Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > PHOTOS

PHOTOS ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ COROLLA ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ PORTAL

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-04-10, 16:52
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για να μην τσακωνεστε αδικα δειτε αυτο http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=19409&page=2
για να καταλαβετε οτι ο ζησης δεν εχει κανενα προβλημα με τετοιου ειδους χιουμορ, ετσι δεν ειναι Ζηση???
Παλιά 15-04-10, 20:35
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι πολύ υποκειμενικό τώρα αυτό δεν μπορώ να σου πω εγώ γιατί δεν είμαι αντικειμενικός! Πάντος οι φώτο το αδικούν......
ε?
Παλιά 15-04-10, 20:50
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπόν, γιατί το ζαλίσαμε το θέμα του Ζήση. Καλώς ο Ζήσης (κατ' αυτόν), έβαλε το συγκεκριμένο τελικό. Δεν υπάρχει όμως λόγος να γίνονται ειρωνικά σχόλια. Όχι ότι αυτό έχουν σκοπό, αλλά έτσι περνάνε σε μεγάλο μέρος αυτών που τα διαβάζουν.
Τέλος, η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σε οτιδήποτε. Σε άλλον αρέσει το τελικό, και σε άλλον όχι. Εσείς αν κάνατε κάτι αντίστοιχο, και διαβάζεται ένα σχόλιο που θα σας φαινόταν ειρωνικό, πως θα αντιδρούσατε? Δεν λέω να είναι ειρωνικό από την φύση του, απλά να σας φαίνεται έτσι.
Μια παρέα είμαστε, είναι χαζομάρα να χαλάμε τις καρδιές μας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 21:30
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ζηση αμα σου αρεσει μην ακους κανενα. Και εγω καποτε ειχα βαλει τελικο GroupN και το τι ειχα ακουσει δεν λεγεται... Καλαμακι απο φραπε, σωληνακι ποτισματος κτλπ κτλπ Οι παλαιοτεροι τα θυμουνται.

Εμενα ομως με τρελενε ο ηχος στα ψηλα και δεν ακουγα κανενα!

Αν δεν ειχα το παιδι τωρα (που θελω ησυχία στα ταξιδια κτλπ) μπορει να το ειχα ακομα πανω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 22:39
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια παρέα είμαστε, είναι χαζομάρα να χαλάμε τις καρδιές μας.

Aκριβώς........αυτό τα λέει όλα κ θα ήθελα να μείνουμε σε αυτό! (Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη αλλά με σωστό τρόπο....)
Ευχαριστώ πολύ!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζηση αμα σου αρεσει μην ακους κανενα. Και εγω καποτε ειχα βαλει τελικο GroupN και το τι ειχα ακουσει δεν λεγεται... Καλαμακι απο φραπε, σωληνακι ποτισματος κτλπ κτλπ Οι παλαιοτεροι τα θυμουνται.

Εμενα ομως με τρελενε ο ηχος στα ψηλα και δεν ακουγα κανενα!

Αν δεν ειχα το παιδι τωρα (που θελω ησυχία στα ταξιδια κτλπ) μπορει να το ειχα ακομα πανω!

χαχαχαχαχα ωραίος ο Μιχάλης
άρα μάλλον κατα ένα τρόπο βαδίζω στα βήματα που εσύ χάραξες!
Τέλος πάντον..... αυτό που έχει σημασία είναι οτι όλοι οι ανθρώποι είμαστε διαφορετικοί κ έχουμε διαφορετικά πιστεύω κ δικαίομα στο να διαφονούμε! Αλλά σε καμία περίπτωση να κάτσουμε να τσακοθούμε για ένα τελικό.......! Είπα κ πρίν οτι δεν μπορεί να αρέσουν όλα σε όλους κ το είπαν κ άλλοι αυτό κ έτσι είναι!

