Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Άνοιγμα με Leon 1.8T 210hp από 2ες και 50 μέχρι 5η και 200.Πετάγεται 1 κενό μπροστά,μέσα 3ης μαζεύω και περνάω και από 4η μέχρι 5η και 200 πηγαίναμε μαζί..ίσως μισό φτερό πιο μπροστά εγώ αλλά αυτό δεν το λέω και με σιγουριά.
Corsa opc μαμά από φανάρι μέχρι 220 δικά μου 2 κενά μπροστά εγώ.(Αν κάποιος έχει φίλο,γνωστό... με opc ενδιαφέρομαι για ένα ακόμα άνοιγμα...)
Εχω ξαδερφο με opc που το παει πολυ καλα εχει βαλει μια χοανη αλλα ειναι και στρατο τωρα οποτε δυσκολο να κανονισουμε κατι συντομα!!!!!!
Μπραβο πολυ καλα αποτελεσματα τι πιεση παιζεις?
Δύναμη Σεβασμού: 243
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11
απο εξω το εφερε ο πατερας του ειναι και αυτος ναυτικος δουλευαμε μαζι και οταν πιασαμε λιμανι πηγαμε μαζι και το ειδαμε και φτιαξαμε τα χαρτια για την αγορα μολις φυγαμε και τελειωσαμε το ταξιδι μετα απο 2μιση μηνες που ειρθαμε ελλαδα το πολο ηταν αθηνα ετοιμο με ολλα τα χαρτια για νομιμη κυκλοφορια στην ελλαδα οποτε ερχεται ο πατερας του απο ταξιδι το αμαξι βγαινει εξω γιατι ο γιος του ουτε να το δει δεν θελει τωρα που εχει το σταρλετ οταν δεν το ειχε το σταρλετακι το πολο ηταν καλο.....
φΙΛΕ ΠΑΝΟ απο τι βλεπω λες ναυτικος..τι ακριβως?δοκοιμος αν κρινω απο την ηλικια σου??
Δύναμη Σεβασμού: 236
και πανω που επιασα σημερα για πρωτη φορα τα 200 km/h με τη κορολα μου....να σου πισω μου ενα ibiza........τι ειναι αυτο ρε παιδια????ισα που προλαβα και ειδα ενα fr που εγραφε απο πισω! μου καταστρεψε ολη τη χαρα!!ετρεξα μηπως τον φτασω...αλλα τζιφος!!!
Δύναμη Σεβασμού: 236
δε ξερω ρε φιλε....ημουνα εθνικη και τα ειχα βαλει με ενα γκολφ (το προηγουμενο) το οποιο το κερασα ενα μεγαλο μεγαλο τσαι!!! και μετα απο λιγο που ειχα πολυ ανοιχτο δρομο,ανοιγω το δικο μου....και μολις επιασα τα 200.....ηπια τη πορτοκαλαδα απο το σεατ!!!ακομα δε χονευω την ανεση που ειχε αυτος.....