Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
03-03-10, 20:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη (Σπουδές) - Αθήνα (Σεπόλια)
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγώ όταν άλλαξα αμορτισέρ πρόσφατα στο δικό μου (δεν είναι E12) μου έκανε και μένα ενα σπαστικό θόρυβο σε λακούβες και σε πλακόστρωτο. Άλλαξα τα ακρόμπαρα μπρος και πίσω και λύθηκε το πρόβλημα. Δε ξέρω αν βοήθησα.
|
07-03-10, 15:39
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
μαλλον κατι φταιει μπροστα στα ψαλιδια μου αριστερα δηλαδη ειχα ενα ατυχημα! τελος να πω πως απο εχθες το βραδι ακουγεται κ θορυβος ενα τακ τακ οταν το αμαξι ειναι στο ρελαντί σε πιο υψηλες στροφες δεν ακουγεται!! αν κ ανοιξα το καπο ακουγεται περισοτερο στην καμπίνα! αν καπιος πιο εμπειρος ας με βουθυσει ευχαριστω!
|
07-03-10, 15:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το αμάξι δεν έχει πίσω ακρόμπαρα!!! ετσι λέμε αυτά τα μπαλάκια που είναι προεκτάσεις της κρεμαριέρας και τραβάνε τα άκρα για να στρίβουμε! άρα έχουμε μόνο μπροστά! μήπως εννοείς τα άκρα ζαμφορ (αντιστρεπτικής) ?
Snoo τι ατύχημα είχες? τι εννοείς? στα ψαλίδια αν ακούγεται θόρυβος από εκεί μπορεί να φταίνε τα μπαλάκια ψαλιδιών ή και τα σινεμπλοκ τους, δλδ να έχουν τζόγο. Για τον άλλον θόρυβο δεν εχω ιδέα τι μπορεί να είναι!
|
07-03-10, 16:49
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
ενας μου ειχε πεταχτει στην βουλιαγμενης με κοκκινο το αμαξι μου χτυπησε αριστερα μπροστα ο θόρυβος με τις λακουβες εχει ξεκινήσει απο τιν επισκευη του αυτοκινήτου και μετα!! τώρα ο θορυβος τι να πω ειμαι στο ρελαντι και ακουω ενα τακ τακ τακ οταν το ψυλομαρσαρω δεν ακούγεται? μηπως ειναι η καδένα?(διαβασα ενα ποστ ενος συνάδελφου με που πηγαινε με 180 και τεταρτη και του ειπαν πως εκανε αποτομο κατεβασμα) ημουν προχθες λημανακια και εκανα ενα αποτομο κατεβασμα απο 4 σε 3 και οι στροφες φτασανε γυρω στις 5 με 5500 πρι δεν το εκανε! το αμαξι δουλευει κανονικα ουτε αστάθεια του ρελαντι ουτε τιποτα αρα?? τι μπορει να φταιει?
εαν βρητε κατι που δεν στεκει πειτε μου το παρακαλω ειμαι ασχετος απο μηχανικα θέματα ευχαριστω!!
|
07-03-10, 17:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Για να καταλάβω. Κατέβασες από 4η σε 3η, ανέβηκαν οι στροφές, και σε φαίνεται περίεργο? Καλό θα ήταν να βάζεις και μια τελεία ή ένα κόμα, γιατί τα γράφεις όλα συνεχόμενα και είναι δύσκολο να βγει συμπέρασμα.
|
07-03-10, 17:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μάλλον η απάντηση που ψάχνεις, βρίσκεται στο τι σου επισκεύασαν! ρώτησες να μάθεις αν πείραξαν καδένες και τέτοια? με το κατέβασμα δεν παθαίνει τπτ, τουλάχιστον με αυτό που λες.
|
07-03-10, 17:47
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Για να καταλάβω. Κατέβασες από 4η σε 3η, ανέβηκαν οι στροφές, και σε φαίνεται περίεργο? Καλό θα ήταν να βάζεις και μια τελεία ή ένα κόμα, γιατί τα γράφεις όλα συνεχόμενα και είναι δύσκολο να βγει συμπέρασμα.
|
Μηπως φταιει αυτο με βάση το ποστ του φιλου αν το βρω θα κάνω λινκ!
Στις αποδειξεις που πηρα τοτε δεν εχουν αλαξει τιποτα απο μηχανικά μέρη!
Ο θορυβος οταν δουλευει το αμαξι στο ρελαντι με τον θόρυβο στις λακουβες δεν σχετιζονται
να και το λινκ http://www.corollaclub.com/forums/sh...%E4%E5%ED%E 1
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snoo : 07-03-10 στις 18:19.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14306903 seconds (79,52% PHP - 20,48% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|