((corolla 1.6 13000xlm αμορτισερ στο στανταρντ υψοσ ελατηριων της αλλα αντιστιχα με bilstein κιτρινα...γιατι τα δικα της ειναι αισχως....))
Αυτο νομιζα αλλα εκανα λαθος...τα αμορτισερ ειναι μια χαρα ... το ελεγα λογω οτι ακουω "περιεργο ηχο". ((Εχω ψαξει τα αλλα μυνηματα αλλα δεν ειναι κατι αντιστοιχο.Αν κανω λαθος συγγνωμη και τοποθετηστε το εκει που πρεπει...mod-admin))
Περιεργο ηχο δηλαδη οπως οταν δεν εχουμε κλειση καλα την πορτα οδηγου συνοδηγου , οπως οταν το καπω μηχανης δεν εχει κλειση και στις δυο σκαλες του και ειναι λιγο ανοιχτο η δεν εχει πατηση καλα....
Ο Πασπαλιαρης δεν ειδε - ακουσε κατι με απο τεστ drive...
To κανει σε χαμηλες ταχυτητες και οχι πανω απο 40-50χλμ...
Εχω κοιταξει εξατμιση(το διαβασα απο αλλο θεμα)..εχω βγαλει ολα τα πραγματα απο την καμπινα..μα ολα γυμνο αμαξι...τιποτα τα ιδια ..
πηγα στη μηχανη καπακια πλαστικα-μπαταρια δεμενη-δοχεια δεμενα--
πηγα σε θολους και τα πλαστικα καλυματα..τα ιδια...εχω σφηξει ολα τα βιδακια που ""φτανω"" μεσα και εξω..ωπ τη ρεζερβα? εξω και αυτη ακομα το ιδιο-εργαλιακια δεξια πορτμπαγκαζ εξω και εγω και γρυλος μου...
Ακουγετε απο μπροστα σε λακκουβα η σαμαρακι η κατι αντιστοιχο..
Ακουγετε απο μπροστα αριστερα και δεξια αν ηταν ψαλιδια η κατι αλλο απο κατω εκει νομιζω οτι ο Πασπαλιαρης θα το κοιταγε επειδη του ειπα οτι ¨""εχω βρει απο κατω κοιταξτε το και φτιαξτε το οτι χρειαστει ""
Ευθυγραμιση δε χρειαζετε...
Διαβασα σε αλλο θεμα με το φιλο με την κολωνα δε ξερω τη ειναι αυτο και που νατο κοιταξω παντως οτι διαβασα απο εδω το εχω κοιταξει...
Μηχανη δεν μπορω αλλα εκει τη να χτυπαει σε λακκουβα απο την μερα που το πηρα ?? Να ειναι κατι απλο να το δεσω να παει στο καλο !! Αν ειναι κατι αλλο ...τι αλλο να κοιταξω??
Δεν ξερω αλλα σημερα τρελαθηκα...δεν αντεξα αλλο ... και το εγραψα, ελεγα οτι θα εβρισκα λυση αλλα τιποτα......
Αλλοι φιλοι με 15αρια εχουν κατι προσεξει αναλογο ??
Ευχαριστω και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο...