Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε ότι αξίζει η εγκατάσταση εμπρός μπάρας θόλων στο Ε12 1.6?
|
Ναι
|
|
21 |
70,00% |
Όχι
|
|
9 |
30,00% |
|
|
01-07-09, 16:47
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Τι να πώ αδελφέ φοβάμε πολύ γιατι εδώ που μένω (σαλαμίνα) πετάγωντε όλοι απο αριστερά και δεξιά σαν τρελοί... φαντάζεσε να μου πεταχτεί κανείς απο κάνα στενο και να μου την σκάσει στην ρόδα ?
Τώρα όσο για κάρτα σκεύτομε για κύπρου... τι ακριβός ειναι το e-banking που λές?
|
Ε , τωρα αμα σου πεταχτει ο αλλος και δεν σε βρει στο φτερο και σε βρει ποιο μεσα , πιστευω το λιγοτερο που θα σε νοιαζει θα ειναι αμα εχει παρει ο αλλοςι θολος.
Το e-banking ειναι διαχειρηση του λογαριασμου σου απο το pc. Αφου εχεις Κυπρου , κοιτα εδω : http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=3153
|
02-07-09, 10:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ε , τωρα αμα σου πεταχτει ο αλλος και δεν σε βρει στο φτερο και σε βρει ποιο μεσα , πιστευω το λιγοτερο που θα σε νοιαζει θα ειναι αμα εχει παρει ο αλλοςι θολος.
Το e-banking ειναι διαχειρηση του λογαριασμου σου απο το pc. Αφου εχεις Κυπρου , κοιτα εδω : http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=3153
|
Ευχαριστώ αδελφέ !
02-07-09, 10:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
|
02-07-09, 12:03
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
Μιχαλη αυτα που εβαλες , ειναι απο το μαγαζι που τις ειχαμε αγορασει και εμεις!
|
02-07-09, 13:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
|
02-07-09, 13:58
|
|
|
|
|
κ εγω αυτην εχω..ειμαι πολυ ευχαρηστημενος,εχει ομορφύνει αρκετα το engine bay αλλα κ απο θεμα αποδοσης δεν μπορω να πω..κ εκει μια χαρα!δεν εχω καταλαβει τιποτα
προσωπικη μου αποψη για το θεμα τρακαρησματος ειναι οτι μαλλον θα τσακισει κ δεν την εχω ικανη να σπροξει κ τον αλλο θολο..
|
02-07-09, 14:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
ρε παιδια εχετε οντωσ δει διαφορα στην οδηγησημε τη μπαρα θολων?τουλαχιστον οσοι την εβαλαν καταλαβαν κατι? εχω ενα φιλο με bmw 2300 κυβικα και πειραγμενη τερμα και μου ελεγε οτι δε του εκανε τιποτα και οτι χρειαζεται για ακομα πιο δυνατα κα πιο γρηγορα αμαξια.σε εμας μηπως ειναι καπως υπερβολη? εγω για παραδειγμα εχω την 1.4 θα δω διαφορα στο δρομο?
02-07-09, 14:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
ρε παιδια εχετε οντωσ δει διαφορα στην οδηγησημε τη μπαρα θολων?τουλαχιστον οσοι την εβαλαν καταλαβαν κατι? εχω ενα φιλο με bmw 2300 κυβικα και πειραγμενη τερμα και μου ελεγε οτι δε του εκανε τιποτα και οτι χρειαζεται για ακομα πιο δυνατα κα πιο γρηγορα αμαξια.σε εμας μηπως ειναι καπως υπερβολη? εγω για παραδειγμα εχω την 1.4 θα δω διαφορα στο δρομο?
|
Και εγώ την ίδια αμφιβολία εχω... Δεν λέω κακό δεν κάνει αλλα μήπως τελικά δεν κάνει ουτε και καλό ? μήπως είναι η ιδέα που μας κάνει να αλλάζουμε οδηγηκή συμπεριφορά ?
02-07-09, 14:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Μονη της δεν κανει δουλεια. Σε συνδιασμο με μια σωστη αναρτηση πιστευω εχει διαφορα στον ελεγχο του τιμονιου.
|
02-07-09, 15:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μονη της δεν κανει δουλεια. Σε συνδιασμο με μια σωστη αναρτηση πιστευω εχει διαφορα στον ελεγχο του τιμονιου.
|
λογικό μου φαίνετε...
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19354606 seconds (79,53% PHP - 20,47% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|