Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
|
|
21-08-09, 12:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλημέρα! δεν ξέρω να σου απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα που έθεσες, αλλά εγώ θα σου πω το εξής. Καταρχήν με τόσα χλμ τα ελατήρια σου έχουν κάτσει σίγουρα, το έπαθα 2 φορές εγώ, μία στο σταρλετ και μία στην corolla και δεν άλλαξα ελατήρια και το αμάξι ήταν βάρκα με νέα αμορτισερ και έκανε σαν χοροπηδηματάκια και τα άλλαξα μετά και έγινε άλλο αμάξι! επίσης το ίδιο έπαθε και ο bro μου με swift του 2000. Κανονικά μετά από τόσες χιλιάδες χλμ αλλάζουμε μαζί και ελατήρια και όχι μόνο αμορτισερ. Εγώ τελικά έβαλα τα kyb AGX και δεν το έχω μετανιώσει και είμαι πολυ ευχαριστημένος και είμαι με μαμά ελατήρια πίσω και από levin μπροστά (μαμίσιο ύψος) και έχω 4E-FTE μοτερ. Τα δουλεύω στην 3η σκάλα μπροστά και στην 2 πίσω (έχουν 4) και έχω καλά σχετικά κρατήματα και πολύ καλή άνεση, αλλά τις κλίσεις του τις παίρνει. Τα ελατήρια που πήρες έχω ακούσει ότι παίζουν άψογα με τα AGX αλλά δεν είναι για παραπάνω χαμήλωμα, οπότε στα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επίσης να πω ότι και εμένα η μούρη είναι ποιό σηκωμένη από το πίσω μέρος, έτσι είναι τα μαμίσια ελατηρια μου είπανε όποιον ρώτησα. Μάλιστα κάποιος μου πρότεινε να κόψω από τα μπροστινά μια σπείρα για να μην δείχνει έτσι, αλλά δεν το έκανα φυσικά.
|
|
|
|
21-08-09, 16:44
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Φίλε Θέμη, έχω ακριβώς την ίδια corollaμε εσένα, έχω βάλει αμορτισέρ τα ίδια αέρος λαδιού με εσένα, η μόνη διαφορά είναι
τα ελατήρια που έχω, εημπαχ -3.5, το αμάξι κάθεται ακριβός το ίδιο με το δικό σου, αρχικά και εμένα δεν μου άρεσε αυτό, ρώτησα σε ορισμένα μαγαζιά
και μου είπαν ότι αυτό γίνεται λόγο του ότι η γεωμετρία των μαμά ελατηρίων είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε βάλει, τα πίσω τα μαμά είναι λίγο ποιο μακριά
σε μήκος με αποτέλεσμα να μας φαίνεται ο πίσω θόλος στο ίδιο ύψος (σε σχέση με την ζάντα) με τον μπροστινό, ένας ακόμα λόγος είναι ότι ο πίσω θόλος έχει
χαμηλότερο κόψιμο από τον μπροστινό (το ίδιο ακριβός θέμα είχε και φίλος μου σε ένα seatibizaκαι έβαλε κάποιες προσθήκες στα πίσω ελατήρια,
δεν ξέρω τα αποτελέσματα του και για αυτό δεν το προτείνω), τέλος δεν ξέρω εάν αυτά που μου είχαν πει είναι αλήθεια αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο κράτημα του αμαξιού αλλά και στην άνεση που έχω.
|
21-08-09, 19:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
όπως έχουμε ξαναπεί τα μαύρα kyb δεν είναι για χαμήλωμα και μειώνεται η διάρκεια ζωής τους. Επίσης έχεις καλή άνεση επειδή είναι αυτά τα αμορτισερ, αν χαμηλώσεις άλλα σκληρότερα βαράει το αμάξι, το πόσο βαράει είναι ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας πάντα. Πάντως εμένα για τα kyb τα μαύρα μου ζήτησαν (για να τα πάρω στο χέρι) 280 ευρώ από Toyota ενώ τα AGX τα πήρα από αλλού 600 και ήταν και η χαμηλότερη τιμή που βρήκα, και μαζί με τοποθέτηση, αλλά ήταν γνωστοί μου αυτοί. Φυσικά όμως απολύτως καμία σχέση τα μαύρα με τα ΑGX.
|
26-09-09, 13:51
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εχει κανείς πάνω σε 111αρα coilover ΧΥΖ?Αν ναι εντυπώσεις?
26-09-09, 13:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
τι εγινε σε ψησαν τελικα στην εκθεση?χαχαχα
|
26-09-09, 14:29
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
τι εγινε σε ψησαν τελικα στην εκθεση?χαχαχα
|
Ασχημα ψηθηκα φιλε αστο ...ειδικα με την τιμη που μας ειπε λογω προσφορας της εκθεσης...
26-09-09, 17:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Για τι πράγμα σε ψήσανε? πες μας και εμάς !!!!
|
26-09-09, 19:37
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Για τι πράγμα σε ψήσανε? πες μας και εμάς !!!!
|
XYZ coilovers πληρως ρυθμιζομενες(ρυθμιση σκληροτητας διαφορετικη απο την προφορτιση του ελατηριου δλδ) και με top mounts ο εκει αντιπροσωπος μου ειπε λογω προσφορας της εκθεσης 780 ευρω!Δεν υπάρχει αντίστοιχη τιμή για coilover μιας και εχω ψάξει όλες τις εταιρίες...και επειδη εδω και καιρό θέλω να βάλω coilovers οι ΧΥΖ προσωπικα μου ακουγονται ιδανικες ως προς την σχεση τιμής-αποδοσης,με βαση και τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους,περιμενω απο καποιον που τις εχει δοκιμάσει να μου πει εντυπώσεις...
Αν θεωρείται διαφήμιση να σβηστεί το post...
27-09-09, 13:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τι λες τώρα!!!! και το ρωτάς????? εγώ εντελώς χατηρική τιμή από γνωστούς μου έβαλα τα AGX 600 ευρώ, αναγκαστικά άλλαξα όλα τα bump stops και άλλαξα και 2 top mounts με πρόβλημα, άρα μου πήγαν κοντά στα 700....νομίζω. Η coilovers τα έχει όλα μαζί!!! φοβερή τιμή και να είσαι σίγουρος ότι απλά δεν υπάρχει σε τέτοια τιμή εδώ πέρα coilovers! αν δεν σε ενοχλεί το γνωστό φαινόμενο των coilovers η αίσθηση που διαβάζουν τον δρόμο πάρτες, εμένα με ενοχλεί πολύ πάντως.
|
27-09-09, 19:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
τωρα δεν προλαβαινεις την προσφορα,του χρονου παλι
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17032695 seconds (82,38% PHP - 17,62% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|