Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-11-07, 16:44
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Απο την εξατμιση ακουγεται ή απο το μοτερ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-11-07, 16:53
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Από μοτέρ μάλλον...εξάτμιση δε νομίζω...τη μετάδοση φοβάμαι γενικά...βέβαια έχω και service 60000 να κάνω τη επόμενη εβδομάδα, οπότε θα μάθουμε εκεί...εγώ έχω ένα φόβο για διαφορικό...
Βασικά, λέω μοτέρ , αλλά δε νομίζω ούτε εκεί...κάτι άλλο...στην κύληση..σαν θόρυβος από το δρόμο πιο έντονος από συνήθως...και αυτό το βουητό όταν πέφτει η ταχ΄υτητα από πολλά...μέχρι τα 60-70 όλα αυτά είναι πιο έντονα...όταν η ταχύτητα πέσει και άλλο ακούγονται πολύ λιγότερο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-11-07, 19:59
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] ακούω ένα βουητό κατά την κύλιση [...]
Ρουλεμάν τροχού μου θυμίζει αυτό... Επειδή λες ότι όσο αυξάνονται τα χιλιόμετρα αυξάνεται και ο θόρυβος...
Παλιά 24-02-08, 12:17
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καλημερα σας!!!!!

Λοιπον..... Απο την Τεταρτη που παιρνω το αυοκινητο(μεσολαβησαν 4 μερες του χιονια...) ο Θορυβος επανηλθε.... Οσο WD40 και να εριξα δεν εγινε τιποτα... Και επισης νιωθω και μια δυσκολια κατι φορες στο ποδι μου. Δηλαδη κατα την διαρκεια που παταω τον συμπλεκτη σαν να μου κλοτσαει καπως.... Αυριο κλεινω ραντεβου να παω να μου το δουν. Εαν μου ξαναπουν για σπρευ θα γινει χαμος και ειληκρινα θα ξεχαω τους καλους μου τροπους....

Του φιλου Gorilla που ειχε και αυτος το ιδιο προβλημα του αλλαξανε δισκο πλατω... Εαν ,μου πουν τιποτα τρελες , θα παω εκει που το ειχε παει και αυτος ή στην κεντρικη αντιπροσωπια στον Κηφισσο , για 2η γνωμη.

Εαν , τυχον , λεω εαν , μου πουν να αλλαξω δισκο πλατω , τι να κανω , να βαλω παλι μαμα? Καπου ειχα διαβασει οτι οτι ειναι αυτος που φοραμε ειναι ο βαλεο(?) και δεν ειναι οτι καλυτερο... Δεν το λεω για θεμα επιδοσεων , αλλα για καλυτερη αισθηση και περισσοτερη αντοχη... Για παραδειγμα ενας δισκος της Sachs θα ηταν καλυτερος?

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-08, 15:19
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε man!?το εχω πει πολλες φορες... 1)ευρωιαπωνικη,2)aisin οργανικος,3)109 ευρο, 4)αποδειξη σακουλιτσα και γεια σας!!!!
Σας παρακαλω διαβαστε το μυνημα μου
Παλιά 26-02-08, 12:28
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σας παρακαλω διαβαστε το μυνημα μου

Λοιπον , πηγα στην TOYTOTA.

Καταρχην ειδα ακριβώς που βρίσκεται το προβλήμα. Το αναφέρω για να γνωρίσουν και οι άλλοι που ισως το έχουν :

Σας παραθέτω μια φωτο που προσπάθησα να ειναι όσο πιο αντιπροσπωπευτική γίνεται.

Στο κοκκινο βέλος υπάρχει ένας δίχαλος(συνδέεται με το πεταλ του συμπλεκτη) ο οποίος πίσω του όπως βέπουμε την φωτο , έχει μια μπίλια. Αυτά τα 2 κανονικά θα πρέπει να έχουν λίπανση αλλα με την υγρασία φευγει και αρχίζουν και ακουμπάνε και κανουν θόρυβο.

Αυτο είναι το προβλημα και η λυση του ειναι να του βάζουμε συνεχως σπρέυ για να μην ακουμπάνε.Αλλα και χωρις σπρευ δεν θα με αφησει ποτε απο αυτο

Παμε στα δικά μας τωρα. Μου τα λεει ολα αυτά τα ωραία ο τεχνικός και του λεώ οτι δεν γινεται να του βαζουμε ολο σπρευ , δεν ειναι φυσιολογικό. Μου λεει οτι δεν με συμφερει να κατεβασουμε σασμαν μονο γι αυτο.
Του λεω τι εννοεις , και μου απαντησε οτι θα μου στοιχησει πολυ και δεν συμφερει.
Γιατι να μου στοιχήσει? Χρεονονται αυτα μου λεει
Αλλα παιδια απο το club εχουν αλλαξει δισκο πλατω και δεν χρεωθηκαν.
Μου λεει εχει τελιώσει η εγγυηση σου. Εχουν περασει 3 χρονια.
Λεω απο μεσα μου κατσε να δω τι αλλο θα μου πει. Συνεχιζει και μου λεει εγω σου προτεινω να το αφησεις ετσι και να το αλλαξουμε εαν χρειαζεται οταν θα αλλαξουμε δισκο πλατω.
Του λεω ποτε αλλαζει? Μου λεει αναλογα τον οδηγο , συνηθως 60 με 80 χιλιαδες χλμ.
Του λεω εχω τα εχω περασει.
Μου λεει κατι φορες εχει κρατησει και πανω απο 100. Σου πατιναρει καθολου μου λεει?
Οχι του απανταω. Θα το κοιταξουμε και στο service των 90 μου απανταει.

