Απομονώνω κάποια κομμάτια, γιατί μερικοί δεν έχουν ψυχολογήσει το φίλο που ακόμα δεν έχουν κατάλαβει τι ζητάει...αν και είναι σαφές.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Μετα τα 100000κμ τελος το λενε αυτοι που δεν ξερουνε αλλαζει τα μαχαιρακια που εχει ο ροτορας μεσα και μετα like o new οπως λενε..
|
έτσι ε; και εσύ που ξέρεις οτι μόνο αυτό παθαίνει και τίποτα άλλο, πόσο έχουν τα μαχαιράκια; 5 ευρώ; και δώστου άλλα 100.000 μετά..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Οσο για αυτο που ειπες για RX8 ηταν καθαρα βλακεια φιλε.Σορυ που στο λεω ετσι ψυχρα αλλα δεν ειναι αμαξι αγωνων..
|
μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα, αν και είναι σαφές...
Όταν πάμε να παρουσιάσουμε με γραπτό λόγο κάτι σε υπερθετικό βαθμό χρησιμοποιούμε παραδείγματα/παρομοιώσεις. Νομίζω αυτά τα μαθαίναμε στο σχολείο...
να στο κάνω πιο νιανιά μάλλον. ασχολούμαι συνέχεια (με την κακή έννοια) σημαίνει οτι στο μυαλό μου πρέπει να έχω σχεδόν πάντα όταν πάω σε βενζινάδικο να γεμίζω και λιπαντικό.
Μια καλή ιδέα φίλε ayrton θα ήταν να γραφείς σε αντίστοιχα forum και να ρωτήσεις για κόστη. Για αξία μεταπώλησης, καλή πιστεύω θα είναι του civic λόγω αθάνατου κινητήρα, ενώ αν έχεις ακόμα στα υπόψη το golf (γιατί είδα τελικά οτι δε σε συγκινεί όσο το Civic), θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πάντα με την προυπόθεση οτι θα μείνει μαμά ότι πάρεις.
και να σου πω και ένα tip: Όταν μετά από κάποια χρόνια αποφασίσεις να πουλήσεις το τάπερ, οι έμποροι θα σου δίνουν αρκετά λιγότερα, αλλά αν περιμένεις θα βρεθεί ένας πορωμένος πιτσιρικάς να το πουλήσεις στην τιμή που θέλεις. Αντίθετα το golf θα το πουλήσεις πιο εύκολα και σε έμπορο και κοντά στην τιμή που θέλεις. Γενικά τα vw φεύγουν ευκολότερα και γρηγορότερα.