Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 337
Πολύ σωστός φίλε Γιώργο δικό μου το λάθος έβαλα το τσουρούτικο βίντεο σε αυτά που είναι κάτω είναι όλο κ 100% θα σου αρέσει!!! Το πρώτο είναι το ίδιο με αυτό που είδες αλλά έχει κ λίγο ακόμα δες το πάντως!!!
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
αν και δεν ήθελα να γράψω καθώς είμαι αντιθετος με τα συγκεκριμενα βιντεο,θα ήθελα να πω στον φιλο giorgisrog ότι αλλο να πλαγιολισθενεις και να καις λάστιχο σε ελεγχόμεο χώρο(βλέπε πίστα) ή σε καποια αλανα και άλλο να το κάνεις σε δρόμο με κυκλοφορία
Δύναμη Σεβασμού: 236
Πωπω ρε τον μ****α!!!Κοιτάξτε τι κάνει στο part 4/4 στο 4:08 εως το 4:13 περίπου....τρέχει να μαζέψει μία κώλο μια να αποφύγει τα μούτρα μόνο που στο τέλος κάτι ξέχασε....να βρίσκετε στη λωρίδα κυκλοφορία που του επιτρέπεται.....δολοφόνε....τι θα γινόταν αν περνούσες χαλαρά μετά από βόλτα με την κοπέλα σου ή τον αδερφό σου απο εκείνο το σημείο και έβλεπες έναν τρελό να έρχεται κατά πάνω σου με 100+.......???είναι τραγικός...απλά....
Δύναμη Σεβασμού: 537
Μάγκας θέλει να το παίξει. Έβαλε και κάμερα για να το θυμάται. Και σίγουρα θα είναι υπερήφανος πόσο ωραία "έγραφε" το bmw. (Τα συγκεκριμένα Μ3 έχουν περιοριστή πλαγιολίσθησης, δηλαδή σε επιτρέπει να ρυθμίσεις πόσο τις % θέλεις να "ξεκολάει" το πίσω μέρος). Μπράβο του, οδηγάρας...
Υπάρχουν και πίστες αν θέλουμε να ξεχαρμανιάσουμε. Δεν είναι need for speed η ζωή...
Δύναμη Σεβασμού: 236
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
αν και δεν ήθελα να γράψω καθώς είμαι αντιθετος με τα συγκεκριμενα βιντεο,θα ήθελα να πω στον φιλο giorgisrog ότι αλλο να πλαγιολισθενεις και να καις λάστιχο σε ελεγχόμεο χώρο(βλέπε πίστα) ή σε καποια αλανα και άλλο να το κάνεις σε δρόμο με κυκλοφορία
επειδη εχει και μενα ο πατερας μου bmw και με ενθουσιαζει πολυ το drift με αυτα τα αμαξια ζητησα το κατι παραπανω. τα βιντεο που εβαλα ειναι το ενα σε μια αλανα και το αλλο σε πιστα στο τυμπακι. συμφωνω απολυτα με οτι λες. ομως δεν μπορω να κρατηθω...ειναι περα απο τις δυναμεις μου...με τρελαινει...το θελω πολυ!!!
και να πω επισης για τα βιντεο που ανεβασε ο ζησης,πως παλι καλα που το εκανε τετοια ωρα,γιατι δεν τον ειδα να το εχει και παρα πολυ. απλα ειχε μερικα χρηματα πηρε το m3 και νομιζει πως θα φαει το κοσμο.
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
το συγκεκριμενο βιντεο ειναι τραβηγμενο ξημερωματα και απο ανθρωπους περιοδικου κατα πασα πιθανοτητα.το οτι εκεινες τις ωρες δεν κυκλοφορουν πολλα αυτοκινητα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να εμπλακεις σε καποιο ατυχημα.μεθυσμενος οδηγος,αγουροξυπνημενος οδηγος που ξυπνησε τελευταια στιγμη για να παει στη δουλεια του,νυσταγμενος οδηγος που σχολασε απο τη δουλεια του,ξενυχτης που θα περασει το δρομο πεζος απο οπου ναναι και χωρις να εχει καλη ορατοτητα.θέλεις και αλλα?
δεν ξερω απο κρήτη αλλα σκεψου το πληθυσμο της αθηνας (νομιμο και αλλο τοσο παρανομο μην πω και παραπανω).
ενα χρονο δουλευω σε βαρδιες και εχω δει απειρα πραγματα που με εχουν κανει 5μιση και 6 το πρωι να εχω πρασινο και να σταματαω στην διασταυρωση για να ελενξω πρωτα και μετα να περασω.