Και λεω εγω : Αφου μου εχει τελειωσει η εγγυηση , πως γινεται να μου εχουν αλλαξει(οχι ταυτοχρονα), χωρις να εχω πληρωσει τιποτα, και τα 2 μπρατσα των παραθυρων και την βαση του καθισματος του συνοδηγου????

Επίσης εαν η εγγυηση είναι 6 χρονια για τα μηχανικα , τι συμπεριλαμβανει αυτο? Τα πιστονια , τις βαλβιδες και στροφαλο μπιελα ? Φυσικα και δεν ειναι μονο αυτα...!!! Ο Κωστας ( oxygen) αλλαξε διαφορικο και δεν πληρωσε τιποτα, που ειμαστε περιπου στα ιδια χρονια.

Εριξα παλι σπρευ γιατι εχω ταξιδι εντος των ημερων και δεν μπορω να το αφησω. Θα μου πειτε να παω αλλου κτλ. Εγω πηγα εκει γιατι 1ο) οποτε το εχω παει δεν μου ειχαν δημιουργησει προβλημα και απο μονοι τους μου ειχαν πει οτι τα υπολοιπα ποθυ αλλαξα τα καλυπτει η εγγυηση
2ο) Ειναι υποτηθεται συμβεβλημενοι με το club και εχουμε καλυτερη μεταχείρηση.

ΥΓ: Η αληθεια ειναι οτι αυτος που με εξυπηρετησε μια αλλη φορα παλι κατι τετοια μου ελεγε.....

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-08, 12:59
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Μήπως θα έπρεπε να πληροφορηθούμε επίσημα από τα κεντρικά της Toyota στην Ελλάδα τι τελικά περιλαμβάνει η εγγυση(Να πάρουμε μια λίστα) και για πόσο χρονικό διάστημα!!
Γιατί μου φαίνεται ο καθένας τους λέει ότι θέλει και όλοι τους κοιτάνε να σου φάνε ότι μπορούν από την εγγυηση!!!
Και σαν Club να πιέσουμε λίγο την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία για καλύτερη μεταχείριση δεν νομίζω να είναι και λίγα τα άτομα που πάνε εκεί…
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-08, 13:52
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχει αρχισει ο συμπλέκτης και κανει ενα περίεργο και σχεδον ανεπαίσθητο φσσστ κάθε φορά που τον πατάω. Δεν ειναι τριξιμο. Ακούγεται σαν να πρεσάρεις αέρα.
Ξέρει κανεις τί είναι?

Υ.Γ. Δεν εχω κανενα αλλο προβλημα. Ουτε τριζει, ουτε σκληρος ειναι ούτε και καταλαβαίνω κατι προβληματικό. Απλά ακουω αυτο το φσστττ.
Φίλε τον τελευταίο 1 μήνα άρχησε και μου το κάνει και εμένα αυτό...

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-10-08, 21:07
Το avatar του χρήστη dj_kostis
dj_kostis Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 224
dj_kostis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω στο τελευταιο σερβις το ριξανε σπρει και ο τριγμος εφυγε μετα απο 8000χιλ επανηλθε.το θεμα ειναι οτι πρεπει να δεις που ακριβως το γρασαρουν και μετα να το κανεις μονο σου συχνα, εκτος κι αν φταιει καποιο ανταλλακτικο.το προβλημα ομως ειναι μιδαμινο γιατι σκεφτειτε τι ελατωματα βγαζουν τα ευρωπαικα αυτοκινητα, πριν ειχα ενα ιμπιζα αλλαζα συχνα σασμαν και ο συμπλεκτης ηταν τοσο σκληρος που επρεπε να τον παταω και με τα δυο ποδια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dj_kostis : 03-10-08 στις 20:13. Αιτία: κεφαλαία...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-10-08, 21:30
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φιλε μου πρώτα απ'ολα δεν χρειάζεται να γράφεις με κεφαλαία, διάβασε εδω. Στο ερωτημά σου τώρα δεν φταίει κάποιο ανταλλακτικό απλά στο συγκεκριμένο σημείο στεγνώνει η λίπανση που έχει απο το εργοστάσιο και τρίζει ελαφρά, αυτό είναι όλο. Δεν είναι πρόβλημα. Και μένα το κάνει το χειμώνα μόνο.

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σετ συμπλέκτη και βολάν ltsantar UPDATES 2 03-10-15 03:19
Πετάλι Συμπλέκτη Νο2 electro TOYOTA COROLLA E 12 15 29-03-13 21:34
Θόρυβος Στο Συμπλέκτη man1ac SUPPORT 21 22-01-13 21:18
AirCondition Πετάλι Φρένου Κιβώτιο magneto ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 11 30-06-07 14:40
Ερώτηση Για Συμπλέκτη Everville SUPPORT 12 24-10-05 17:24

Page generated in 0,17690992 seconds (82,43% PHP - 17,57% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com