Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
12-04-08, 01:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Έλεος με αυτά που διαβάζουμε...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Τι ασχετο ηταν αυτο ρε Κομη ? Δηλαδη μας λες οτι δεν εχεις παιδεια ? Οτι δεν θα μπορουσες να "κουμανταρεις" 192 αλογα ? Παρε TS και πηγαινε το σαν 14αρι..το 14αρι δεν μπορεις ομως να το πας σαν TS ! Εγω εχω 16αρι και το βαρεθηκα ηδη..τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα !
|
Αν και είστε off τοπικ εχω να πω τα εξής:
Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψη του. Προφανώς εννοεί οτι δεν έχει οδηγική παιδεία η πλειοψηφία των οδηγών (και συμφωνώ και εγώ σε αυτό).
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
12-04-08, 01:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Εγώ διαφώνησα στο ότι είναι αυτοκτονία να πάρεις αμάξι με επιδόσεις TS...γιατί αν δεχτούμε πως ισχύει, υπάρχουν χιλιάδες αυτόχειρες στην Ελλάδα....
Είναι δυνατόν αμάξι με ανώτερη ανάρτηση, ανώτερα φρένα, ανώτερα ηλεκρονικά βοηθήματα και ανώτερο δέσιμο σασί να είναι λιγότερο ασφαλές από ένα συμβατικό ? Τα 150 χλμ της TS ισοδυναμούν με 100 στα απλά -υπερβολικό αυτό που λέω, απλά ελπίζω με την υπερβολή να γίνει κατανοήτο αυτό που εννοώ-
Και στο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψή του, συμφωνώ, οπότε κ εγώ λέω τη δική μου....Αλλά να μη λέμε ότι να ναι....
|
|
|
|
12-04-08, 02:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Εγώ διαφώνησα στο ότι είναι αυτοκτονία να πάρεις αμάξι με επιδόσεις TS...γιατί αν δεχτούμε πως ισχύει, υπάρχουν χιλιάδες αυτόχειρες στην Ελλάδα....
Είναι δυνατόν αμάξι με ανώτερη ανάρτηση, ανώτερα φρένα, ανώτερα ηλεκρονικά βοηθήματα και ανώτερο δέσιμο σασί να είναι λιγότερο ασφαλές από ένα συμβατικό ? Τα 150 χλμ της TS ισοδυναμούν με 100 στα απλά -υπερβολικό αυτό που λέω, απλά ελπίζω με την υπερβολή να γίνει κατανοήτο αυτό που εννοώ-
Και στο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψή του, συμφωνώ, οπότε κ εγώ λέω τη δική μου....Αλλά να μη λέμε ότι να ναι....
|
εγραψα οτι ειναι αυτοκτονια να πηγαινεις με την ταχυτητα της ts στην ελλαδα με τους πολυ επικυνδυνους δρομους της και με τους ελληνες οδηγους της.για αυτον τον λογο λοιπον δεν αξιζει και ειναι και επικινδυνο αν θες για μενα να σκασεις 25 30 χιλιαρικα η καπου εκει για να την αγορασεις.τωρα αν ειναι να την αγορασεις και να πηγαινεις οπως το 1400,παλι δεν αξιζει.παρε το 1400 τοτε και σου μενουν και 10.στην ελλαδα ζεις φιλε,οχι στην γερμανια η σουηδια.απο κει και περα δικα σου τα λεφτα,δικη σου και η επιλογη.και ελικοπτερο να παρεις για να πηγαινεις και γρηγοροτερα αλλα και ασφαλεστερα,εμενα δεν μου πεφτει λογος.
12-04-08, 02:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ε καλά να οδηγούμε στο playstation τότε (1000αρια μικρά...μην τρέχουμε κιόλας) να είμαστε ακόμα πιο ασφαλείς....
Με τη λογική σου όλοι οι κάτοχοι γρήγορων αυτοκινήτων είναι τρελοί....
