Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
|
|
|
15-02-08, 21:04
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Παντελή μην αρχίζουμε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις (4EFTE Vs 4AGE).
Είναι πιο γρήγορο το 20βαλβιδο (μεταξύ μαμά καταστάσεων), όπως και να το κάνουμε.
Μια καρότσα είναι μέχρι τα 100-120, μετά αρχίζουν και μετράνε οικοδομικά τετράγωνα...
Εντάξει, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
Πάντως σε αυτό που λέει ο Γιάννης, ξέρω και άλλες περιπτώσεις που ποτέ δεν δούλεψαν, ακόμα και όταν οι ιδιοκτήτες τους νόμιζαν ότι δουλευαν, αυτά ήταν στο 70%...
Και πίστεψέ με είναι πολύ σημαντικό ένα 30% σε τέτοιου είδους κινητήρες.
Δεν έχω ιδέα για το δικό σου (αν δούλεψε ή όχι).
Αλλά το σενάριο αυτό έχει ξαναπαίξει και οφείλετε σε τσαπατσουλιά και βαρεμάρα του ηλεκτρολόγου...
|
εγω φιλε ακη μιλαω με βαση αυτα που εχω δει στο δρομο..... και μαλιστα μιλησα για περιπτωση δυο αυτοκινητων που αντικειμενικα οι μετατροπεσ εχουν βγει διαμαντια.. δν κατεκρινα τα εικοσαβαλβιδα.... καθωσ τα ηλεκρικα που αν αναφερθηκεσ ειναι το ακαι το ω... τι ν ακνουμε ωμως αυτο που βλεπουμε ειναι οτι τα αλογα που αναφερουν δεν φαινονται στα δυναμομετρα σε αντθιθεση με τα αλλα δυο μοτερ που αναφερθηκα ατ οποια και τα αλογα δειχνουν στα δυναμομετρα και δικαιολογουν τα αλογα τουσ στο δρομο με τισ επιδοσεις τους...
15-02-08, 21:10
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
και επισης οσον αφορα τα ποσοστα επιτυχιας της λειτουργιας των εικοσαβαλβιδων που με βρισκει συμφωνο απολυτα... ειναι και η απαντηση στο αρχικο μου ποστ που αναφερεται στι πληρωνεισ σε σχση με το τι παιρνεις.... οταν ξεκινασ να πληρωσεις μια μετατροπη σε εικοσαβλαβιδο δν θα σκεφτεισ οτι στην πλειοψηφια τους αυτα τα μοτερ δουλευεουν στο 70%?????????? οταν ξερεις οτι με τα ιδια χρηματα θα παρεισ ενα αλλο μοτερ που θα σου σωσει εγω δεν σου λεω το 100% αλλα αποτι μασ εχου δειξεις σιγουρα κοντα στο 90% των δυνατοτητων τους?????/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 15-02-08 στις 21:18.
|
|
|
|
16-02-08, 00:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Απο ποτε ρε παιδια συγκρινουμε τις πο?τσ?ς με τις βο?ρτσ?ς??? Τι δουλεια εχει ενα τουρμπο μοτερ 1.3 απο κουβα να συγκρινετε με μοτερ απο μαουνα???? Κ οποιος εχει δει πραγματικο LEVIN στη ζωη του θα καταλαβει οτι παιζει στα μετρα τις carina! Θελετε να το παμε πιο μακρια??? οκ παμε.... Το ασιμοκαπακο ειναι 92-95 μοντ. Πιο 1.3τ ηταν τοτε??? το glanza ???? δεν νομιζω... το gt ηταν!πιο ηταν μπροστα τοτε .... το ασημι..!!! Παμε τωρα κ στο μαυρο.το μαυρο βγηκε απο το 95-99 με 5αρι κ το 00-01 με εξαρι! πιο τουρμπο ηταν τοτε??? το glanza.... πιο ηταν μπροστα .... το μαυρο..!!! Αρα κανουμε σουμα κ λεμε... Σταματηστε να συγκρινεται μοτερ διαφορετικης τροφοδοσιας γιατι ειναι ανουσιο.Τα τουρμπο κ αν ειναι μοτερ με κεφια περιεργα! ααα σημερα δεν μπορω κανει ζεστη..... ααααα τωρα δεν μπορω γιατι ζεσταθηκα... ααααα δεν μπορω γιατι η βενζινη δεν ειναι 100αρα κ βαραω πυρους μπιελες κ οτι αλλο γουσταρω..... αααα δεν αντεχω κ ΚΡΑΚ το μαντεμι.... αααα δεν θελω εκει αλλαγη ταχυτητας γιατι lagαρω .....