Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
03-07-09, 15:48
|
banned
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
σε ξεσκισανε...εγω βαζω motul 15-50 2l x 24 ευρω=48 ευρω + φιλτρο λαδιου 8 ευρω= 56 ευρω μαζι με αλλαγη...οχι στην αντιπροσωπεια....βεβαια...γιατι να παω στην αντιπροσωπεια για να μου αλλαξουν λαδια; επιστημη ειναι;!
|
03-07-09, 15:50
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εγω τα ιδια λαδια ακριβως (Castrol Magnatec 10-40) πηρα το 4λιτρο εδω στον Πειραιά με 32 ευρω.
|
μολισ αλλαξα λαδια στην τουοτα
λαδια για 15.000
φιλτρο
ταπα
εργασια
125 ευρα
|
03-07-09, 16:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Madvinegar τα λαδια απο που τα πηρες? Εγω τα παρηγγειλα απο την trade-wind. Πηρα 5 λιτρα γιατι το αμαξι παιρνει 4,2 . 44 ευρω με βγηκανε αλλα 2 μερες μετα ειδα οτι το 4λιτρο το κατεβασανε 8 ευρω. Κριμα γιατι τα ειχα ηδη παραγγειλει. Επισης, για τον φιλο που ρωτησε γιατι πηγα αντιπροσωπεια, ο λογος ειναι οι ριμαδοσφραγιδες που μπαινουν στο βιβλιαρακι. Ας οψεται η εγγυηση, αλλιως και εγω σε συνοικιακο θα πηγαινα. Αλλα και να λεμε του στραβου το δικιο, 2 φορες εκανα χρηση εγγυησης, μια για επισκευη σαζμαν και μια για αντικατασταση 2 ντιζες σαζμαν. Αλλιως αν ημουν εκτος εγγυησης, ποιος ξερει ποσο θα πληρωνα ????
|
03-07-09, 16:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και εγω απο εκει τα πηρα. 4 λιτρα με 8 ευρω το λιτρο. Απλα ειναι κοντα στη δουλεια μου το μαγαζι και πηγα και τα πηρα μονος μου. Δεν χρεωθηκα μεταφορικα κτλπ.
|
03-07-09, 16:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μολις ηρθα απο το αμαξι. Πηγα να δω τη σταθμη του λαδιου γιατι οταν εβαζε τα λαδια τα εβαζε χωριατικα ( δε θελω να παρεξηγηθει κανεις ), με το ματι. Το αποτελεσμα? 3 χιλιοστα περιπου πιο πανω απο τη πανω τελεια!
Δηλαδη στο συνοικιακο που εβαζε λιγο, εβλεπε το δεικτη, και συμπληρωνε αναλογως ο μαστορας ειναι χαζος!!! Και μετα σου λεει αντιπροσωπειες! Με το επαιζε και ξερολας!
Υ.Γ. : Και το χειροτερο πιο ηταν? Του ειπα για το club, και γυριζει με λεει " νταξει μωρε τι ξερουν και αυτοι?????????"
Αφηστε γιατι τα σκεφτομαι παλι και νευριαζω. Καλα ημουν ηρεμος. Καλο σας απογευμα. Φευγω Αλεξ/πολη. Αυτο τουλαχιστον ειναι κατι καλο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 03-07-09 στις 16:44.
|
04-07-09, 00:05
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
εγω πηρα 4L torco SR-1 5W30 =40€ + 10€ η εργασια =50 κ καθαρισα. το 5w30 που προτιμησα ειναι καλο η να ειναι καλυτερα να επαιρνα 10w40?? τι αποψη εχετε περι τουτου??
04-07-09, 00:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από theo7872
εγω πηρα 4L torco SR-1 5W30 =40€ + 10€ η εργασια =50 κ καθαρισα. το 5w30 που προτιμησα ειναι καλο η να ειναι καλυτερα να επαιρνα 10w40?? τι αποψη εχετε περι τουτου??
|
Αριστη επιλογη.Απο τα καλυτερα λαδια.
