Παρόλο που για πολλούς, αν όχι για όλους, είμαι το μαύρο πρόβατο εδώ μέσα,
(δεν πειράζει, απλά όποιος δεν θέλει δεν με διαβάζει),δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην πω ότι ειλικρινά χαίρομαι όταν διαβάζω τέτοιες συζητήσεις σαν αυτή εδώ.
Φυσικά
και δεν είμαι εδώ για να συνεχίσω τον"καυγά", άλλη όρεξη δεν είχα και εγώ και εσείς....
Η επιλογή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου για το οποίο έχε τεθεί το ερώτημα, είναι το τι ζητάει ο καθένας. Πόλύ εύστοχα έχετε πει ότι κανείς δεν είναι Άγιος και το ζητούμενο πάντα είναι να μην "μας τύχει".
Οπως το CELICA το GT το προτελευταίο (ε, ρε γκάζια) έτσι και το leon από τα 1,8 cc και πάνω είναι έναι αυτοκίνητα πύραυλοι, τα οποία ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης ίσως ναι, ισως όχι βγάλουν προβλήματα.
Δεν ξεχνώ το leon το διαλυμένο (ε αφού ο μ... ομολόγησε ότι το πήγαινε στο κόκκινο συνέχεια), αλλά ούτε και το celica μέσα στην ΤΟΥΟΤΑ Μεσογείων με ραγισμένο καπάκι.
Επειδή λόγω θέσης, έχω οδηγήσει όλα σχεδόν τα leon, μέχρι και 2000cc 300 (ναι καλά διαβάσατε) 300 άλογα, έχω τρομάξει λίγο.
Το 300αρι είναι πειραγμένο στην μαμά αντιπροσωπεία και απ όσο ξέρω είναι μόνο ένα.
Αυτό δε με τα 240 άλογα μόλις δοκίμασα να το ξεκινήσω με τέρμα γκάζι,
παρόλο που έφυγε σφαίρα, άναψαν χίλια δυό λαμπάκια προειδοποίησης στο ταμπλό και μόνο που ένα χέρι δεν βγήκε να με μουτζώσει και μια φωνή να πει "που πας ρε καραμίχαλε?"
Πολύ εύστοχα είπε ένας φίλος ότι ο Ελληνας δεν δέχεται ποτέ το δικαίωμα "της λάθους επιλογής" ακόμα και στα προφυλακτικά.
Ετσι είναι, κανείς δεν θα το παραδεχθεί ποτέ, ή θα το παραδεχθεί σπάνια.
Το πρόβλημα με το group της VW όπως το ζούν όλοι οι κάτοχοί του είναι ότι
έχει πάρει ψηλά τον αμανέ αυτή η εταιρεία και νομίζει ότι φτιάχνει κάτι παραπάνω από MAYBACH ή Ferrari.
Απαράδεκτο το Ελληνικό Service σε όλα τα VW, αυτός είναι και ο λόγος που όπως πολύς κόσμος, έτσι και εγώ ΠΟΤΕ δεν θα πάρω ιχ VW γιατί είχα και τους έφαγα στη μάπα.
Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ με τα SEAT έχει μεν πολύ καλό service όμως είναι η διοίκησή της για τα μπάζα, αλλά είναι πολύ πιο φθηνή από την VW.
AUDI και SKODA δεν λέω τίποτα... τι να πω.
Διαφωνείτε παιδιά ότι αν η VW είχε λανσάρει το leon σαν το νέο golf θα είχε τις διπλές πωλήσεις?
Είναι και το κόμπλεξ του Ελληνα αυτό.
Πάντως, με 2 χρόνια εγγύση δεν θα έπαιρνα κανένα ιχ ότι μάρκα και να ήταν.
Αυτά και να είστε καλά!