ααααα δεν μπορω τοσο ψηλα γιατι λαχανιαζω.... ΕΛΕΟΣ πια με τα τουρμπο.... Χωρια το γεγονος οτι τουρμπο μοτερ μεταχειρο απο ιαπωνια που να το εβαλε καποιος πανω κ να μην του εκανε κιχ ΔΕΝ ειπαρχει!!! Εγω οταν εβαλα το μοτερ δεν εκανε κιχ μεχρι που εκανε το Βολο-Αθηνα σε 1:50.Αλλα το ΕΚΑΝΕ! Δεν εμεινε στον δρομο, κ με εφερε κ πισω κ συνεχισε να δουλευει κ αλλους 3 μηνες!Παμε τωρα κ στα 20ν... ααα σημερα δεν μπορω κανει ζεστη..... τετοιο σεναριο δεν παιζει! ααααα τωρα δεν μπορω γιατι ζεσταθηκα... γουσταρω δωσε κι'αλλο θα σου πει!ααααα δεν μπορω γιατι η βενζινη δεν ειναι 100αρα κ βαραω πυρους μπιελες .... ουτε για πλακα κ ας εχει προγραμα μαμα για 100αρα και για να μην το παρατραβαμε δεν χαιρομαστε εμεις οι 20ν που ειμαστε μια καροτσα μπροστα αλλα εσεις οι 1.3τ που ειστε μια καροτσα πισω!!! Απο ποτε ειναι χαρα να εισαι πισω ρε παιδια....ΕΛΕΟΣ! Εγω ξερω οτι σε μια κοντρα ειτε εισαι μια καροτσα, ειτε εισαι μια κολωνα, ειτε ενα φτερο ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ!!! Σε οσες κοντρες εβαλα ο νικιτης δεν βγηκε αναλογικα με το ποσο πισω ηταν ο χαμενος!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Τωρα οσο για το μια καροτσα διαφορα μεταξυ του περλα κ του αδερφου μου...... Οταν εβαζε μαζι μου ο περλας κ ετρωγε 2-3-4 καροτσες γιατι δεν ακουγοταν τιποτα???? Τωρα που εβαλε με τον αδερφο μου γιατι ξαφνικα τετοιος ντορος???? Ενταξει ο αδερφος μου ειναι κουλομαρια στις κοντρες.... Η ζωη δεν ειναι μονο 400-600 μετρα!!! Κ ο marmel καποτε φωναζε κ ελεγε για τα μαυρα αλλα ενα βραδυ χρειαστηκε για να σταματησει κ να μην ξαναπει τιποτα! Ολα θελουν τον τροπο τους! Ο αδερφος μου δεν το σκιζει το αμαξι.Εγω του πινω το αιμα! Το αμαξι του αδερφου μου παει πολυ καλα!!! Ο αδερφος μου δεν το παει οσο καλα παει!!! ΤΕΛΟΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 16-02-08 στις 16:36.
|
|
|
|
16-02-08, 01:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Απο ποτε ρε παιδια συγκρινουμε τις πουτσες με τις βουρτσες??? Τι δουλεια εχει ενα τουρμπο μοτερ 1.3 απο κουβα να συγκρινετε με μοτερ απο μαουνα???? Κ οποιος εχει δει πραγματικο LEVIN στη ζωη του θα καταλαβει οτι παιζει στα μετρα τις carina! Θελετε να το παμε πιο μακρια??? οκ παμε.... Το ασιμοκαπακο ειναι 92-95 μοντ. Πιο 1.3τ ηταν τοτε??? το glanza ???? δεν νομιζω... το gt ηταν!πιο ηταν μπροστα τοτε .... το ασημι..!!! Παμε τωρα κ στο μαυρο.το μαυρο βγηκε απο το 95-99 με 5αρι κ το 00-01 με εξαρι! πιο τουρμπο ηταν τοτε??? το glanza.... πιο ηταν μπροστα .... το μαυρο..!!! Αρα κανουμε σουμα κ λεμε... Σταματηστε να συγκρινεται μοτερ διαφορετικης τροφοδοσιας γιατι ειναι ανουσιο.Τα τουρμπο κ αν ειναι μοτερ με κεφια περιεργα! ααα σημερα δεν μπορω κανει ζεστη..... ααααα τωρα δεν μπορω γιατι ζεσταθηκα... ααααα δεν μπορω γιατι η βενζινη δεν ειναι 100αρα κ βαραω πυρους μπιελες κ οτι αλλο γουσταρω..... αααα δεν αντεχω κ ΚΡΑΚ το μαντεμι.... αααα δεν θελω εκει αλλαγη ταχυτητας γιατι lagαρω .....