Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια
Αν ήσουν καλό παιδί.....ίσως
...αγγελουδι ημουν....
Τσερκεζο γιατι δεν ντυνεσαι αγιος βασιλης ρε να μου φερεις την ΤΕΙΝ?
μην την βαλεις κατω απο το δεντρο...θα περασω εγω απο κει μαλλον να την περασεις κιολας....
Δύναμη Σεβασμού: 281
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
...αγγελουδι ημουν....
Τσερκεζο γιατι δεν ντυνεσαι αγιος βασιλης ρε να μου φερεις την ΤΕΙΝ?
μην την βαλεις κατω απο το δεντρο...θα περασω εγω απο κει μαλλον να την περασεις κιολας....
Ρε συ το θέμα είναι να την βάλει κάτω από το δέντρο και εκτός από αυτό δεν χωράει και από την καμινάδα!!!!!
Και εσύ ένα ένα τα βάζεις;;;;; Κάνε ένα διακοποδάνιο Χριστουγέννων!!! Να τα πάρει όλα!!!!
Θες και ΤΕΙΝ, μέχρι προχθές ούτε ελατήρια δεν είχες και τώρα θες και θες αααα θες και τις αντιστρεπτικές!!!! Σαν πολλά να θες!!!
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 259
Καλοριζικες Θανο πολυ ωραιες,εχει να κανει η ζαντα στο αμαξι το αλλαζει γενικα και ελεος πια μια φωτογραφια να δω απο το corolla σου και να ειναι πλυμενο τι να πω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sashatoyota
Καλοριζικες Θανο πολυ ωραιες,εχει να κανει η ζαντα στο αμαξι το αλλαζει γενικα και ελεος πια μια φωτογραφια να δω απο το corolla σου και να ειναι πλυμενο τι να πω.
...να σαι καλα Σασα...αμαν βρε ολοι με την καθαριοτητα...ετσι βρωμικο ειναι πιο αλητικο....
Δύναμη Σεβασμού: 370
Ασημί έπρεπε να το πάρεις να μην φαίνεται η απλυσία.Τώρα που το ανέφερε η Σασα τώρα κατάλαβα γιατί δεν ήθελες να πλησιάσω το του του σου........Σημειώνεται αυτό Τσερκενε στο πάει από εδώ στο πάει από εκεί όλο σε καλοπιάνει
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια
Ασημί έπρεπε να το πάρεις να μην φαίνεται η απλυσία.Τώρα που το ανέφερε η Σασα τώρα κατάλαβα γιατί δεν ήθελες να πλησιάσω το του του σου........Σημειώνεται αυτό Τσερκενε στο πάει από εδώ στο πάει από εκεί όλο σε καλοπιάνει
χαχαχαχαχα...σου υποσχομαι οτι την επομενη φορα που θα το δεις, θα λαμπει...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene
Μαρία έτσι είναι, αλλά δεν βλέπω να πέρνει τίποτα!!!
Θάνο σιγά σιγά όλα θα γίνουν…
Τι σου ζητησα βρε αχαριστε?Μια απλη ΤEIN SUPERSTREET ....
To ξερω Γιωργο...ειμαι και ανυπομονος...ξερεις...