Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-01-09, 18:07
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχει ακουστει ποτε να αλλαζουν μπλοκ σε κορολα ε12 φασελιφτ????νομιζω μονο τα πρωτα vvti ειχαν βγαλει αυτο το προβλημα και τελος η ΤΟΥΟΤΑ αλλαξε τα μπλοκ και τελος.
Παλιά 20-01-09, 18:16
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χρησιμοποίησες αυτό που είπα για το μπλοκ, δυστυχώς, όπως σε βόλεψε. Εγώ δεν το είπα για να δείξω αυτό που εσύ θέλεις, αλλά για να τονίσω ότι σε ένα σοβαρό πρόβλημα που βρέθηκε η ΤΟΥΟΤΑ ήτανε δίπλα σε αυτούς που της δώσανε τα μαρουλακια τους! Αντίθετα ο όμιλος VAG έκανε την εγγύηση 2 χρόνια (περίπου 30000 χλμ), οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα προβλήματα θα εμφανιστούνε τα περισσότερα εκτός εγγύησης, όταν στην ΤΟΥΟΤΑ θές 6 χρόνια για να βγείς εκτός (μερικώς)).

Επίσης, το να δίνω για το GTi 30+, όταν την Ts την έπαιρνες με 25κ, νομίζω ότι δείχνει εμφανή διαφορά!

Με ενοχλεί που κάνεις στοχευμένη κριτική και εξηγούμαι. Το πρώτο ήτανε για την τιμή, και τις ψιλο-επιδόσεις, την ώρα που όταν βγήκε η Ts πολλοί πασχίζανε να περάσουνε τα 150 άλογα. Και το σημαντικότερο, αναφέρεις τα 1600 με τα 110 άλογα! Γιατί δεν λές όμως τι έδινε τότε ο ανταγωνισμός?
Γιατί δεν λές τι γίνεται τώρα και στης 2 εταιρείες? Γιατί δεν λές ότι τώρα θες και τουρμπο και κομπρέσσορα για να βγάλεις λίγα παραπάνω απο τότε με την VW και με την ΤΟΥΟΤΑ δεν θες τίποτα απο όλα αυτά?

Καλό λοιπόν, όπως θεωρώ ότι έχω κάνει απο την αρχή εγώ, είναι όταν λές τα στοιχεία του ενός, να λές και του άλλου, και όχι μόνο αυτό που δεν σου άρεσε μια εκάστοτε στιγμή απο τον έναν μόνο.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-09, 18:24
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
εχει ακουστει ποτε να αλλαζουν μπλοκ σε κορολα ε12 φασελιφτ????νομιζω μονο τα πρωτα vvti ειχαν βγαλει αυτο το προβλημα και τελος η ΤΟΥΟΤΑ αλλαξε τα μπλοκ και τελος.
Νομιζω ουτε καν σε Ε12 pro-facelift δεν εχει ακουστει.
Τα μονα κρουσματα ήταν καποιες Ε11. Μετα το προβλημα διορθωθηκε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-09, 22:47
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πρωτα απολα ayrton δν εχω δικαιωμα να σχολιασω τα γραφομενα σου και αυτα που αναφερθηκες? ετοτε να τα διαβαζω μονο τα δικα σου και να μν παρω θεση...δευτερον και πολυ οff topic τα ειδαμε και τα 192 αλογα του ts πασχιζει να περασει τα 170 (λεμε τωρα) του μαυροκαπακου τριτον δν πιστευω να συγκρινεις τις επιδοσεις του GTI με του ts γιατι το corolla δν το βλεπει πουθενα το golf........οσο για το αν εχουν αλλαξει ε block απευθυνθειτε σε μια toyota και θα σας ενημερωσει... τελευταιο για τις εγγυησεις στις οποιες αναφερεσαι στην εξαετη οσον αφορα τα ιαπωνεζικa τοyota (παλι λεμε τωρα), και στην διετη των γερμανικων ειμαστε πεπεισμενοι πλεον οτι αγοραζουμε αυτοκινητο με τν φοβο των οποιων μελλοντικων προβληματων αφου καλυπτονται απο την εκαστοτε εγγυηση....πεμπτον το gti πλεον ειναι διλιτρο τουρμπο με 200 αλογα...και με πολυ καλη ροπη στα μεσαια την ωρα που για δεις τα 192 του Ts καιτην ροπη του πρεπει να φτασεις στις 8000 στροφες... και για ν κλεισω καμια στοχευμενη κριτικη δν εγινε προσ εσενα δν φταιω εγω αν το πηρες εσυ ετσι απλα σχολιαζω αυτα που διαβαζω....και πραγματικα οσο και να αγαπω τα Toyota εμενα πλεον σαν αγοραστη οσον αφορα το εσωτερικο φινιρισμα που ουτως η αλλως ηταν πιο μπροστα απο τον ιαπωνα και τις γκαμες κινητηρα μεκαλυπτει περισσοτερο

