβρανες τα μικρα αυτοκολιτακια τα εβαλε κατευθειαν...κ μου εδωσε επιτοπου την βαιβαιωση...
|
Φίλε μου εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα αυτό ισχύει για αυτούς που έχουν βάλει τις μεμβράνες πριν το 2009
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 24-04-10 στις 08:08.
Αιτία: Χρώμα γραμματοσειράς
|
|
|
|
23-04-10, 20:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
όπως εχω πει παραπάνω κάπου πήγα και εγώ στο ίδιο μαγαζί που τις είχα βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και δωρεαν πήρα πιστοποίηση και μου κολλησαν αυτοκολητάκια, όμως οδηγού-συνοδηγού άφησα αυτά που είχε δλδ ίδια με τα άλλα τζάμια και δεν πιστοποιήθηκαν εφόσον δεν είναι νόμιμα. Οπως έχουμε ξαναπεί αυτά που επιτρέπονται (οδηγου-συνοδηγού) πρέπει να έχουν διαπερατότητα φωτος 70% που σημαίνει οτι δεν έχουν ΚΑΝ φυμε απόχρωση αλλά είναι εντελώς διάφανα! απλά είναι UV και κόβουν την υπεριώδη ακτινοβολία. Δεν τα άλλαξα γιατί 1ον δεν θέλω το αμάξι μου να μοιάζει με επαγγελματικό φορτηγάκι και 2ον αν δεν είναι φυμε αυτά ποιός ο λογος να έχεις φυμε στα άλλα δλδ? για τους επιβάτες πίσω? (αν υπάρχουν). Δεν το βλέπω λογικό αυτό εγώ προσωπικά. Απλά αν πεσω σε μπλοκα κτλ κατεβάζω τα τζάμια έστω το ένα να μην φαίνονται πως είναι. ΚΤΕΟ πέρασα κανονικά και δεν είπαν τπτ, αλλά ζήτησαν την πιστοποίηση.
|
23-04-10, 21:21
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εχει απόλυτο δίκιο ο Νικιφόρος. Πρέπει πρώτα εμείς να ξέρουμε το νόμο και καλό είναι να τον διαβάσουμε, προς αποφυγήν παρερμηνιών.
|
24-04-10, 01:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
αυριο παω κ γω για φιμε. Φυσικα μπρος πισω κ με τα απαραιτητα πιστοποιητικα απο την εταιρια...θα το διακινδυνεψω με την τροχαια...αν με γραψουν με εγραψαν! Κ θα συμφωνησω κ γω απολυτα με το νικηφορο!η κ μπροστα κ πισω η καθολου!
29-04-10, 14:33
|
Νεότατος
|
|
|
|
Aπό τότε που έχει βγει αυτή η καινούργια νομοθεσία είναι πολύ ελάχιστες οι
περιπτώσεις που έγραψαν κάποιον για τις μεμβράνες αυτοί που έχουν πάρει κλήση κατά μεγάλο
ποσοστό προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους και τους έγραψαν και για άλλες παραβάσεις.
|
29-04-10, 14:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla24
Aπό τότε που έχει βγει αυτή η καινούργια νομοθεσία είναι πολύ ελάχιστες οι
|
συμφωνω απολυτα. ειναι στη κριση του αστυνομικου να σε γραψει η οχι. εδω για παραδειγμα οποιοι εχουν φιμε απλα δεχονται περισσοτερους ελεγχους απο ΤΑΕ. αλλα ελαχιστοι ειναι αυτοι που περνουν κλησεις για φιμε. ειναι βεβαια και μερικες εξαιρεσεις οι οποιοι οντως προκαλουν και ειναι σαν να λενε στον αστυνομικο 'ελα γραψε με'!! αλλα εμεις ειμαστε καλα παιδια ε???
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16338611 seconds (81,50% PHP - 18,50% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|