Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-01-10, 19:32
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos Εμφάνιση μηνυμάτων
για το κινητο το ξερω...ετσι κι αλλιως εχω κατσει 1 μερα μεσα...τον Μαιο που ηταν να παω...αλλα ειχα φυγει λογο μηνισκου...Μακαρι να καταφερω να παρω το λαπτοπ μαζι μετα...
Τα παντα ειναι σχετικα. Τα στρατοπεδα δεν ειναι παντα τα ιδια αλλαζουν με την καθε αλλαγη του διοικητη. Οταν πρωτομπεις, θα δεις τι παιζει και αναλαγα θα ενεργησεις. Να ξερεις οτι υπαρχουν πολλα κλεφτρονια.
[quote=Μαρία;370755]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Μαρια πηγες εσυ στρατο?
Οχι τιποτε αλλο αλλα σε εχω δει και με φουστα.
Oταν έχεις σχέση είναι σαν να πηγαίνεις και εσύ....λες και ημουν κα8ε μερα στο στρατόπεδο
Υπαρχουν γυναικες που αντιδρουν χειροτερα και απο την μανα του φανταρου και υπαρχουν γυναικες που ...... μετα απο ενα μηνα δεν εχεις σχεση.
Το σιγουρο ειναι οτι την ζωη του φανταρου δεν την περνα καμια γυναικα... γιατι σ'αυτον του λειπουν πολλα ενω στην γυναικα μονο ...ο φανταρος. Οσοι εχουν μπει φανταροι και ειχαν σοβαρη σχεση, ξερουν.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-01-10, 19:39
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Το σιγουρο ειναι οτι την ζωη του φανταρου δεν την περνα καμια γυναικα... γιατι σ'αυτον του λειπουν πολλα ενω στην γυναικα μονο ...ο φανταρος. Οσοι εχουν μπει φανταροι και ειχαν σοβαρη σχεση, ξερουν.
Μόλις με φωτογράφησες!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχχα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 17-01-10 στις 19:52. Αιτία: Αφήστε τα χρώματα και τα Italic...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-01-10, 19:50
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δηλαδη Ζηση να ετοιμαζομαι κι εγω για χωρισματα? Πειτε μου να ξερω τι θα αντιμετωπισω. Ειναι γεγονος ομως οτι το μονο που σκεφτονται ορισμενες γυναικες (γιατι αν πω "ολες" θα πεσουν να με φανε) ειναι το οτι τις "παραταμε" και τις "εγκαταλειπουμε". κι εχουν την πεποιθηση οτι εμεις εκει μεσα περναμε φινα. Οχι πως η θητεια ειναι οπως πριν καποια χρονια, αλλα και παλι για 9 μηνες -πλεον- σταματαει η ζωη σου οπως την ηξερες.
Παλιά 17-01-10, 20:00
Ζήσης Offline:

Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Δηλαδη Ζηση να ετοιμαζομαι κι εγω για χωρισματα? Πειτε μου να ξερω τι θα αντιμετωπισω. Ειναι γεγονος ομως οτι το μονο που σκεφτονται ορισμενες γυναικες (γιατι αν πω "ολες" θα πεσουν να με φανε) ειναι το οτι τις "παραταμε" και τις "εγκαταλειπουμε". κι εχουν την πεποιθηση οτι εμεις εκει μεσα περναμε φινα. Οχι πως η θητεια ειναι οπως πριν καποια χρονια, αλλα και παλι για 9 μηνες -πλεον- σταματαει η ζωη σου οπως την ηξερες.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Κοίτα εγώ έχω έναν δεσμό 4 χρόνια! Όταν μπήκα φαντάρος η αλήθεια είναι οτι η κοπέλα μου ήταν ΠΟΛΥ υπομονετική με το όλο θέμα!!!! Απλά πρέπει να την προετιμάσεις να έχει αρκετή υπομονή κ να μην σε "ζαλίζει" με διάφορα εκτός του στρατού κ.α πράγματα!!!!! (οτι σου λέω είναι φιλικά κ απο προσωπική εμπηρεία έτσι!)!!!!! Ούτε χωρίσματα ούτε τίποτα τέτοια!!!!!! Αλλά να πείτε σε όλες τις γυναίκες οτι ο στρατός ΔΕΝ είναι φίνα εκτός απο κάποιες μονάδες φυσικά!!!!!
Παλιά 17-01-10, 20:05
JL_e10 Offline:

Κι εγω 4 χρονια ειμαι με την κοπελα μου. Χτες ειχε μονο ενα ξεσπασμα, αλλα γενικα το χει παρει ψυχραιμα. Δυστυχως ομως θα με ζαλιζει με κατι, κι αυτο ειναι ο...υπολογιστης της!! Με το παραμικρο που της κανει με παιρνει τηλεφωνο.
Παλιά 17-01-10, 20:23
Ζήσης Offline:

