Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
12-11-09, 13:46
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω ειχα παθει κατι παρομοιο με τις βαλβιδες...απο λαθος βεβαια...απο σπασμενη 3η καρφωσα 2α κατα λαθος.... ...και μετα ακουγα ενα συνεχομενο τακ τακ τακ....στο ρελαντι κυριως και στις πολυ χαμηλες στροφες...μου αλλαξαν 2 καπελωτα και μου ρυθμησαν τις βαλβιδες...και μετα ολα οκ...
my page
|
12-11-09, 13:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
Εγω ειχα παθει κατι παρομοιο με τις βαλβιδες...απο λαθος βεβαια...απο σπασμενη 3η καρφωσα 2α κατα λαθος.... ...και μετα ακουγα ενα συνεχομενο τακ τακ τακ....στο ρελαντι κυριως και στις πολυ χαμηλες στροφες...μου αλλαξαν 2 καπελωτα και μου ρυθμησαν τις βαλβιδες...και μετα ολα οκ...
|
οχι στο ρελαντι σε εμενα δεν ακουγεται τιποτα κανονικα δουλευει η μηχανη...το μονο που λεω μηπως εχουν ξερυθμιστει οι βαλβιδες γιατι το παω συνεχεια κοντα στον κοφτη και καμια φορα παω σταθερα με 180-190 για αυτο ελεγα...εμενα ακουγεται στις μικρες στροφες ενα τικ τικ οχι πολυ δυνατα ομοως ...
12-11-09, 13:52
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
εμενα ακουγοταν πιο πολυ στο ρελαντι...οχι πολυ δυνατος ο ηχος αλλα τον ακουγες...
my page
|
12-11-09, 13:57
|
|
|
|
|
ο τεντωτηρας,ακουγεται στο ξεκινημα και γενικα οταν ζοριζεται το αμαξι,οχι στο ρελαντι..κανει εναν θορυβο σαν τριξιμο κ οχι ''κακ τακ''οποτε δεν ειναι αυτο..
|
12-11-09, 14:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
ο τεντωτηρας,ακουγεται στο ξεκινημα και γενικα οταν ζοριζεται το αμαξι,οχι στο ρελαντι..κανει εναν θορυβο σαν τριξιμο κ οχι ''κακ τακ''οποτε δεν ειναι αυτο..
|
ναι ετσι μου ακουγεται περιπου και σε αυτα τα σημεια,να ρωτησω αν το αφησω να το αλλαξω αργοτερα αν ειναι αυτο πειραζει ή δεν πειραζει;
12-11-09, 14:28
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TAKISCOR
ναι ετσι μου ακουγεται περιπου και σε αυτα τα σημεια,να ρωτησω αν το αφησω να το αλλαξω αργοτερα αν ειναι αυτο πειραζει ή δεν πειραζει;
|
κ εγω που το αλλαξα,τι καταλαβα?παλι τριζει..τεσπα..θα το αλλαξω παλι ομως γιατι μου σπαει τα νευρα!
κοιτα να βεβαιωθείς οτι ειναι οντως αυτο,μην ειναι τιποτα αλλο κ εχεις τρεχαματα μετα!
δεν χρειαζεται να το αλλαξεις αμεσα,οταν το αλλαξεις ομως,να βαλεις κ καινουργιο ιμαντα..
|
13-11-09, 14:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
ok,πηγα εκανα σημερα το service λαδια 5*30 και φιλτρο λαδιου στα 90000χλμ.ειπα στον μηχανικο μου για τον τεντωτηρα και τελικα δεν ειναι τιποτα μου ειπε και αυτος μου ειπε να δω μηπως ειναι απο την βενζινη και πηγα και του εβαλα 100αρα σημερα.για να δουμε...
13-11-09, 17:15
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Κι εμενα βενζινη μου κανει. Ακριβως τα ιδια εκανε και το δικο μου με 95αρα της πλακας, και μολις εβαλα 100αρα αλλαξε το αμαξι. Ουτε βαραγε πυρακια ουτε τιποτα, που πιο πριν βαραγε μεχρι τις 3000 στροφες.
|
13-11-09, 20:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
|
Εμενα μου κανει ενα τριξιμο ρε παιδια,αλλα μονο μετα τα 170χλμ. Οσο και να το ζοριζω με πρωτη,δευτρα και τριτη δε μου κανει κανενα θορυβο.μολις βαλω τεταρτη και περασω τα 170 αρχιζει το ενοχλητικο τριξιμο.αν ειναι ο τεντοτηραςνοπως λετε...ποσο πιανει ρε παιδια;
16-11-09, 11:09
|
|
|
|
|
|
Να σε ρωτησω κατι , μπας και. Ειπες εβαλες denso μπουζι? Ποια εβαλες?
Τα Iridium Power? Εαν ναι, σου ρυθμισαν σωστα το διακενο?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16517591 seconds (82,24% PHP - 17,76% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|