Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
30-06-09, 19:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν εχει δοκιμαστει κανενα προγραμμα, και δεδομενου οτι ειναι και λιγο απροσεκτη θα το κανω εγω. Εχει καποια ιδιαιτερη διαδικασια ή ειναι απλο?
|
30-06-09, 20:13
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
τπτ, το τρεχεις, τα κανει μονο του ολα, κανει επανεκκινηση και βγαζει ενα txt με το τι βρηκε. υποψιν, αυτο ειναι ''διορθωτικο'' σφαλματων απο οσα καταλαβα κ γω, δεν ειναι antivirus.
|
14-07-09, 00:53
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο plugin για το Winamp, που να μπορω να χρησιμοποιησω τα Media buttons του πληκτρολογιου μου? Εκανα μια προχειρη ερευνα στο Ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι. Ευχαριστω.
|
14-07-09, 01:24
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
JL_e10 με το msn τι εκανες, λυθηκε το προβλημα?
|
14-07-09, 01:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασικα ηταν της κοπελιας μου το προβλημα, αλλα τελικα ειχε παθει ψυχικο τραλαλα το msn. Με ενα βγες-μπες ξανα λυθηκε. Επισης βρηκα τροπο για το θεμα που εγραψα στο τωρινο μηνυμα. Δεν χρειαζεται plugin, ειναι μια ρυθμιση στα κουμπια.
Για καποιον που πιθανον να θελει την πληροφορια, ακολουθετστε την διαδρομη Options-Preferences-Global Hotkeys. Εκει εχει δυο επιλογες τις οποιες πρεπει να τικαρετε, και μετα προχωρηστε στην ρυθμιση των κουμπιων. Επειλεγετε μια δραστηριοτητα και πατατε το επιθυμητο κουμπι.
|
27-07-09, 00:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται να πετανε τα Vista μηνυμα οτι ενας δισκος εχει προβλημα, και οταν πηγαινω στην Διαχειρηση δισκων να τον βγαζει σε καλη κατασταση, οπως ολους τους αλλους? Τελικα ποσο καλοι ειναι οι Western Digital? Ειναι ο δευτερος αυτης της εταιριας που μου κρασαρει.
|
27-07-09, 00:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Δημητρη, και εγω western digital ηθελα να παρω αλλα κατι φιλοι γνωστες με το αντικειμενο με ειπαν μακρια απο western digital. Ο ενας απο αυτους ειχε WD και δεν τον αναγνωριζαν 3 laptop το ενα μετα το αλλο. Ο αλλος εκανε αντιγραφη-επικολληση, την εκτελουσε, αλλα αρχεια δεν εβλεπε. Τελικα πηρα seagate. Αψογος. Τα τελευταια μοντελα βγαινουν με 5 χρονια εγγυηση. Αποψη μου, σωσε οτι εχεις σε ενα αλλο, καινουριο.
Y.Γ. : Off-topic. Ασε το κινητο, και βγαλε το διπλωμα. Εντελως φιλικα στο λεω, χωρις παρεξηγηση.
|
27-07-09, 00:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ηδη αυτο κοιταζω, αλλα αυτη τη φορα σε Seagate. Εχω εναν 20gb απο το 2001, κι αν τον βαλω να δουλεψει τωρα θα δουλεψει κανονικα!! Σκυλι μαυρο...
Οσο για το αλλο, επιτελους ΤΟ ΞΟΦΛΗΣΑ!!! Αλλα και τωρα να παω ρε συ τον Σεπτεμβρη θα το παρω, οποτε γιατι να τρεχω?
|
|
|
|
27-07-09, 19:28
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αργυρούπολη, Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται να πετανε τα Vista μηνυμα οτι ενας δισκος εχει προβλημα, και οταν πηγαινω στην Διαχειρηση δισκων να τον βγαζει σε καλη κατασταση, οπως ολους τους αλλους? Τελικα ποσο καλοι ειναι οι Western Digital? Ειναι ο δευτερος αυτης της εταιριας που μου κρασαρει.
|
Από πότε έχεις να αλλάξεις σκληρό?
Ποιο μοντέλο είναι?
Το κουτί σου αερίζεται καθόλου, ή οι σκληροί σου έχουν γίνει ψησταριές?
Κατέβασε κανένα πρόγραμμα (EVEREST, Speedfan, HDD Sentinel κλπ) και δες στο S.M.A.R.T. τί θερμοκρασίες έχουν και τί ποσοστό βγάζει στο fitness και performance.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Δημητρη, και εγω western digital ηθελα να παρω αλλα κατι φιλοι γνωστες με το αντικειμενο με ειπαν μακρια απο western digital. Ο ενας απο αυτους ειχε WD και δεν τον αναγνωριζαν 3 laptop το ενα μετα το αλλο. Ο αλλος εκανε αντιγραφη-επικολληση, την εκτελουσε, αλλα αρχεια δεν εβλεπε. Τελικα πηρα seagate. Αψογος. Τα τελευταια μοντελα βγαινουν με 5 χρονια εγγυηση. Αποψη μου, σωσε οτι εχεις σε ενα αλλο, καινουριο.
|
Partitions είχε κάνει στον σκληρό (αν ήταν καινούριος) για να τον δει? Unformatted σκληρό κανένα pc δεν βλέπει...
Η ποιότητα κατασκευής των WD έχει ανέβει πολύ τα τελευταία 3 χρόνια και πλέον βγάζει αποδεδειγμένα τους πιο γρήγορους, πιο αθόρυβους, πιο οικονομικούς σκληρούς στην αγορά.
Η Seagate έχει καταργήσει την 5ετή εγγύηση στα mainstream μοντέλα της που πωλούνται σε bulk από τον Ιανουάριο 2009... link
Οι καλύτερες επιλογές εδώ και 1,5 χρόνο είναι:
320GB: WD3200AAKS CAVIAR
500GB: WD5000AADS 500GB CAVIAR GREEN
1TB: WD10EADS 1TB CAVIAR GREEN
Μην ακούτε φίλους-"γνώστες" αν δεν ασχολούνται με το χώρο και απλά αναπαράγουν ράδιο-αρβύλα...
|
27-07-09, 19:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
και εγώ δύο WD 160 G έχω και το pc δεν κλείνει σχεδόν ποτέ
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17662096 seconds (80,24% PHP - 19,76% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|