Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
υποθέτω ότι ο θερμοστάτης του 4E-FTE είναι ο ίδιος με του 4E-FE ? η θήκη είναι ίδια απλά έχει άλλα 2 επιπλέον σωληνάκια (εισαγωγή και επιστροφή) για την τουρμπίνα που είναι υδρόψυκτη. Μπορώ να δω στο πρόγραμμα της toyota στο Toyota EPC για επιβεβαίωση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-09-08 στις 10:11.
Δύναμη Σεβασμού: 326
στα 4-5 πρώτα χρόνια δεν πα να κατέβαινα και χαράδρες με χιόνια και -εξωτερική θερμοκρασία. Η θερμοκρασία ήταν κολλημένη στη μέση.
από κάποια στιγμή και μετά το έκανε και σε μένα αυτό (χαμήλωνε όταν κατέβαινα με νεκρά από βουνά). Ένας μάστορας μου είπε οτι είναι σύμπτωμα του θερμοστάτη που πρέπει να αλλαχτεί κάποια στιγμή χωρίς να είναι σοβαρό όμως.
Τώρα που τον άλλαξα, θα το τσεκάρω πάλι και θα σας πω.
Δύναμη Σεβασμού: 250
Μου έκανε ακριβώς το ίδιο αρκετό καιρό πριν από την επισκευή κινητήρα. Δεν είχα δώσει σημασία. Μόλις μου επισκεύασαν το μοτέρ το μόνο που χρεώθηκα ήταν αυτός ο θερμοστάτης... από τότε όντως είναι κολλημένη η θερμοκρασία στη μέση.
Δύναμη Σεβασμού: 482
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
στα 4-5 πρώτα χρόνια δεν πα να κατέβαινα και χαράδρες με χιόνια και -εξωτερική θερμοκρασία. Η θερμοκρασία ήταν κολλημένη στη μέση.
από κάποια στιγμή και μετά το έκανε και σε μένα αυτό (χαμήλωνε όταν κατέβαινα με νεκρά από βουνά). Ένας μάστορας μου είπε οτι είναι σύμπτωμα του θερμοστάτη που πρέπει να αλλαχτεί κάποια στιγμή χωρίς να είναι σοβαρό όμως.
Τώρα που τον άλλαξα, θα το τσεκάρω πάλι και θα σας πω.
παλια κατεβαινες τα βουνα με νεκρα?μηπως ησουν με ταχυτητα?
δηλαδη ο θερμοστατης πρεπει να ελεγχει την θερμοκρασια ακριβως?οταν πεφτει δηλαδη η θερμοκρασια πρεπε να κλεινει για να ανεβαση θερμοκρασια?δηλαδη εχω προβλημα?μετα απο 2 χρονια μου εβγαλε προβλημα?επιτελους ενα χαλασμενο corollaki:crazylo l
Δύναμη Σεβασμού: 403
Μήπως εχεις προβλημα στο οργανο ή τον αισθητήρα θερμοκρασίας?
Εμένα απαξ και ανεβεί πάει στη μέση και δε ξεκολάει απο εκεί οτι και αν κάνω και όπου κι αν πάω.
Λιγα λογια για το τι κάνει ο θερμοστάτης.
Ο θερμοστάτης κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά δηλαδή οταν οι θερμοκρασία στο νερό του μπλόκ ανεβεί πάνω απο ενα σημείο ανοιγει και επιτρέπει στην αντλία νερού να κυκλοφορήσει τα νερά και μέσω του ψυγείου όπου παγώνουν και επιστρέφουν πάλι πισω στο μπλόκ και πάει λέγοντας.
Το πρωί όμως και μέχρι να ζεσταθεί το αμάξι που ο θερμοστάτης είναι κλειστός, τα νερά δεν παιρνούν απο το ψυγείο παρα ανακυκλώνονται στο μπλοκ γυρω γυρω μέχρι να φτάσουν τους 92 βαθμούς όπου και ανοίγει ο θερμοστάτης και περνάνε και απο το ψυγείο παγώνουν και επιστρέφουν στο μπλοκ.
Δύναμη Σεβασμού: 333
Εμένα όσο είχα το μαμά μοτέρ,χειμώνα-καλοκαίρι ήταν στη μέση και μόνο μια φορά σε ταξίδι έπεφτε και μου είχε πεί ο μηχανικός μου ότι κόλλησε προς τα κάτω!Τώρα με το glanza προσπαθώ να βρώ τρόπο να σταθεροποιήσω το όργανο ,ενώ το βερντιλατέρ ανοίγει κανονικά γιατί το μέτρησα με ψηφιακό θερμόμετρο!Αν κάποιος γνωρίζει κανένα τρόπο να το κάνω ας μου πει!
Δύναμη Σεβασμού: 333
Το οργανο θερμοκρασιας μεσα στο καντραν δεν μενει σταθερο στη μεση!Εχουμε βαλει αντιστασουλες μα τιποτα!Το αμαξι δουλευει κανονικα με τις θερμοκασιες του αλλα οχι το οργανο!