ααααα δεν μπορω τοσο ψηλα γιατι λαχανιαζω.... ΕΛΕΟΣ πια με τα τουρμπο.... Χωρια το γεγονος οτι τουρμπο μοτερ μεταχειρο απο ιαπωνια που να το εβαλε καποιος πανω κ να μην του εκανε κιχ ΔΕΝ ειπαρχει!!! Εγω οταν εβαλα το μοτερ δεν εκανε κιχ μεχρι που εκανε το Βολο-Αθηνα σε 1:50.Αλλα το ΕΚΑΝΕ! Δεν εμεινε στον δρομο, κ με εφερε κ πισω κ συνεχισε να δουλευει κ αλλους 3 μηνες!Παμε τωρα κ στα 20ν... ααα σημερα δεν μπορω κανει ζεστη..... τετοιο σεναριο δεν παιζει! ααααα τωρα δεν μπορω γιατι ζεσταθηκα... γουσταρω δωσε κι'αλλο θα σου πει!ααααα δεν μπορω γιατι η βενζινη δεν ειναι 100αρα κ βαραω πυρους μπιελες .... ουτε για πλακα κ ας εχει προγραμα μαμα για 100αρα και για να μην το παρατραβαμε δεν χαιρομαστε εμεις οι 20ν που ειμαστε μια καροτσα μπροστα αλλα εσεις οι 1.3τ που ειστε μια καροτσα πισω!!! Απο ποτε ειναι χαρα να εισαι πισω ρε παιδια....ΕΛΕΟΣ! Εγω ξερω οτι σε μια κοντρα ειτε εισαι μια καροτσα, ειτε εισαι μια κολωνα, ειτε ενα φτερο ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ!!! Σε οσες κοντρες εβαλα ο νικιτης δεν βγηκε αναλογικα με το ποσο πισω ηταν ο χαμενος!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Τωρα οσο για το μια καροτσα διαφορα μεταξυ του περλα κ του αδερφου μου...... Οταν εβαζε μαζι μου ο περλας κ ετρωγε 2-3-4 καροτσες γιατι δεν ακουγοταν τιποτα???? Τωρα που εβαλε με τον αδερφο μου γιατι ξαφνικα τετοιος ντορος???? Ενταξει ο αδερφος μου ειναι κουλομαρια στις κοντρες.... Η ζωη δεν ειναι μονο 400-600 μετρα!!! Κ ο marmel καποτε φωναζε κ ελεγε για τα μαυρα αλλα ενα βραδυ χρειαστηκε για να σταματησει κ να μην ξαναπει τιποτα! Ολα θελουν τον τροπο τους! Ο αδερφος μου δεν το σκιζει το αμαξι.Εγω του πινω το αιμα! Το αμαξι του αδερφου μου παει πολυ καλα!!! Ο αδερφος μου δεν το παει οσο καλα παει!!! ΤΕΛΟΣ!!!
|
λποιν πρωτον φιλε γιαννη εχεισ παρει φορα και αλλα εχεις διαβασει και αλλα εχισ καταλαβει. οταν εγω ποσταρα με ειδες να γραψω τιποτα για κοντρα?? εχω τον ορο ΔΟΚΙΜΗ ετσι το ειδαν και οι δυο πρωταγωνιστεσ ρωτα και τον αδερφο σου.. δευτερον ντοροσ δεν εχει δημιουργηθει με καμια δοκιμη μονοσ σου την εχεισ δημιουργησει τριτον αυτα τα οποια αναφερεις για ζεστεσ κλκπ τα προσπερναω γιατι εγω με τουρμπατο εδω και ενα χρονο και με σαραντα βαθμουσ και παει δν εχει κανει κιχ και καθημερινοι σκισιμο τρωει και 100αρα δν του βαζω και ο προηγουμενος ιδιοκτητης εκανε την ιδια χρηση για τρια χρονια ωπσου το πηρα εγω...... ενα αισθητηρα λαμδα εχω αλλαξει και αυτον απο μαλακια δικια μου... μπορω να σου πω και γω για τουρμπατα που με καθημερινο ξεσκισμα δν εχιυν κανει κιχ ωπωσ και τουρμπατο που χει κανει το αθηνα βολο και αυτο ταπα και το περεργο συμφωνα με τα λεγομενα σου.... δεν εχει σπασει ακομα και υστερ απο ενα χρονο....οσο γιατισ συνθκεσ που δουλευει το ενα η το αλλο παλι δν συγκρινονται γιατι και το εικοσαβαλβιδο χαμηλα δν βολευεται.. λογω απαρδεκτης ροπης... πραγματικα ωμωσ θεωρσω ατοπο να γραφουμε τα καλα και τα κακα του ενοσ η του αλλου..... προβληματα αξιοπιστιας σε μετατροπες ειναι παντα μεσα στο προγραμμα ελπιζω σε αυτο τουλ να συμφωνουμε... αυτα....
