Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
PHOTOS ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ COROLLA ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ PORTAL |
|
|
15-04-10, 16:52
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Για να μην τσακωνεστε αδικα δειτε αυτο http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=19409&page=2
για να καταλαβετε οτι ο ζησης δεν εχει κανενα προβλημα με τετοιου ειδους χιουμορ, ετσι δεν ειναι Ζηση???
15-04-10, 20:35
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Είναι πολύ υποκειμενικό τώρα αυτό δεν μπορώ να σου πω εγώ γιατί δεν είμαι αντικειμενικός! Πάντος οι φώτο το αδικούν......
|
ε?
15-04-10, 20:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Λοιπόν, γιατί το ζαλίσαμε το θέμα του Ζήση. Καλώς ο Ζήσης (κατ' αυτόν), έβαλε το συγκεκριμένο τελικό. Δεν υπάρχει όμως λόγος να γίνονται ειρωνικά σχόλια. Όχι ότι αυτό έχουν σκοπό, αλλά έτσι περνάνε σε μεγάλο μέρος αυτών που τα διαβάζουν.
Τέλος, η ομορφιά είναι υποκειμενική. Σε οτιδήποτε. Σε άλλον αρέσει το τελικό, και σε άλλον όχι. Εσείς αν κάνατε κάτι αντίστοιχο, και διαβάζεται ένα σχόλιο που θα σας φαινόταν ειρωνικό, πως θα αντιδρούσατε? Δεν λέω να είναι ειρωνικό από την φύση του, απλά να σας φαίνεται έτσι.
Μια παρέα είμαστε, είναι χαζομάρα να χαλάμε τις καρδιές μας.
|
15-04-10, 21:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ζηση αμα σου αρεσει μην ακους κανενα. Και εγω καποτε ειχα βαλει τελικο GroupN και το τι ειχα ακουσει δεν λεγεται... Καλαμακι απο φραπε, σωληνακι ποτισματος κτλπ κτλπ Οι παλαιοτεροι τα θυμουνται.
Εμενα ομως με τρελενε ο ηχος στα ψηλα και δεν ακουγα κανενα!
Αν δεν ειχα το παιδι τωρα (που θελω ησυχία στα ταξιδια κτλπ) μπορει να το ειχα ακομα πανω!
|
|
|
|
15-04-10, 22:39
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Μια παρέα είμαστε, είναι χαζομάρα να χαλάμε τις καρδιές μας.
|
Aκριβώς........αυτό τα λέει όλα κ θα ήθελα να μείνουμε σε αυτό! (Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη αλλά με σωστό τρόπο....)
Ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ζηση αμα σου αρεσει μην ακους κανενα. Και εγω καποτε ειχα βαλει τελικο GroupN και το τι ειχα ακουσει δεν λεγεται... Καλαμακι απο φραπε, σωληνακι ποτισματος κτλπ κτλπ Οι παλαιοτεροι τα θυμουνται.
Εμενα ομως με τρελενε ο ηχος στα ψηλα και δεν ακουγα κανενα!
Αν δεν ειχα το παιδι τωρα (που θελω ησυχία στα ταξιδια κτλπ) μπορει να το ειχα ακομα πανω!
|
χαχαχαχαχα ωραίος ο Μιχάλης
άρα μάλλον κατα ένα τρόπο βαδίζω στα βήματα που εσύ χάραξες!
Τέλος πάντον..... αυτό που έχει σημασία είναι οτι όλοι οι ανθρώποι είμαστε διαφορετικοί κ έχουμε διαφορετικά πιστεύω κ δικαίομα στο να διαφονούμε! Αλλά σε καμία περίπτωση να κάτσουμε να τσακοθούμε για ένα τελικό.......! Είπα κ πρίν οτι δεν μπορεί να αρέσουν όλα σε όλους κ το είπαν κ άλλοι αυτό κ έτσι είναι!
