Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
08-10-07, 17:31
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
παιδια ειναι απλο οταν ενα αυτοκινητο εχει abs κ βαρεσει abs πατας κ αλλο οσο μπορεις το πενταλ για να δωσει τα μεγιστα
οταν δεν εχει abs κ μπλοκαρη αυξομειωνεις οσο μπορεις για να μην σερνετε...κανεις οτι κανει το abs με το ποδι σου δλδ...<σιγουρα δεν μπορεις να το κανεις τοσο καλα>
συμφωνω απολυτα με τον papadodi οτι το abs ειναι χαλια σε σχεση με ενα χωρις σε χωμα κ απατητο χιονη...οπου σιγουρα κανει κοντρα το στρωμα που μαζευει μπρωστα ο μπλοκαρισμενος τροχος...
και ειδικα στο βρεγμενο το abs θα σε σωσει σε ενα φρεναρισμα πανικου απ οτι χωρις...στα 30-40χλμ θα σε τρομαξη...αλλα το μαθαινεις....
|
25-10-07, 16:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
θα ηθελα να επαναφέρω το θέμα την λειτουργίας του ABS και να σας προτρέψω να κάνετε την παρακάτω δοκιμή...
βαλτε πρώτη και ξεκινήστε σπινιάροντας. Όταν το αμάξι αποκτίσει κάποια χιλιόμετρα, αλλα πριν σταματήσει το σπινιάρισμα, δοκιμάστε να πατήσετε φρένο και περιγράψτε τι συμβαίνει... εγω σημερα κοντέψα να παρω σβάρνα ενα μηχανάκι, γιατι διαπίστωσα ότι όσο σπινιάρω δεν εχω φρένα...
κάποια στιγμη θα βγώ να κανω και εγώ δοκιμές για να μπορώ να πω περισσοτερα με βεβαιότητα. για την ώρα περιμένω τις αποψεις σας...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
25-10-07, 18:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παιδια και εγω με τα abs πηγα να τρακαρω γιατι σπινιαριζα και παταω φρενο και εκοψα ενα στοπ . τα abs ειναι καλα μονο στισ μεγαλεσ ταχυτητεσ και σε βροχη .
25-10-07, 20:23
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
να σας δω χωρις abs σε βρεμενη φουρκετα να δω τι ωραια που θα ναι....
η να θελετε να στριψετε σε στενο κ να χετε καποια χλμ....
|
25-10-07, 20:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εμείς δηλαδή χωρίς τα ABS στις στροφές και στις βροχές πως μπαίνουμε δηλαδή?Δεν κατάλαβα?Δούλοι της τεχνολογίας.Ουυυυυυ ρε.Πλάκα κάνω.Όντως το ABS είναι χρήσιμο και δεν χρειάζεται να το θάβουμε.
25-10-07, 23:08
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Εμείς δηλαδή χωρίς τα ABS στις στροφές και στις βροχές πως μπαίνουμε δηλαδή?Δεν κατάλαβα?Δούλοι της τεχνολογίας.Ουυυυυυ ρε.Πλάκα κάνω.Όντως το ABS είναι χρήσιμο και δεν χρειάζεται να το θάβουμε.
|
μα ουτε εγω εχω abs κ σου πα το αδυνατο σημειο του να μην εχεις abs...
εκτος απο αυτο πρεπει να ναι παντα καλα τα αντανακλαστικα σου κ να αντιδρας αμεσα στο να αφηνεις το πενταλ οταν παει να μπλοκαρη αν δεν εχεις...δεν εισαι σε θεση να το κανεις παντα αυτο....κ να μετρας την προσφυση που σου δινει ο δρομος...ενω το abs το κανει 24 ωρες το 24ωρο αυτο...δεν ειμαστε πιλοτοι f1 που δεν τους χρειαζεται στον αγωνα....
κ αν δεν ειχες abs κ παταγες φρενα κ μποκαρε σιγουρα θα τον ειχες παρει μαζι τον τυπο με το παπακι....
|
|
|
|
26-10-07, 13:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
ρε παιδία, μπορούμε να είματε στο θέμα και να μην γράφει ο καθένας την εμπειρία του;;; Περιεγραψα ενα συγκεκριμενο περιστατικο και ζητήσα εμπειρίες και γνωμές για το συγκεκριμένο θέμα. αν δεν ξερουμε ας μην απανταμε, για να μπορει το site να ειναι ευχρηστο. Να βρίσκουμε τις πληροφορίες που θέλουμε χωρίς να χρειάζετε να σκάβουμε σε spam δημοσιεύσεις....
Επανερχομαι....
Βαλτε πρώτη και ξεκινήστε σπινιάροντας. Όταν το αμάξι αποκτίσει κάποια χιλιόμετρα, αλλα πριν σταματήσει το σπινιάρισμα, δοκιμάστε να πατήσετε φρένο και περιγράψτε τι συμβαίνει... Η αισθηση που δίνει δεν μοιάζει με φρεναρισμα και ενεργοποιηση του ABS. Ποιο πολύ νομιζω οτι λόγω του σπινιαρισματος μπερδευεται το ABS και κάτι ότι του ερθει...
κάποια στιγμη θα βγώ να κανω και εγώ δοκιμές για να μπορώ να πω περισσοτερα με βεβαιότητα. για την ώρα περιμένω τις αποψεις σας...
|
26-10-07, 14:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Όταν συμβεί αυτό που λες ranger, σκληραίνει το πεντάλ του φρένου και είναι σαν ξύλο για ένα δευτερόλεπτο...δεν πατιέται...μετά ενεργεί για λίγο το abs και τελικά σταματάς με δυσκολία (αν δεν εχεις πέσει στον μπροστινό)....Μάλλον κάτι γίνεται με τους αισθητήρες του abs επειδή πατάμε φρένο ενώ σπινιάρει και αναγνωρίζουν ολίσθηση των τροχών....οπότε ίσως και να μπερδεύεται όπως λες και κάνει τα δικά του....
Αλλά δεν πιστεύω να νομίζει κανείς πως αυτό είναι επιχείρημα κατά του abs....
|
26-10-07, 15:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
η συμπεριφορά ειναι περίπου οπως την ανεφερες (δεν θυμαμαι καλα και δεν εχω βγει για πειραματα στο δρόμο)
εγω δεν ανεφερα το περιστατικο ως επιχειρημα κατα του ABS, απλά σαν ενα χαρακτηριστικο της λειτουργίας του σε μια ακραία συνθήκη που μπορεί ομως να αποβει μοιραία...
|
26-10-07, 15:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ναι, δε λέω για σένα πως το χρησιμοποιείς κατά του abs...γενικά λέω πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16553593 seconds (81,92% PHP - 18,08% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|