Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
τι θες ακριβώς να κάνεις? γιατί τουλάχιστον στα μοτερ 4E-FTE βάζουμε αυτά τα πολυόργανα τις apexi όπως το S-AFC και έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και κάνουν πολλά κολπάκια. Στην ουσία παίζουν παράλληλα με τον εγκέφαλο. Αν θες δες και στην σελίδα εδώ για περισσότερα : http://www.apexi-usa.com/product_ele...=202&pageNum=1 http://www.apexi-usa.com/product_ele...=260&pageNum=1
Αλλά στο ατμοσφαιρικό μοτερ δεν βλέπω τον λόγο να βάλεις κάτι τέτοιο.
Δύναμη Σεβασμού: 1032
εκτός αυτού που είπα παραπάνω, το κόστος ενώς κανονικού παράλληλου εγκέφαλου ή άλλου προγραμματιζόμενου + ότι άλλα περιφερειακά κτλ χρειαστούμε πραγματικά από θέμα κόστους για το μοτερ το μαμά δεν αξίζει με τίποτα. Πάντα συμφέρει καλύτερα να προχωρήσουμε σε αλλαγή κινητήρα με κάποιον από τους γνωστούς.
Δύναμη Σεβασμού: 0
παιδια ειχα και εγω το προβλημα με τα πειρακια στον εγκεφαλο και στην αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν αν αλλαξεις εγκεφαλο θα σταματησουν για τρεις μηνες και θα ξαναρχισουν.το προβλημα το ελυσα παιδια με μπουζι πλατινας ιριδιου και 100 οκτανιων βενζινη.σταματησαν αμεσως.μολις βαζω απλη βενζινη αρχιζουν παλι αλλα οχι ετσι εντονα οπως πριν.δοκιμαστε το οσο μπορειτε και θα δειτε.παντως και για παραλληλο εγκεφαλο και εγω που ειχα ρωτησει μου ειπαν 1000 ευρω και οτι θα εβλεπα το πολυ 10 αλογα.δεν το πιστευω παντως στους δικους μας κινητηρες.για 1.4 εννοω.στα 1.6 δεν ξερω.
Δε νομιζω παντως, απο την μικρη μου εμπειρια στο δικο μου corolla, οτι τα μπουζι κανουν την διαφορα, μιας και που με τα μαμα μπουζι που εχω, πειρακια δεν χτυπαει καθολου μολις του βαλω, 100αρα βενζινη.
Εννοειτε πως οχι. Αν ησαν ετσι δεν θα θεωρουσα την Toyota την ποιο αξιοπιστη εταιρια.
Κριμα παντως, γιατι αναγκαζομαι λογω εργασιας να το δωκω και να παρω Opel μεγαλυτερο... κλαψςςς