Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
30-01-10, 23:16
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nipponpower
Ελπιζω μετα την διορθωση να φυγει το ενοχλητικο σκαλοπατακι που υπαρχει οταν σανιδωνεις το γκαζι.
Αχ, και να γινει πιο αμεσο το ηλεκτρογκαζο
|
Δεν θα υπάρξει καμιά διαφορά στην λειτουργία του γκαζιού .Σκαλοπάτι? Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα σκαλοπάτι....
|
30-01-10, 23:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
31-01-10, 00:07
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ALIEN-3-
Δεν θα υπάρξει καμιά διαφορά στην λειτουργία του γκαζιού .Σκαλοπάτι? Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα σκαλοπάτι....
|
Ισως το δικο μου ειναι απο αυτα που χρειαζονται διορθωση στο γκαζι !
|
|
|
31-01-10, 10:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Στην δουλειά μου έχουμε πάρει 2 πανομοιώτυπα Aygo με σειριακό σασμαν, το ένα έχει κάνει παρα πολλα χλμ ήδη από την πολύ χρήση. Μας 'έβγαλε πρόβλημα στο σασμαν και μας το άλλαξαν αφού είναι μέσα στην εγγύηση. Μετά άρχισε να κολάει το γκάζι! το έκανε μόνο με υγρασια και αφού είχε βρέξει!!! μια 2 φορές το πήγαμε στην Toyota δεν βρηκαν τπτ! την τρίτη φορά πήγε εκεί το αφεντικό και έγινε της πόπης. Τους λέει εγώ πάω συνέχεια Διόνυσο κτλ δίπλα από γρεμούς και το αμάξι κολλάει το γκάζι τέρμα και βαράει το στροφόμετρο κόφτες!!! δλδ αμα πέσω και σκοτωθώ θα πείτε α τελικά έφταιγε το γκάζι???? τελικά το πρόβλημα είναι στον μηχανισμό πίσω από το πεντάλ και μας το αλλάξανε ολόκληρο, έκαναν 3-4 μέρες και μας είχαν δώσει αμάξι αντικατάστασης το νέο Yaris. Το άλλο aygo που έχουμε με λιγότερα χλμ δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αυτό με το γκάζι που είπα έγινε πριν 2μήνες περίπου ΠΡΙΝ γίνει το θέμα με τις ανακλήσεις και έχει να κάνει με τα χλμ που έχει το αμάξι! αν έχετε λίγα το πρόβλημα θα εμφανιστεί αργότερα! γιαυτό προληπτικά πρέπει να πάτε να σας το αντικαταστήσουν! ο αδερφος μου έχει το νεο Auris 1.3 αλλά δεν έχει ακόμα ούτε 10000χλμ, προς το παρόν κανένα προβλημα, πρέπει να το αλλάξει και αυτός όμως?
|
31-01-10, 15:05
|
|
|
|
|
|
Φίλε Νικηφόρε να έχετε το νου σας κ με το άλλο AYGO γιατί μπορεί κ αυτό να έχει το πρόβλημα.....
Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι οτι δεν θα παρουσιάσει πρόβλημα μετά την αλλαγή του γκαζιού?
Κ το δεύτερο το έχετε πάει για να το δεί? Μην το παρουσιάσει ξαφνικά?
31-01-10, 20:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Όχι αλλά τώρα θα πάει έτσι κι αλλιώς λόγω των ανακλήσεων!
|
31-01-10, 23:20
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
XANIA ΚΡΗΤΗΣ
|
|
Πιστευω οτι τωρα με την κριση εχει πεσει η ποιοτητα κατασκευης και θα ειναι συνχη η ανακληση μοντελων .
|
01-02-10, 00:29
|
banned
|
|
|
|
πριν λιγο στιν ΕΤ1 ειπε πος ενας λακαμας στιν λουισιανα (USA) πιρε φορα με το φορτιγακι του και επεσε πανο σε μια αντιπροσοπια!!!
στιν αστινομια ιποστιριξε οτι του κολισε το γκαζι
λετε να δουμε τιποτα τετια κολπα κι εδο???
|
01-02-10, 14:29
|
|
|
|
|
|
Είναι λίγο αλλά δεν νομίζω να έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο θα υπάρχει στο εξωτερικό!!!!!!!!!!
01-02-10, 17:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Για να μη δημιουργηθεί μπέρδεμα, κλειδώνει το παρόν θέμα, γιατί έχουν ανοίξει 3 θέματα, για το ίδιο πράγμα. Για τα σχόλια σας και ότι άλλο ανακοινωθεί, υπάρχει αυτό το θέμα.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=19106
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17004490 seconds (82,09% PHP - 17,91% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|