Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
πιστονια-μπιελες-χιτωνια(θες και βιδες,μεταλλα) 2000ευρώ? ΠΟΤΕ!!
Μονο τοποθετηση τα χιτωνια ζητανε απο 500-1000 ευρω αναλογα το ρεκτιφιε.
Μαμα μοτερ με τουρμπινα και 0,5 πιεση εχουμε δει και 280 αλογα.Για 2+ χρονια δουλευε αψογα.Μετα ανοιχτηκε γιατι θα σηκωνε πιεση.
|
ενταξει εχεις δικιο 2000 εννοουσα μονο αγορα, για αυτα τα 3 πραματα, ξερω,κανα 5χιλιαρο και βαλε
θα μου βγει ολη η ιστορια αλλα ετσι πως ειναι τα δεδομενα αυτη τη στιγμη γα μενα ειναι αρκετα μεγαλος προβληματισμος,αλλα και ρισκο, να βαλω ετσι απλα τον κομπρεσσορα επανω,και να παθω καμια ζημια
Ω μη γενοιτω, και πληρωσω πολλα περισσοτερα, απο το να βαλω ek tvn protervn σφυρηλατα μεσα.
και επειδη θα προσδοκουσα,(ονειρο!!) με τη μια να σηκωσω 1bar
(Η σηκωνουμε πιεση η Λαλακιζομαστε lol lol)(1bar πιεση μαζι με τα λιφτ θα γινει πριονοκορδελα,και θα
)
οστοσο μεχρι να δεηθει η στιγμη για τετοια ΜεΤαΤρΟπΑ οψομεθα,και προσπαθω να βρω τροπο να αξιοποιησω τις 2 αγορες που εχω κανει,(κομπρεσσερι και αγραφο) ειτε αν μπωρω να τα φορεσω ετσι οπως ειμαι ειτε τουλαχιστον να βαλω στη παντα τον τσαρτζερ και να δουλεψω μονο τον αγραφο.
(και μια ηλιθα σκεψη που εκανα και το ειπα και στο μηχανικο,ειναι να εκανα τροχαλια για να φυσαει 0.2 και μου ειπε οτι καλυτερα να φυσαω εγω μες το μοτερ παρα το 0.2 πιεσης που σκεφτηκα )που εγω το βρικσω λογικο αμα θελω να μην καταπονησω το μοτερ,αν και δεν εχω αντιλιψη του ποσο ειναι 0.2 η 0.4