16-02-08, 08:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Bρε μ@λ@κες, πατε καλα.Λες και ειστε απο διαφορετικες μαρκες.Να σας εβλεπε ο toyoτας και να σας βαραγε στο κεφαλι.Αληθεια,σε forum αλλη εταιρειας, σκοτωνονται για διαφορα μοτερ.
Ελατε να σας ραψω τωρα με με τις αντλιες σας, που δεν δουλεψαν ποτε καλα, χε,χε.Τα ts δεν βλεπω πουθενα,σπασαν ολα
Παρακαλω συνεχιστε......
16-02-08, 08:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Bρε μ@λ@κες, πατε καλα.Λες και ειστε απο διαφορετικες μαρκες.Να σας εβλεπε ο toyoτας και να σας βαραγε στο κεφαλι.Αληθεια,σε forum αλλη εταιρειας, σκοτωνονται για διαφορα μοτερ.
Ελατε να σας ραψω τωρα με με τις αντλιες σας, που δεν δουλεψαν ποτε καλα, χε,χε.Τα ts δεν βλεπω πουθενα,σπασαν ολα
Παρακαλω συνεχιστε......
|
Εσυ μην χασεις .... αμεσως να σχολιασεις..... Για σου Ηρακλαρα ...θα σε φτιαξω εσενα στις 2/3..... χε χε!!
|
|
16-02-08, 08:41
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
λποιν πρωτον φιλε γιαννη εχεισ παρει φορα και αλλα εχεις διαβασει και αλλα εχισ καταλαβει. οταν εγω ποσταρα με ειδες να γραψω τιποτα για κοντρα?? εχω τον ορο ΔΟΚΙΜΗ ετσι το ειδαν και οι δυο πρωταγωνιστεσ ρωτα και τον αδερφο σου.. δευτερον ντοροσ δεν εχει δημιουργηθει με καμια δοκιμη μονοσ σου την εχεισ δημιουργησει τριτον αυτα τα οποια αναφερεις για ζεστεσ κλκπ τα προσπερναω γιατι εγω με τουρμπατο εδω και ενα χρονο και με σαραντα βαθμουσ και παει δν εχει κανει κιχ και καθημερινοι σκισιμο τρωει και 100αρα δν του βαζω και ο προηγουμενος ιδιοκτητης εκανε την ιδια χρηση για τρια χρονια ωπσου το πηρα εγω...... ενα αισθητηρα λαμδα εχω αλλαξει και αυτον απο μαλακια δικια μου... μπορω να σου πω και γω για τουρμπατα που με καθημερινο ξεσκισμα δν εχιυν κανει κιχ ωπωσ και τουρμπατο που χει κανει το αθηνα βολο και αυτο ταπα και το περεργο συμφωνα με τα λεγομενα σου.... δεν εχει σπασει ακομα και υστερ απο ενα χρονο....οσο γιατισ συνθκεσ που δουλευει το ενα η το αλλο παλι δν συγκρινονται γιατι και το εικοσαβαλβιδο χαμηλα δν βολευεται.. λογω απαρδεκτης ροπης... πραγματικα ωμωσ θεωρσω ατοπο να γραφουμε τα καλα και τα κακα του ενοσ η του αλλου..... προβληματα αξιοπιστιας σε μετατροπες ειναι παντα μεσα στο προγραμμα ελπιζω σε αυτο τουλ να συμφωνουμε... αυτα....
|
αρα λοιπον το ζουμι ειναι οτι οτι κ να βαλεις σαν μετατροπη παντα θα ειπαρχει το προβλημα τις αξιοπιστιας! τοτε γιατι αξιζει πιο πολυ να βαλεις 1.3τ αντι 1.6 20ν??? επειδει ειναι φτηνο?? αν ηταν στο value for money καλυτερο το 1.3 τοτε ουτε με το κιλο θα τα πουλουσαν ουτε θα ειπηρχαν ανα 10αδες στις αποθηκες των μαντραδων!!!! οσο για το τουρμπο που το πας με +40 ταπα αυτο ασε να το κρινω εγω στα δικα μου χερια.... ταπα με ταπα εχει τρελη διαφορα... δεν με φωναζανε "σιδεροφαγο" απο παλια χωρις λογο!!!
