παιδες χαιρετω κι εγω με τη σειρα μου.
τασομαι υπερ της αποψης οτι οι ακραιες συμπεριφορες πρεπει να αποφευγονται. παρ'ολα αυτα ομως τετοιες ακραιες συμπεριφορες δεν μπορουν εγγυημενα να αποκλειστουν οταν μιλαμε για προκληση ζημιας σε ιδιωτικη περιουσια με το ετσι θελω. ειναι λογικο, ειδικα οταν πραγματικα εισαι "δεμενος" με το αυτοκινητο σου και δεν το βλεπεις απλα και ψυχρα σαν ενα μεσο μεταφορας, να θολωνεις οταν βρισκεσαι αντιμετωπος με τετοιες καταστασεις. Καμμια αντιρηση οτι η ψυχραιμια και η νηφαλιοτητα ειναι παντα βοηθητικοι παραγοντες σε μια τετοια κατασταση...αλλα κανεις δεν μπορει να αποκλεισει την ακραια αντιδραση καποιου ιδιοκτητη αυτοκινητου απεναντι σε μια εξισου ακραια εκδηλωση ζημιας σε ξενη περιουσια. Ειμαι σιγουρος πως αν βρισκομουν σε μια κατασταση οπου θα εβλεπα καποιον να κανει κατι τετοιο στο αυτοκινητο μου, μονο νηφαλιος και ψυχραιμος δεν θα ημουν. Το διπτυχο απορια-θυμος μονο συνεση δεν μπορει να σου προκαλεσει οταν απροκαλυπτα μπορει να βρεθεις μπροστα σε μια τετοια δυσαρεστη κατασταση. Προκεται για μια φυσικη και πηγαια οργη που πολλες φορες δεν ειναι ευκολο να ελεγχθει μπροστα σε μια καθολικα αδικη και απροκαλυπτη ενεργεια εναντιον ξενης περιουσιας.
Απολυτως προσωπικη αποψη.
Φιλικα,
Κωνσταντινος