Τελικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα με τον analyst78 (Πατρικ) τον οποιο και ευχαριστω πολύ για τις οδηγιες που μου εδωσε, εκατσα και εβγαλα μονος μου τη μασκα. Δεν ηταν κατι δυσκολο.
Μπορεσα και αφαιρεσα και το ασημι διακοσμητικο το οποιο ηταν απλά κουμπωτο. Ηθελε λιγο παίδεμα αλλα τα καταφερα.
Υπαρχει ενα προβλημα ομως επειδη ειναι κουμπωτο... Οταν το βγαζεις το ασημι διακοσμητικο φαινονται απο πισω οι τρυπες που ηταν τα κουμπωματα του... και ειναι και πολλες περιμετρικα. Οποτε δεν λεει να το αφησω ετσι...
Τα ξαναεβαλα ολα οπως ηταν πριν, οποτε τωρα ψαχνομαι να βρω σκετη μαυρη μασκα απο corolla terra ή TS pro-fl. Αν καποιος εχει κατι κατα νου ή του περισσευει ας μου πει... Το ολο concept ειναι να παρει ενα look TS...
Το μονο που καταφερα ηταν οτι τραβηξα 1-2 φωτο για να παρω μια ιδεα πως θα μοιαζει το αμαξι. Οκ, το καπω δεν το εχω κλεισει εντελως, και το μπλε σηματακι δεν το κολησα - απλα το στερεωσα προχειρα, αλλα σιγουρα μια ιδεα μπορεις να την παρεις...
Ηθελα τη γνωμη σας... Αξιζει? Ειναι ομορφο? Ειναι καγκουρικο? Για πειτε καμια γνωμη...
Υ.Γ. Το σηματακι ειναι μπλε για 2 λογους. 1ον επειδη ταιριαζει με το χρωμα του αυτοκινητου και 2ον επειδη δεν φτανω στα κοκκινα της TS... Μονο στα μπλε δλδ μεχρι τις 6850σαλ...
Ακουω γνωμες !!!!