προσωπικά επειδή μπροστά έχω πιο δυνατά φρένα από τα μαμα υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να είχα ABS αλλά και στιγμές που λέω ευτηχώς που δεν έχω
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki
Μου είπε κάποιος ότι θέλει διπλό πάτημα... αλλά σε κάτι απότομο πως είναι δυνατόν να το προλάβεις το διπλό πάτημα στο φρένο??????
Αφού να φανταστείτε θέλω να τα ξυλώσω τα ABS.
|
πίστεψέ με έχω κάνει διπλοπάτημα άπειρες φορές.μηχανικά γίνεται θέλεις δεν θέλεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή.και ο λόγος που έχω κάνει διπλοπάτημα είναι ακριβώς γιατί μπόκαραν οι τροχοί και έπρεπε να παίξω με το τιμόνι.εσύ όμως εννοείς να μπλοκάρουν οι τροχοί με το διπλοπάτημα αφού ήδη το ABS έχει εμπλακεί.το έχω ακούσει από φίλο μου και μου το έδειξε κιόλας σε άλφα ρομέο αλλά στα corollakia δεν ξέρω αν πιανει.ίσως πρέπει να το δοκιμάσεις σε κάποιο δρόμο ήπιας κυκλοφορίας κανένα βράδυ.
πάντως εγώ όταν με το καλό αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο μάλλον θα βάλω διακοπτάκι για το ABS(στην ουσία θα είναι σαν να βγάζω την ασφάλεια του εκτός) και θα είναι απενεργοποιημένο μέσα στην Αθήνα.και ο λόγος?απλά δεν σου χρειάζεται και στις μικρές ταχύτητες όπως είπαν και τα παιδιά ίσως αποδειχτεί ότι είναι καλήτερο να μην το έχεις.