|
|
04-07-09, 01:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια για το σερβις των 45000 χλμ. Μπαινω μεσα του λεω εφερα δικα μου λαδια ( Castrol Magnatec 10w40). Τα βλεπει και γυριζει μου λεει οτι αυτοι καμία φορα δε βαζουν 10w40, μονο 5w30. Γυριζω του λεω 10w40 εβαλες γιατι το θυμαμαι αφου μιλησαμε μαζι και μαλιστα αυτο που περισσεψε μου το εδωσες για την επομενη αλλαγη και το εβαλα στην επομενη αλλαγη στην Αθηνα. Γι'αυτο και εφερα παλι ιδιο λαδι. Αυτος να επιμενει. Μετα κοιταει το λαδι, και λεει δεν ειναι το σωστο,γιατι καπου γραφει "part synthetic technology" και οχι σκετο synthetic, και με λεει να ξαναερθεις στις 7500 να τα αλλαξουμε. Καλα του λεω βαλτα και αν ειναι θα ξαναερθω. Ουτως η αλλως καθε 7500 αλλαξω.Μανια ομως να μου βαλει λαδια αντιπροσωπειας. Εν τελει μου εβαλε τα δικα μου. Αφηστε ειναι και αλλα που με τσατισαν αλλα θα βγω off topic και πολυ μαλιστα. Ασε που ηταν αγενης, εκανε οτι το ηξερε ολα. Ενω στην Αθηνα, ακομα και ενα φιλτρο αξιας 15 ευρω σε ρωτανε αν θες να τα αλλαξεις. Εδω στη Δραμα πρεπει να τους κυνηγας απο πισω να δεις τι κανουνε
Α ξεχασα 72 ευρω στην αντιπροσωπεια και 44 ευρω τα λαδια συνολο 116 ευρω.
|
Στην αντιπροσωπεια της Δραμας εχω κανει ενα σερβις και μια αλλαγη λαδιων απο τοτε που πηρα το αμαξι στα χερια μου. Αυτο ηταν. Δεν θα με ξαναδουν για καποιους απο τους λογους που ηδη ανεφερες. Στην συγκεκριμενη αντιπροσωπεια εμενα μου βαζουν 5-40 και μου ριχνουν ολο το 4λιτρο μεσα (και τις 2 φορες) ενω παιρνει 3,7 λιτρα με το φιλτρο.
04-07-09, 03:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Τι να πω? Γι' αυτο υπαρχει η βελονα για να βλεπεις ποσο εχεις και ποσο πρεπει να βαλεις. Καλυτερα να κανονιζα το service μια μερα που θα κατεβαινα βολτα στη Θεσ/νικη και ας πεταγομουν μιση ωρα στη Βεροια που εχω και την εκπτωση και ειναι και ο Σωτηρης που ειναι παιδι απο το club και εννοειται θα με προσεξει. Ειλικρινα την επομενη φορα αν τυχει και ειμαι Δραμα, ετσι θα το κανω. Και βολτα και service. Απο το να το παιζει ξερολας, καλυτερα αλλου. Πολυ μονοπωλιο την ειδαν.
Υ.Γ. : Τα castrol 10w40 ειναι ημισυνθετικα απ' οτι ειδα. Εγω ουτως η αλλως καθε 7500 τα αλλαζω τα λαδια. Λογικα δεν υπαρχει προβλημα ετσι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 04-07-09 στις 03:55.
|
04-07-09, 04:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Τι να πω? Γι' αυτο υπαρχει η βελονα για να βλεπεις ποσο εχεις και ποσο πρεπει να βαλεις. Καλυτερα να κανονιζα το service μια μερα που θα κατεβαινα βολτα στη Θεσ/νικη και ας πεταγομουν μιση ωρα στη Βεροια που εχω και την εκπτωση και ειναι και ο Σωτηρης που ειναι παιδι απο το club και εννοειται θα με προσεξει. Ειλικρινα την επομενη φορα αν τυχει και ειμαι Δραμα, ετσι θα το κανω. Και βολτα και service. Απο το να το παιζει ξερολας, καλυτερα αλλου. Πολυ μονοπωλιο την ειδαν.
Υ.Γ. : Τα castrol 10w40 ειναι ημισυνθετικα απ' οτι ειδα. Εγω ουτως η αλλως καθε 7500 τα αλλαζω τα λαδια. Λογικα δεν υπαρχει προβλημα ετσι?
|
Το συγκεκριμενο μοτερ παιρνει : 5-30, 5-40, 10-40. Αναλογως την εποχη, την τοποθεσια κλπ..! Απλα αυτα ειναι λεπτομεριες που κανεις δεν τις προσεχει..
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17827892 seconds (78,84% PHP - 21,16% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|