Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
|
|
19-09-08, 10:43
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Καλημέρα Madvinegar.
Η προσωπική μου άποψη πάντα είναι ότι χωροταξικά σίγουρα θα είσαι καλύτερα με τον comρressor της ΤΤΕ, πιθανότατα δεν θα χρειαστούν πολλές αλλαγές.
Το σίγουρο είναι ότι δεν υποστηρίζεται ούτε ο ένας ούτε ο άλλος από την Τουότα και ειδικά ο ΤΤΕ διότι δεν ήρθε ποτέ επίσημα στην Ελλάδα.
Ο Greddy σίγουρα δίνει παραπάνω άλογα απο default και με την προσθήκη (κάτι που γίνετα) τροχαλίας ανεβαίνει παραπάνω.Στον ΤΤΕ δεν ξέρω.
Συν το γεγονός ότι και άλλα πράγματα να βάλεις (εκκεντροφόρους, πεταλόυδες , εξάτμιση , ροική κτλ) με τον παράλληλο της Greddy (που περιέχει το πακέτο) θα αποδόσουν στο σύνολο καλύτερα.Ενώ την μαμά ΕCU δεν θα μπορείς να την πειράξεις.Θα πρέπει να ανατρέξεις πάλι ή σε παράλληλο ή σε stand alone ECU.
Τα λέφτα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και στα δύο κίτ οπότε και δεν θα πρέπει να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.
Στον Greddy γνωρίζεις και κάποια πράγματα εκ των προτέρων από εμάς οπότε έχεις κάποιο feedback , στον ΤΤΕ δεν θα έχεις τίποτα και φυσικά ακόμα και η TOYOTA δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει κάπου.
Ειλικρινά ελπίζω να σε βοήθησα κάπως και να έριξα λίγο φώς στο πρόβληματισμό σου.
Η τελική απόφαση πάντως παραμένει δική σου.
Νεκτάριος
|
19-09-08, 10:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Νεκταριε ευχαριστω για τις πληροφορίες.
Βασικά δεν εχω TS. Το εβαλα το λινκ πιο πολυ για να το δειτε εσεις οι κομπρεσσερατοι και να κανετε τις συγκρίσεις σας.
|
19-09-08, 10:52
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ΟΚ Madvinegar.
Οπως και να είναι οι πληροφορίες που ανέφερα παραπάνω ισχύουν, οπότε ας ελπίσουμε ότι να βοηθήσουν όποιον βρίσκεται σε αυτό το δίλημμα.
Sorry για το μεγάλο post.
Νεκτάριος
|
19-09-08, 14:43
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
Βασικα της ΤΤΕ ειναι και πιο ακριβώς.οποτε... δεν ειναι τυχαιο που ολοι βαζουν της Greddy.
19-09-08, 14:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Οχι απλα της ΤΤΕ ειναι πολυ σπανιος, δεν βγηκε σαν add-on αλλα μονο στα Corolla Compressor.
το μέλλον όμως?
|
19-09-08, 17:37
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το κιτ της ΤΤΕ απο το TS απλα δεν υπαρχει.
Βγαινει μονο μαζι με το TS compressor και οτιδηποτε αλλο βρειτε στο ebay η οπουδηποτε αλλου ειναι βγαλμενο πανω απο αυτοκινητο και για να το βαλεις σε TS πρεπει να βρεις και τον εγκεφαλο του TS compressor μαζι με το immobilizer(πιασ'το αυγο και κουρευτο). Φυσικα και μπορεις να βαλεις καποιον αγραφο αλλα ο μαμα εγκεφαλος λειτουργει αψογα....με πολυ λιγοτερα αλογα απο τον greddy (225bhp).Τα 215 που ξερουμε ειναι γιατι εχουν βαλει στο TS compressor εξτρα εναν μικροτερο καταλυτη (για να περναει EURO4) και το φιμωνει αρκετα.
19-09-08, 18:41
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Βασικά μπορείτε να μου λύσετε 2-3 απορίες γιατί ακούω πολλά εως πάρα πόλλα και ενώ κάποιες φορές τον κομπρέσσορα τον σκέφτομαι την άλλη κάνω πίσω
1) Είναι επιβεβαιωμένα ότι τα μαμα πιστόνια αντέχουν με τον κομπρέσσορα?
2) Πόσο πάει το κόστος συνολικά ώστε το αυτοκίνητο να δουλεύει κανονικά? Εννοώ κομπρέσσορας-τοποθέτηση-πρόγραμμα. Χρειάζεται τίποτε άλλο το αμάξι πέρα από αυτά?
3) Εδώ ζήτημα είναι να έχω βρει 2-3 ανθρώπους να γνωρίζουν το αμάξι. Η ΤΟΥΟΤΑ καλα καλά δεν ξέρει ούτε τι είναι το λίφτ. Ποιος μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα να κάνει την μετατροπή χωρίς πειραματισμούς?
Ευχαριστώ,
Παύλος
|
|
|
|
19-09-08, 19:26
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Βασικά μπορείτε να μου λύσετε 2-3 απορίες γιατί ακούω πολλά εως πάρα πόλλα και ενώ κάποιες φορές τον κομπρέσσορα τον σκέφτομαι την άλλη κάνω πίσω
1) Είναι επιβεβαιωμένα ότι τα μαμα πιστόνια αντέχουν με τον κομπρέσσορα?
2) Πόσο πάει το κόστος συνολικά ώστε το αυτοκίνητο να δουλεύει κανονικά? Εννοώ κομπρέσσορας-τοποθέτηση-πρόγραμμα. Χρειάζεται τίποτε άλλο το αμάξι πέρα από αυτά?
3) Εδώ ζήτημα είναι να έχω βρει 2-3 ανθρώπους να γνωρίζουν το αμάξι. Η ΤΟΥΟΤΑ καλα καλά δεν ξέρει ούτε τι είναι το λίφτ. Ποιος μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα να κάνει την μετατροπή χωρίς πειραματισμούς?
Ευχαριστώ,
Παύλος
|
1) Ναι τα πιστονια αντεχουν.
2)Με την τοποθετηση χρειαζεται και εισαγωγη(φιλτρο)-εξατμιση-θερμοστατη και προαιρετικο αλλα απαραιτητο ενα λαμδα wideband.
Για ολα μαζι υπολογισε γυρο στα 6500 ευρω.
3)Οσο για το που να το τοποθετησεις, πες απο που εισαι να σου πουμε.
19-09-08, 20:10
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ευχαριστώ Κοσμά. Βασικά αυτόν τον καιρό τα 6500 μου είναι πολλά, Μέχρι 4000 κάτι γινόταν. Αλλά στο μέλλον θα το έχω υπο σκέψη...
Από Αθήνα είμαι
|
25-09-08, 11:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Να κάνω μια ερωτηση.
Όλοι εσεις οι κομπρεσεράτοι λογικά έχετε αλλάξει και μεγάλο μέρος τις εξατμισης ωστε να συμβαδίζει με τα καινουρια δεδομενα του κινητηρα.
Εχει περισσεψει σε κανενα το τελικό της TS, να ειναι σε καλη κατάσταση (λιγα χιλιόμετρα) και να το δινει σε καλη τιμουλα? (για να μη του πιάνει και τσαμπα χωρο στην αποθηκη δλδ ).
Αν καποιος εχει κατι, ενδιαφερομαι.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19186401 seconds (78,78% PHP - 21,22% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|