και για να προσθεσω και κατι τελευταιο σε αλλο σοβαρο φορουμ που ειμαι γραμμενος και περιλαμβανει κυριωσ κατοχους celica.... εχουν ανφερθει πολλα προβληματ και οχι μεμονομεναγιατι οι περισσοτεροι στα ποστ τους αναφερουν οτι οταν απευθυνονατι στην εκαστοτε Toyota οι τεχνικοι γνωριζουν τη ζημια αρα παυουν να ειναι μεμονομενα, και αυτα αφορουν εγκεφαλο προβληματα με ηλιοροφη προβληματα με δισκοπλακες προβληματα με υπερβολικη καταναλωση λαδιου..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 21-01-09 στις 08:49. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-09, 00:12
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κατ' αρχήν κάνετε ένα λάθος. Δεν σημαίνει οτι επειδή δίνω 30χιλιάρικα δεν θα βγάλει πρόβλημα ένα αμάξι. Με τέτοιες λογικές μια Cayenne δεν πρέπει να βγάλει ποτέ πρόβλημα και το Atos πάλι με 8-9 χιλιάρικα να βγάζει κάθε μήνα! Ή μια Jaguar!! μπρρρρρ!

Η τιμή δεν παίζει τόσο με την αξιοπιστία αλλά με κυβικά, ιπποδύναμη, εξοπλισμό, υλικά κατασκευής, πλαστικά και τέτοια.

Επίσης όλα τα "πολλών" ίππων είναι λογικό να παρουσιάζουν αυξημένα προβλήματα λόγω αυξημένων καταπονήσεων. Και σε πολλές Celica TS έχω ακούσει οτι έσπαγε/ράγιζε το καπάκι. Αστοχία είναι κι αυτό.

Corolla TS σε σχέση με GTi είναι λίγο πιο πίσω όσον αφορά επιδόσεις, καθώς το ένα αποδίδει σε ευρύ φάσμα στροφών, το άλλο σχετικά ψηλά. Ότι πληρώνεις παίρνεις όμως, Είναι αδύνατο ακόμα και τώρα αν έβγαινε Auris TS με τα ίδια άλογα, να ήταν ακριβότερο από ένα GTI.

Επίσης και η Toyota είχε κάποτε κινητήρες για όλα τα γούστα και κάποιοι δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ευρώπη. MR2 επίσης δεν θυμάμαι να έβγαλε ποτέ η vw.
Η vw έχει επιλέξει τη λύση με τους κομπρέσορες και τα turbo. Είναι δικαίωμά της. Όλοι ξέρουμε πως τα service της vw είναι πανάκριβα σε σχέση με εκείνα της toyota.
Το ξέρετε οτι το γκολφ δεν έχει ασφάλειες να τις τραβήξεις με το χέρι; Πρόσφατα χάλασε η κλειδαριά της δεξιάς πόρτας σε tsi 140άρι φίλου μου (δεν ξεκλείδωνε η πόρτα συγκεκριμένα), και αναγκάστηκε να το πάει στην αντιπροσωπεία για να ξεκλειδώσει μια πόρτα!!! Έλεος! Παρόλα αυτά σαν αμάξι έχει τρομερή στυβαρότητα και ποιότητα κύλισης. Τώρα, τέτοια προβλήματα σε ένα αμάξι που είναι φορτωμένο με ηλεκτρικά, είναι αναπόφευκτα πιστεύω, αλλά αμαυρώνουν την εικόνα της εταιρίας...
Τίγκα στο καλώδιο και το καλωδιάκι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-09, 00:33
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Pantelis μου αρεσει που τα λες εξω απο τα δοντια!!!!! Εγω θα προσθεσω λιγο ποιο πανω αναφερθηκε για τις Ε12 facelift οτι αλλαξανε και τωρα δεν καινε λαδι.... Να πω οτι την τελευταια εβδομαδα ξερω 2 ατομα που πηγαν για σερβις το αμαξι επειδη τους εχει καψει 2 λιτρα λαδι.....