Φιλικά Ζήσης!
|
15-04-10, 23:02
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Νικο τωρα ενημερωθηκα απο το Ζηση για το τι γινεται. Ωραιος ρε φιλε!!!Τωρα το θεμε της ομορφιας ειναι υποκειμενικο. Το οτι το καζανακι ειναι μωβ,Αλλαζει. Και ο ζησης εβαλε αυτο αλλα εχει σκοπο να το αλλαξει. Αλλωστε σκοπευει να προχωρησει τη βελτιωση καλως εχοντων των πραγματων,Και ηθελα να δοκιμασει κατι πανω στο αμαξι του. Τωρα για το αν ειναι στραβη η ισια,εγω ψηφιζω στραβη. Ειναι πολυ αλητεια ετσι!Δοξα το Θεο εχω δει πολλα τετοια corolla και οσα την εχουν στραβη ειναι μουν@!Αλλα και σε αλλα αμαξια shedan οπως mazda6 η ford focus η honda civic παλι στραβες εγω δει. Δν ειναι τυχαιο αυτο!Ζηση αγορι μου εγινες το επικεντρο της συζητησης. Μν μασα και μν ακους κανεναν. Αλλωστε εχεις τη δυναμη να κρινεις και ξερεις τι πρεπει να κανεις!Κοιτα τι εγινε πριν 1.5 μηνα οταν εβαλα εγω ολοσωμη εξατμιση!Απο πολυ λιγα ατομα ακουσα θετικα σχολια και τα περισσοτερα ηταν αρνητικα μενοντας μονο στο θορυβο και σε τπτ αλλο. Δεν με πολυνοιαζει ομως. Αυτος ο θορυβος με κ@υλωνει καθε μερα!(Καλα αμς βαλεις ολοσωμη την εκανες...Τωρα εγιναν τοσα σχολια για ενα τελικο...Μετα εχουμε να κρινουμε το χταποδι,τον καταλυτη,το μεσαιο,τις σωληνωσεις και φυσικα το νεο τελικο το οποιο παλι στραβο θα ειναι!Εγω παντως αρχιζω το γραψιμο απο σημερα...)
15-04-10, 23:14
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Γνωμη μου οτι δεν του παει αυτη η εξατμιση. αν σου αρεσει ομως το χρωμα και που ειναι λοξα με γεια σου με χαρα σου. Περι ορεξεως.....................
15-04-10, 23:45
|
|
|
|
|
|
Μιχάλη ξέρουμε κ εγώ κ εσύ το τί έγινε με το θέμα σου κ έχεις απόλυτο δίκιο ρε φίλε! Υπάρχουν πολλοί που λένε διάφορα άσχημα πράγματα με άσχημο τρόπο κ για δικούς τους λόγους....εγώ δεν θέλω να γίνω επίκεντρο σε ένα τέτοια πράγμα! Το τελικό συντομα θα βαφτή κ κάποια στιγμή θα αλλαχτή! Τώρα αν φτάσω στο δικό σου επίπεδο, άστα καλύτερα θα έχουμε τα καλά τα δικά σου! Όπως κ να έχει σ'ευχαριστώ για όλα κ θα τα πούμε αύριο απο κοντά ρε φιλαράκι!
16-04-10, 03:23
|
|
|
|
|
αφου εγινα κακος κ ειρωνικος κ δεν ξερω τι αλλο ζητω συγνωμη,αθελα μου εγινε..
λαθος μου που ασχολιθηκα..
ζηση αν θελεις βαγαλτην κ κατω απο τις πορτες η βαλτην οπως την εχουν τα τρακτερ,δεν μου πεφτει λογος..
συγνωμη για την αναστατοση!!
|
16-04-10, 18:52
|
|
|
|
|
|
Φίλε Μπάμπη δεν είχα πρόβλημα με αυτά που έγραψες κ μην το παίρνεις προσωπικά φίλε! Με το σχόλιο του Βαγγάλη τα έγραψα αυτά που είπα!
Μην τερλένεσαι! Καλά κάνεις κ λες την γνώμη σου κ γι'αυτό έβαλα εικόνες κ το μοιράστικα με όλο το Club! Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο αρκή να είναι καλοπροέρετω!
Φιλίκα Ζήσης!
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17248607 seconds (82,59% PHP - 17,41% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|