Είμαστε off topic, ας επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα....
|
12-04-08, 02:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Ε καλά να οδηγούμε στο playstation τότε (1000αρια μικρά...μην τρέχουμε κιόλας) να είμαστε ακόμα πιο ασφαλείς....
Με τη λογική σου όλοι οι κάτοχοι γρήγορων αυτοκινήτων είναι τρελοί....
Είμαστε off topic, ας επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα....
|
δεν εχεις παρα να δεις ποια χωρα ειναι πρωτη σε τροχαια ατυχηματα
12-04-08, 03:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Το οτι δεν υπαρχει παιδεια σημαινει οτι ειτε με 14αρι κορολλα ειτε με φερραρι αν ειναι να γινει η στραβη θα γινει ! Εν μερη συμφωνω με τον Κομη διοτι το αυτοκινητο ειναι ενα εργαλειο για να κανουμε πιο ευκολα τις δουλειες μας ! Απο κει και περα ομως αλλοι το εχουν σαν επαγγελμα,αλλοι σαν χομπι,αλλοι για να εντυπωσιαζουν (γνωστοι και ως εφετζιδες-καγκουρες) κλπ ! Τελος το off topic απο μενα.
|
12-04-08, 10:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
1.οχι φιλε δεν ειχα ποτε,και ουτε σκοπευω να παρω ποτε παρομοιο.δεν το χρειαζομαι.μου αρκουν 1400 και 98 αλογα.μια χαρα παει.αλλωστε σε αυτην την χωρα που ζεις με τετοιους δρομους και οδηγηκη παιδεια ειναι σχεδον αυτοκτονια να αγορασεις παρόμοιο [...]
|
Φίλε KOMIS η λύση στο πρόβλημα της οδηγικής παιδείας είναι να φροντίσουμε να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία, όχι να αλλάξουμε τα αυτοκίνητα που οδηγάμε...
12-04-08, 13:23
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Φίλε KOMIS η λύση στο πρόβλημα της οδηγικής παιδείας είναι να φροντίσουμε να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία, όχι να αλλάξουμε τα αυτοκίνητα που οδηγάμε...
|
φιλε corollapatra ειναι μεγαλο θεμα αυτο,θελει πολυ συζητηση.την οδηγηκη παιδεια δεν την αποκτας απο την μια μερα στην αλλη.αλλωστε η οδηγηκη παιδεια ειναι ενα κοματι της ολης εκπαιδευσης και μορφοσης και συμπεριφορας που εχεις ως ανθρωπος σε σχεση με τους συνανθρωπους σου.και επισεις δεν εξαρτατε μονο απο εσενα.σταματαω εδω.
18-07-08, 21:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ουτε στην Ιαπωνια δεν κυκλοφορει κουπε
http://toyota.jp/carlineup/name.html
Tο AURIS παιζει και σε 4WD οπως αρκετα άλλα
Βρηκα και αυτο εδω εαν δεν βγαλετε ακρη με τα γιαπωνεζικα
http://www.batfa.com/new-toyota.html
Κοιταξα στο δευτερο site και τις υπολοιπες ιαπωνικες εταιριες και δεν υπαρχει κατι καλυτερο (τουλαχιστον σχεδιαστικα) σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν στην Ευρωπη. Εκτος απο μερικα SUV ολα τα υπολοιπα ειναι κατι κουτια, κυριολεκτικα κουτια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 18-07-08 στις 21:54.
|
19-07-08, 11:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Πάντως είναι να απορεί κανείς, πώς σην Ιαπωνία, το όνομα COROLLA αποτελεί απο μόνο του μια ολόκληρη σειρά αυτοκινήτων (να μην πώ ολόκληρη ΜΑΡΚΑ αυτοκινήτων), και εκτός Ιαπωνίας να το ρίχνει τόσο πολύ το όνομα αυτό (Σε σημείο να το απαξιοί!). Τόση διαφορά πια Ιαπωνία - Υπολοιπος κόσμος (και δεν είναι και καμια τεράστια χώρα!)?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17742300 seconds (82,99% PHP - 17,01% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|