Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
10-09-08, 09:03
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πιθανό τότε ο αισθητήρας του οργάνου που είναι πάνω στο μπλόκ να χρειάζεται αντικατάσταση. Βαλε τον παλιό σου απο το μαμά μοτέρ.
|
13-09-08, 02:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Ευχαριστω φιλε μου,θα το δοκιμασω κι αυτο και ας ελπισουμε να γινει η δουλεια!
|
|
|
|
01-11-09, 21:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
παιδες...καλησπεριζω και ευχομαι καλο μηνα σε ολους!
Κατοχος TS οπως αρκετοι γνωριζετε...απο χθες το απογευμα παρατηρω κατι στον δεικτη θερμοκρασιας που μου εχει κινησει το ενδιαφερον και θα ηθελα την αποψη σας.
Παντα απο την ωρα που εβαζα μπρος...μεσα σε 6-7 λεπτα νορμαλ οδηγησης ο δεικτης θερμοκρασιας ειχε πιασει την μεση ακριβως...κι εμενα παντα αγαλμα. Αυτο που ομως παρατηρω απο χθες ειναι οτι για να φτασει στη μεση κανει και 15 λεπτα πλεον...χωρις υπερβολη. Σημερα ειδικα ξεκιναω απο Ν.Φιλαδελφεια μπαινω αττικη οδο και πλεον στην περιφερειακη υμηττου αγγιξε τη μεση και σταθεροποιηθηκε εκει, ενω επιανε τη μεση με το που εμπαινα αττικη οδο. δλδ μιλαμε για τεραστια διαφορα και χιλιομετρικη αλλα και χρονικη. Μιλαμε το κοιτουσα...κι ελεγα...μα ειναι δυνατον? Τι λετε ρε παιδια? Να παω να τον αλλαξω? Ακομα και λιφτ χτυπησα στη μεση της διαδρομης μπας και ξεκουνησει...και τπτ. Εχετε καμμια ιδεα? Να παω για αλλαγη θερμοστατη?
01-11-09, 22:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
δες το κι άλλες μέρες καλύτερα μπας και φταίει η απότομη αλλαγή εξωτερικής θερμοκρασίας.
αν περνάει τη μέση είναι το πρόβλημα.
|
01-11-09, 23:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
μαλλον απο το πολυ κρυο.
|
01-11-09, 23:28
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
----------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 19:33.
|
|
|
|
02-11-09, 09:31
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111
Εμένα όσο είχα το μαμά μοτέρ,χειμώνα-καλοκαίρι ήταν στη μέση και μόνο μια φορά σε ταξίδι έπεφτε και μου είχε πεί ο μηχανικός μου ότι κόλλησε προς τα κάτω!Τώρα με το glanza προσπαθώ να βρώ τρόπο να σταθεροποιήσω το όργανο ,ενώ το βερντιλατέρ ανοίγει κανονικά γιατί το μέτρησα με ψηφιακό θερμόμετρο!Αν κάποιος γνωρίζει κανένα τρόπο να το κάνω ας μου πει!
|
Εχεις λαθος συνδεσμολογια απο το μοτερ στο οργανο να ξανα κοιταξεις τα καλωδια
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY
παιδες...καλησπεριζω και ευχομαι καλο μηνα σε ολους!
Κατοχος TS οπως αρκετοι γνωριζετε...απο χθες το απογευμα παρατηρω κατι στον δεικτη θερμοκρασιας που μου εχει κινησει το ενδιαφερον και θα ηθελα την αποψη σας.
Παντα απο την ωρα που εβαζα μπρος...μεσα σε 6-7 λεπτα νορμαλ οδηγησης ο δεικτης θερμοκρασιας ειχε πιασει την μεση ακριβως...κι εμενα παντα αγαλμα. Αυτο που ομως παρατηρω απο χθες ειναι οτι για να φτασει στη μεση κανει και 15 λεπτα πλεον...χωρις υπερβολη. Σημερα ειδικα ξεκιναω απο Ν.Φιλαδελφεια μπαινω αττικη οδο και πλεον στην περιφερειακη υμηττου αγγιξε τη μεση και σταθεροποιηθηκε εκει, ενω επιανε τη μεση με το που εμπαινα αττικη οδο. δλδ μιλαμε για τεραστια διαφορα και χιλιομετρικη αλλα και χρονικη. Μιλαμε το κοιτουσα...κι ελεγα...μα ειναι δυνατον? Τι λετε ρε παιδια? Να παω να τον αλλαξω? Ακομα και λιφτ χτυπησα στη μεση της διαδρομης μπας και ξεκουνησει...και τπτ. Εχετε καμμια ιδεα? Να παω για αλλαγη θερμοστατη?
|
Να τον αλαξεις αμεσως και με την ευκαιρια βαλε εναν τις TRD (71)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 02-11-09 στις 11:10.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
|
|
|
02-11-09, 18:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το ίδιο είχα πάθει και εγώ πριν μερικό καιρό! έκανε ΠΑΡΑ πολύ ώρα να πάει ο δείκτης στην μέση! αυτό σημαίνει ότι ο θερμοστάτης σου έχει κολλήσει ανοιχτός! οι μαμά (toyota) κολλάνε αν χαλάσουν ανοιχτοί οπότε παθαίνεις αυτό που λες δλδ δεν φτάνει στην θερμοκρασία λειτουργίας και μπορείς να δεις σκαμπανεβάσματα, αλλά χωρίς να σου ανεβάζει θερμοκρασία. Οι imitation συνήθως κολλάνε κλειστοί με αποτέλεσμα ανεβάσματα θερμοκρασίας και αν δεν προσέξουμε και με τα γνωστά αποτελέσματα για το μοτερ μας! πάντα γνήσιους λοιπόν. Και δεν σημαίνει ότι επειδή δεν ανεβάζει δεν έχει πρόβλημα! το να μην πηγαίνει στην σωστή θερμοκρασία είναι πρόβλημα! για τα μέταλλα δλδ. Σου συνιστώ να βάλεις θερμοστάτη της Toyota. Εγώ που έχω 4Ε-FTE έβαλα από passeo 5E, επειδή ανοίγει στους 76,5 βαθμούς αντί στους 82 που άνοιγε ο δικός του, για καλύτερες θερμοκρασίες το Καλοκαιράκι. Παραθέτω και μια φωτο.
|
02-11-09, 19:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Νικηφόρε εμένα μου είχαν πει ότι συνήθως κολάνε ανοιχτοι οι θερμοστάτες και σπάνια κλειστοι.πάντως καλό είναι να τους αλλαζουμε.δεν είναι από χρυσό
|
02-11-09, 20:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σε ένα φίλο σε starlet ep82 πάντως του κόλλησε κλειστός! όμως είχε imitation! ευτυχώς ήταν μέσα στην πίστα στα Μέγαρα και το έσωσε το μοτερ! πάντως σε γνήσιους μου είπαν ότι πάντα κολλάνε ανοιχτοί! οπότε να κάψουμε μοτερ δεν πρόκειτε, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να μην δουλεύει το μοτερ στην θερμοκρασία λειτουργίας αλλά σε πολύ χαμηλότερες!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16883612 seconds (82,21% PHP - 17,79% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|