Φιλικά Ζήσης!
Παλιά 15-04-10, 23:02
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 284
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Νικο τωρα ενημερωθηκα απο το Ζηση για το τι γινεται. Ωραιος ρε φιλε!!!Τωρα το θεμε της ομορφιας ειναι υποκειμενικο. Το οτι το καζανακι ειναι μωβ,Αλλαζει. Και ο ζησης εβαλε αυτο αλλα εχει σκοπο να το αλλαξει. Αλλωστε σκοπευει να προχωρησει τη βελτιωση καλως εχοντων των πραγματων,Και ηθελα να δοκιμασει κατι πανω στο αμαξι του. Τωρα για το αν ειναι στραβη η ισια,εγω ψηφιζω στραβη. Ειναι πολυ αλητεια ετσι!Δοξα το Θεο εχω δει πολλα τετοια corolla και οσα την εχουν στραβη ειναι μουν@!Αλλα και σε αλλα αμαξια shedan οπως mazda6 η ford focus η honda civic παλι στραβες εγω δει. Δν ειναι τυχαιο αυτο!Ζηση αγορι μου εγινες το επικεντρο της συζητησης. Μν μασα και μν ακους κανεναν. Αλλωστε εχεις τη δυναμη να κρινεις και ξερεις τι πρεπει να κανεις!Κοιτα τι εγινε πριν 1.5 μηνα οταν εβαλα εγω ολοσωμη εξατμιση!Απο πολυ λιγα ατομα ακουσα θετικα σχολια και τα περισσοτερα ηταν αρνητικα μενοντας μονο στο θορυβο και σε τπτ αλλο. Δεν με πολυνοιαζει ομως. Αυτος ο θορυβος με κ@υλωνει καθε μερα!(Καλα αμς βαλεις ολοσωμη την εκανες...Τωρα εγιναν τοσα σχολια για ενα τελικο...Μετα εχουμε να κρινουμε το χταποδι,τον καταλυτη,το μεσαιο,τις σωληνωσεις και φυσικα το νεο τελικο το οποιο παλι στραβο θα ειναι!Εγω παντως αρχιζω το γραψιμο απο σημερα...)
Παλιά 15-04-10, 23:14
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γνωμη μου οτι δεν του παει αυτη η εξατμιση. αν σου αρεσει ομως το χρωμα και που ειναι λοξα με γεια σου με χαρα σου. Περι ορεξεως.....................

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 23:45
Ζήσης Offline:

Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Μιχάλη ξέρουμε κ εγώ κ εσύ το τί έγινε με το θέμα σου κ έχεις απόλυτο δίκιο ρε φίλε! Υπάρχουν πολλοί που λένε διάφορα άσχημα πράγματα με άσχημο τρόπο κ για δικούς τους λόγους....εγώ δεν θέλω να γίνω επίκεντρο σε ένα τέτοια πράγμα! Το τελικό συντομα θα βαφτή κ κάποια στιγμή θα αλλαχτή! Τώρα αν φτάσω στο δικό σου επίπεδο, άστα καλύτερα θα έχουμε τα καλά τα δικά σου! Όπως κ να έχει σ'ευχαριστώ για όλα κ θα τα πούμε αύριο απο κοντά ρε φιλαράκι!
Παλιά 16-04-10, 03:23
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αφου εγινα κακος κ ειρωνικος κ δεν ξερω τι αλλο ζητω συγνωμη,αθελα μου εγινε..
λαθος μου που ασχολιθηκα..
ζηση αν θελεις βαγαλτην κ κατω απο τις πορτες η βαλτην οπως την εχουν τα τρακτερ,δεν μου πεφτει λογος..
συγνωμη για την αναστατοση!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-10, 18:52
Ζήσης Offline:

Φίλε Μπάμπη δεν είχα πρόβλημα με αυτά που έγραψες κ μην το παίρνεις προσωπικά φίλε! Με το σχόλιο του Βαγγάλη τα έγραψα αυτά που είπα!
Μην τερλένεσαι! Καλά κάνεις κ λες την γνώμη σου κ γι'αυτό έβαλα εικόνες κ το μοιράστικα με όλο το Club! Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο αρκή να είναι καλοπροέρετω!

Φιλίκα Ζήσης!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > PHOTOS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τρελές Αστείες Περίεργες Φώτο Νο2 corollapatra OFF TOPIC 861 10-10-18 13:36
Φώτο και σχόλια για το Auris billlllll TOYOTA AURIS 211 04-12-08 11:06
Φώτο Στα Μηνύματα;; Zaha ΦΟΡΟΥΜ 4 02-09-08 18:42
Το corollaki μου crazymer PHOTOS 11 17-06-08 18:53
φώτο/σχόλια/εντυπώσεις απο το δεύτερο trackday papathvas ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 40 12-12-07 05:13

Page generated in 0,17248607 seconds (82,59% PHP - 17,41% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com