16-02-08, 10:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιαννη δεν υπαρχουν 10αδες σε μαντρες αλλα 20αδες πλεον...
Ολα τα σταρλετακια και κορολα εγιναν τουρμπο...
Αυτο που ειπες για τις ζεστες δεν στεκει ενταξει χανει αλογα επειδη εχει ζεστα αλλα δεν ειναι και τοσο αξιοθρυνητα οσο το περιγραψες...
Σιγουρα ειναι πιο ευπαθη απο το ατμοσφαιρικα αλλα και το δικο σου μολις μολις αρχισες να το σκαλιζεις παρεδωσε πνευμα...
Αχετο αλλα το 13αρι δουλευει απο 2200 εως 6500...
|
|
16-02-08, 16:04
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
αρα λοιπον το ζουμι ειναι οτι οτι κ να βαλεις σαν μετατροπη παντα θα ειπαρχει το προβλημα τις αξιοπιστιας! τοτε γιατι αξιζει πιο πολυ να βαλεις 1.3τ αντι 1.6 20ν??? επειδει ειναι φτηνο?? αν ηταν στο value for money καλυτερο το 1.3 τοτε ουτε με το κιλο θα τα πουλουσαν ουτε θα ειπηρχαν ανα 10αδες στις αποθηκες των μαντραδων!!!! οσο για το τουρμπο που το πας με +40 ταπα αυτο ασε να το κρινω εγω στα δικα μου χερια.... ταπα με ταπα εχει τρελη διαφορα... δεν με φωναζανε "σιδεροφαγο" απο παλια χωρις λογο!!!
|
το ποτε ενα αμαξι παει ταπα και ποτε οχι το εχω μαθει πλεον.... σιδεροφαγοι μπορουμε να γινουμε ολοι........ δν ειναι αυτο το θεμα....δν εχουν κυκλοφορησει τα ιδια levin και τα ιδια σταρλετ και ουτε ευθυνομαι εγω που δβ ερχοντουσαν αυτα τα μοτερ παλιοτερα γιατι οταν αρχισαν να πρωτοπουλανε τα Gt εδω και αυτα δυο χιλιαρικα τα πουλουσανε.......τεσπα αναβουν και λιγο τα αιματα... καλο ειναι που και που.... εμενα παντως μου αρεσουν και τα χοντα οχι μονο τα toyota xaxaxxaxa
|
|
|
16-02-08, 18:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Τα τουρμπο κ αν ειναι μοτερ με κεφια περιεργα! ααα σημερα δεν μπορω κανει ζεστη..... ααααα τωρα δεν μπορω γιατι ζεσταθηκα... ααααα δεν μπορω γιατι η βενζινη δεν ειναι 100αρα κ βαραω πυρους μπιελες κ οτι αλλο γουσταρω..... αααα δεν αντεχω κ ΚΡΑΚ το μαντεμι.... αααα δεν θελω εκει αλλαγη ταχυτητας γιατι lagαρω .....ααααα δεν μπορω τοσο ψηλα γιατι λαχανιαζω.... ΕΛΕΟΣ πια με τα τουρμπο
με μαμα μοτερ ποιο τραβαει καλυτερα απο χαμηλα(2500 στοφες) το turbato η το 20v????ελεος!!!!!!!!
Αποκλειεται η Toyota να εβγαλε μοτερ που μαμα να σπαει στους 40 βαθμους.το turbo δεν σπαει ετσι ευκολα αν δεν του εχεις κανει κατι
μια μετατροπη για gt κανει περιπου 2000 ευρω,για to 20v πανω απο 3000.
με 1000+ ευρω βαζεις μπιελες πιστονια κ δ σπαει που να πας την πιεση και στο 1,5...πολυ ακριβο το 20v κ δεν δινει κ πολλα.
το μαυρο που εχει κ καλα 160 ποσο κανει?ποσο μπροστα ειναι απο το 1.3t?αξιζει?????????????
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18897605 seconds (79,47% PHP - 20,53% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|