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-09, 00:47
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν συγκρινεται η αξιοπιστια αναμεσα στις 2 εταιριες.ειναι η μερα με την νυχτα.σε ολο τον κοσμο η τουοτα ειναι αναμεσα στην 1η-5η τουλαχιστον,με την vag τα ιδια απο το τελος ομως.δεν μπορει η τελευταια να συναγωνηστει την πρωτη στον τομεα αυτο και το γνωριζει πολυ καλα.για αυτο το λογο και κινηται διαφορετικα.γρηγορα με πολλους ιππους και με σχετικα προσιτη τιμη μεν, αμφιβολου αξιοπιστιας δε.η τουοτα εχει τα lexus στην κατηγορια των πολλων ιππων.ομως κοστιζουν ακριβα.ετσι ειναι ομως......οτι πληρωνεις ...περνεις
Παλιά 21-01-09, 00:51
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Corolla TS σε σχέση με GTi είναι λίγο πιο πίσω όσον αφορά επιδόσεις, καθώς το ένα αποδίδει σε ευρύ φάσμα στροφών, το άλλο σχετικά ψηλά. Ότι πληρώνεις παίρνεις όμως, Είναι αδύνατο ακόμα και τώρα αν έβγαινε Auris TS με τα ίδια άλογα, να ήταν ακριβότερο από ένα GTI.

Η vw έχει επιλέξει τη λύση με τους κομπρέσορες και τα turbo. Είναι δικαίωμά της. Όλοι ξέρουμε πως τα service της vw είναι πανάκριβα σε σχέση με εκείνα της toyota.
Για το πρωτο που λες θα πω οτι ακομα και με τον κινηηρα 1.8Τ του group vag ( βλεπε seat leon , audi a3 ) η TS ειναι πισω. Οχι μονο σε επιδοσεις κινητηρα , αλλα και σε επιδοσεις συμπεριφορας στον δρομο.

Για το 2ο θα σου πω οτι ακομα και ολες οι εταιρες πανε προς αυτες τις λυσεις ( group vag , gm , fiat , psa , renault κτλ ) , αφηνοντας πισω την Toyota σε θεμα επιδοσεων..... Τι και εαν εβγαλε το νεο avensis με 135 αλογα , το αντιστοιχο passat με 122 αλογα ειναι μπροστα σε επιδοσεις και σε καιει λιγοτερο σε επιπεδο δοκιμων ( λογικο αφου ζοριζεται λιγοτερο ).

Ερωτηση κρισεως :

Αν αλλαζατε αμαξι αυριο το πρωι και θελατε να μεινετε στην κατηγορια του E12 , τι θα αγοραζατε?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-09, 00:55
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αν επιτρεπεται φιλε electro, τι χρονολογια ειναι τα εν λογω Ε12?? Εχουν τον 4zz-fe? Μετα απο ποσα χιλιομετρα καινε λαδια? Τι καλυψη θα εχουν απο την ΤΟΥΟΤΑ, τη στιγμη κιολας που υπαρχει και προίστορια με αυτο το μοτερ? Κι επειτα, μας λες για 2 μονο περιπτωσεις σε Ε12 και προσωπικα δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο για τις Ε12, ουτε καν για τις pro-facelift, τη στιγμη που τα κρουσματα του TSi με τα 170 αλογα ειναι "κατι"-2.
Παλιά 21-01-09, 01:40
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν επιτρεπεται φιλε electro, τι χρονολογια ειναι τα εν λογω Ε12?? Εχουν τον 4zz-fe? Μετα απο ποσα χιλιομετρα καινε λαδια? Τι καλυψη θα εχουν απο την ΤΟΥΟΤΑ, τη στιγμη κιολας που υπαρχει και προίστορια με αυτο το μοτερ? Κι επειτα, μας λες για 2 μονο περιπτωσεις σε Ε12 και προσωπικα δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο για τις Ε12, ουτε καν για τις pro-facelift, τη στιγμη που τα κρουσματα του TSi με τα 170 αλογα ειναι "κατι"-2.

Δεν εχει σημασια να σας πω λεπτομριες. Εγω το ειπα απλα για να σας πω οτι και η ΤΟΥΟΤΑ εχει προβληματα. Και μερικες φορες σοβαρα.

Τελος για τον Tsi με τα 170 , η αληθεια ειναι οτι εβγαλε κατι προβληματα στην αρχη , τα οποια μετα διορθωθηκαν. Λογικο μιας και που οταν εφαρμοζεται κατι τελειως νεο , παντα υπαρχουν προβληματα....

ΥΓ: 2005 και 2006 ειναι με 4ΖΖ και 3ΖΖ και θα εχουν πληρη καλυψη απο την ΤΟΥΟΤΑ απ οσο ξερω.

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Επίσημα το νέο Audi A1 alex-g ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-02-10 01:51
Μετα την αγορα ενος audi 2579 OFF TOPIC 1 06-12-09 11:39
Winkelhock gets a call from Audi SiCorolla94 FORMULA 1 RSS Feeds 0 17-05-07 11:00
φωτια σε audi A4 MARMEL OFF TOPIC 1 18-12-05 09:47
Audi 2.0 T Sportsback Θωμας.Κ OFF TOPIC 27 15-10-04 16:12

Page generated in 0,17603397 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com