Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Δισκο Πλατο |
|
30-10-09, 22:58
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρουπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δισκο Πλατο
Καλησπερα παιδια...Ηρθε σιγα σιγα η ωρα και για μενα να αλλαξω το δισκο πλατο μιας και εχει αρχισει να πατιναρει μερικες φορες και ειδικα οταν ειναι κρυο.Σκεφτομαι να βαλω κατι αλλο μιας και αυτος αναβει οταν πιεζω το αυτοκινητο και γενικα για να βοηθησω οσο μπορω το αυτοκινητο.Επισης να αναφερω οτι σκεφτομαι να βαλω το μοτερ απο το avensis πανω.Καμια καλη προταση?
|
31-10-09, 11:21
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Αν εφτανα στο σημειο να αλαξω τον δισκο θα εβαζα το μαμισιο! Δεν μπορω σινχιζομαι παραααααα πολυ με το ψαξιμο και τρελενομαι.... αρα :P
|
31-10-09, 15:34
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
|
31-10-09, 17:33
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρουπολη
|
|
Επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με δισκο πλατο τι διαφορα θα δω πχ με αυτα που προτεινεις(σκληροτητα στο πενταλ,επιδοσεις,...) σε σχεση με τον εργοστασιακο ?
EDIT:
1)Απο περιεργια η τιμη του μαμα δισκου στη Toyota ποσο ειναι??
2)Με το τελωνειο υπαρχει καποιο θεμα αμα φερω αυτον απ'εξω?
|
|
|
|
31-10-09, 17:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Νομιζω οι exedy ειναι για πιο "αγωνιαρικες" καταστασεις.
Αν θελεις να μεινεις στα δεδομενα που εισαι τωρα απλα να βαλεις δισκο καλυτερης ποιοτητας απο τον valeo που φορανε οι Ε12 απο μαμα, εγω θα σου προτεινα ειτε Ιαπωνικο Aisin ειτε Γερμανικο Luk. Ο Aisin εχει λαστιχενια φερμουιτ ενω ο Luk εχει ελατηρια (το οποιο νομιζω ειναι καλυτερο).
Τιμη καπου στα 105 ευρω ο Aisin και 120-130 ο Luk. Οι τιμες που σου λεω ειναι για δισκο-πλατω-ρουλεμαν. Φυσικά για τοποθετηση δεν ξερω να σου πω ποσο θα σου κοστισει. Ανάλογα σε πιο μαστορα θα πας.
Aisin φορουσα και τωρα φοραω Luk. Ο Aisin ειναι λιγο πιο μαλακος ενω ο Luk ειναι πιο ανθεκτικος.
Απο Δευτέρα παρε τηλεφωνο τον Φανη (Fanis) στο 210-4256663 και ρωτησε τον να σου πει που βρισκεται αυτο το μαγαζι που συνεργάζεται και παιρνει τα δισκους-πλατω. Καπου στον Πειραιά ειναι σε καποιο στενο της Θηβων αν θυμαμαι καλά.
|
31-10-09, 21:20
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρουπολη
|
|
Το μονο θεμα με τον Exedy ειναι οτι πρεπει να τον φερω απ'εξω και δεν εχω ασχοληθει παλι με τετοια πραγματα.Εσυ τι διαφορες εχεις δει σε σχεση με τον μαμα δισκο και με αυτους τους 2 αλλα κυριος τον Luk?Αυτος που εχω τωρα αναβει οταν τον πιεζω λιγο και φοβαμαι μην μου μεινει στο χερι....
|
01-11-09, 17:38
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens-xaidari
|
|
Κανε και ενα τηλεφωνο στην spare ( http://www.spare.gr/ ) απο Δευτερα να δεις αν εχουν exedy Εγω για την 11 απο εκει πηρα exedy ...
|
12-12-10, 18:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Επαναφερω το θεμα γιατι ξανα αντιμετωπιζω προβλημα με τον συμπλεκτη,τον εχω κατω απο 20000 χιλιομετρα και οταν παω να ξεκινησω μου κανει τα ιδια με τον παλιο,δηλαδη σκορτσαρει στην εκκινηση,και αμα ειναι ανηφορικος ο δρομος ακομα περισοτερο,δεν πατιναρει ομως,βρηκα στον τζουρδα exedy οργανικο θα παρω τηλ. αυριο να τον ρωτησω τιμη,διαβασα οτι ειναι ιδιος με τον aisin παιζει να ισχυει κατι τετοιο?
12-12-10, 19:45
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
πως σου σκορτσαρει?οταν ξεκινας δυλαδη απο φαναρι με 1η ακους κατι η γενικα σε ολες τις ταχυτητες?
κανει καποιον ηχο?
|
12-12-10, 19:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
πως σου σκορτσαρει?οταν ξεκινας δυλαδη απο φαναρι με 1η ακους κατι η γενικα σε ολες τις ταχυτητες?
κανει καποιον ηχο?
|
οχι στην πορεια,μονο στην εκκινηση το κανει,εκει που παει να απομονωσει τελειως τρεμει το αυτοκινητο αυτο εννοω σκορτσαρει,και αμα ειναι ανηφορα η φορτωμενο ακομα περισσοτερο,οταν το ξεκινας σιγα σιγα αμα ξεκινησεις γρηγορα δεν κανει τιποτα,μου το εκανε και περυσι και αλλαξα συμπλεκτη και εστρωσε αλλα παλι τα ιδια,εχω την εντυπωση οτι ειναι το πλατο.Με το που χειροτεψει παραπανω μαλλον θα ξανα αλλαξω συμπλεκτη σε κατι ποιο καλο αυτην την φορα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17146707 seconds (82,07% PHP - 17,93% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|