Παράθεση:
Κι εγω 4 χρονια ειμαι με την κοπελα μου. Χτες ειχε μονο ενα ξεσπασμα, αλλα γενικα το χει παρει ψυχραιμα
Ε κάπως έτσι ήταν κ σε μένα!!!!!!Θες να σου πω τι έγινε οταν πήγα να μπω στο Κέντρο οπου για κακή τους τύχει είχαν έρθει η μάνα μου ο πατέρας μου η αδερφή μου κ η κοπέλα μου!!!!!! Μπορείς να φανταστής τί έγινε τότε με την μάνα κ κοπέλα μου!!!!! Φωνάξανε την πυροσβεστηκή για να τραβήξει τα νερά μπροστά απο το στρατόπεδο!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Θες να σου πώ μια συμβουλή! Πες στην κοπέλα σου τουλάχιστων να είναι οσο πιο ήσυχη μπορεί τουλάχιστων τις πρώτες μέρες ΣΟΥ στο στρατό σε κέντρο κ κυρίος στην μονάδα!!!!!Πρέπει να είσαι στο στρατόπεδο όσο πιο ήρεμος γίνετε απο το σπίτι κ την κοπέλα σου!!!!! Εμένα η πρώτη βδομάδα σε κέντο (Γιάννενα) κ μονάδα (Έβρο) ηταν απλά απάλευτα κ χρειάζεσαι ησυχία ηρεμεία κ ξεγνασιά!!!!!!

Φιλικά Ζήσης!!!!!

Ερώτηση? Πως θα βάλω ένα post σαν εσένα για υπογραφή?
Παλιά 17-01-10, 20:36
JL_e10 Offline:

Φανταζομαι τι κλαμα θα πεσε. Βασικα τα ιδια μου λεγε κι ο αδερφος μου για τις πρωτες μερες, αν και αυτος εχει τον τροπο του με την δικια του. Δεν της αφηνει περιθωρια για πολλα πολλα.

Οταν εννοεις ποστ τι ακριβως εννοεις? Το λινκ που χω στην υπογραφη ειναι για την πολυαγαπημενη μου 101.
Παλιά 17-01-10, 21:20
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μήτσο, έμαθες τελικά που θα πας?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-10, 00:12
Ζήσης Offline:

Παράθεση:
Φανταζομαι τι κλαμα θα πεσε. Βασικα τα ιδια μου λεγε κι ο αδερφος μου για τις πρωτες μερες, αν και αυτος εχει τον τροπο του με την δικια του. Δεν της αφηνει περιθωρια για πολλα πολλα.
Φαντάζεσαι λοιπόν τι κλάμα έριξαν ε??????? Τώρα όσο αφορά τις πρώτες μέρες μέσα θα είναι δύσκολες όσο κ χαλαρός να είσαι!!!!! Εγώ ήμουνα πολύ χαλαρός με το όλο θέμα κ έλεγα (ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ κλπ) Αλλά αυτό θα ισχύει στο τέλος ή εκτός αν πας σε καλή μονάδα!!!!!(Στο εύχομαι )!!!! Τώρα όσο για την γυναίκα πρέπει εκείνη να στηρίξει εσένα κ όχι τόσο πολύ το ανάποδο!!!!
Παράθεση:
Οταν εννοεις ποστ τι ακριβως εννοεις? Το λινκ που χω στην υπογραφη ειναι για την πολυαγαπημενη μου 101.
Θέλω να βάλω κ εγώ ενα link όπως ακριβώς το έχεις κ εσύ απλά θα είναι απο άλλο θέμα!!!!
Παλιά 18-01-10, 00:17
JL_e10 Offline:

Ζηση εγω θα την στηριξω που θα μαι μεσα? Εκεινη εχει την οικογενεια της, εγω θα μαι σε μεγαλυτερη αναγκη. Για την υπογραφη τωρα, θα κανεις οτι ακριβως εκανες και για το λινκ που εχεις τωρα. Copy-paste.
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σφύριγμα προς την εξατμιση akisdio SUPPORT 2 22-12-19 15:17
Coilover προς επισκευη TOUGHSPORT SUPPORT 9 18-11-13 20:02
Ταξιδι προς Β. Ελλαδα JL_e10 OFF TOPIC 3 26-06-13 17:20
Ερωτηση προς συντεκνους endurasKE-30 OFF TOPIC 6 22-06-10 22:04
Ερώτηση προς τον Fanis morfeas_7 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 23-04-06 04:35

Page generated in 0,18220210 seconds (79,17% PHP - 20,83% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com