Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 414
Φίλε,Σταύρο,πες τι καλά έχεις βάλει στο σου.
Βλέπω φοράς εμπρός σποιλερ από compressor.
Ανέβασε μας και καμία φώτο να το χαζέψουμε.
Απ'ότι είδα ,στα γρήγορα, έχεις κάνει καλή δουλειά.
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλημερα παιδια!Με λενε Αρη και εδω και 3 μηνες περιπου ειμαι κατοχος ενος Auris 1.3 Eixa γραφτει σχεδον απο τοτε που πηρα το αμαξι αλλα μαλλον υπηρχε καποιο προβλημα με τον λογαριασμο μου και δεν μπορουσα να μπω. Πριν το Auris ειχα ενα Yaris 1.0 και ημουν στο Yarisclub. Χαρηκα και ελπιζω να σας γνωρισω και απο κοντα σε μια απο τις συναντησεις σας.
Υ.Γ Εγω μενω Κερατσινι.
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλως σας βρηκα παιδια!!
Ελπιζω συντομα να σας γνωρισω και παο κοντα και να τα πουμε πινωντας καφεδακι!
Δεν ξερω ποιοι ειναι οι πιο παλιοι εδω μεσα αλλα φανταζομαι οτι σιγουρα ξερατε
η ξερετε τον Μιλτο και τον Γρηγορη απο το Yarisclub ( πρωτα μελη στο Yarisclub).