Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-09-07, 13:09
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Επιτέλους.........υπάρχουν έστω και μερικοί που δεν έιναι κολλημένοι...
Γιατί όσο υπάρχουν οι κολλημένοι η ΤΟΥΟΤΑ θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 13:17
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Από πάνω πρός τα κάτω το χειρότερο προς το καλύτερο!

ALFA ROMEO 97
LANCIA 92
BMW 46
RENAULT 44
VOLKSWAGEN 40
SEAT 38
AUDI 36
OPEL 34
CITROEN 33
FIAT 31
PEUGEOT 26
MAZDA 26
MINI 24
MERCEDES 24
FORD 24
HONDA 22
SAAB 21
SMART 20
SUBARU 19
MITSUBISHI 19
TOYOTA 19
NISSAN 18
KIA MOTORS 17
SKODA 17
SUZUKI 15
CHRYSLER 12
HYUNDAI 11
CHEVROLET 7
DAIHATSU 6
VOLVO 5

Οσο αφορά την αξιοπιστία κάπου τα μπέρδεψες φίλε Τολη! Η Mazda είναι αρκετά πίσω..... αγγίζοντας τα χειρότερα μοντέλα! Οπως βεβεαίως κάνει και η μαμά εταιρεία της! Μην το ξεχνάμε αυτό. Κάτι που αποδεικνύεται για όλους του ομίλους, οι οποίοι πάνε πακέτο. Η Mazda με την Ford λοιπόν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση!

Πέρα απο αυτό.... ότι αποτελεί ένα απο τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα (!), όντως φέρνει εδώ δυνατά αυτοκίνητα, όμως σε τι κυβικά? Εάν θυμάστε, σε άλλο τόπικ έγραψα για το νεοανακοινωθέν Auris (Blade στην Ιαπωνία) το οποίο όμως, θα βγεί σε 2.6 και 3.5cc. Εκεί σπεύσατε οι περισσότεροι να απαντήσετε ότι φορολογικά για την Ελλάδα αυτό δεν ενδύκνεται. Αρα λοιπόν η Toyota σωστά πράττει και δεν το φέρνει στην Ελλάδα. Γιατί λοιπόν τώρα χρησιμοποιούμε σαν +, την έκδοση MPS της Mazda που έρχεται στην Ελλάδα? Η μήπως είναι + το ST το οποίο σημειοτέων είναι στα 2.5cc??? Αρα λοιπόν θα είμασταν και εμείς ευχαριστημένοι εάν η Toyota έφερνε στην Ελλάδα την 3.6 έκδοση? Γιατί? για να λέμε ότι έφερε ενα μοντέλο που θα πατώσει στην Ελλάδα? Πόσα MPS έχουνε πουληθεί? Ειδικά σε σχέση με τα Cupra και τα GTI που είναι της ίδιας κατηγορίας, όμως στον κυβισμό -φορολογικά- ανήκουνε στα κάτω των 2.0cc???? Οπότε δεν μετράει να φέρεις ενα μοντέλο απλά για να το φέρεις! Μετράει να μπορεί και να πουλήσει..... γιατί μην ξεχνάτε, αυτός είναι ο σκοπός της Εταιρείας!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 16-09-07 στις 13:26.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 14:14
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επειδη ειμαστε ουφο τοπικ ενα πραγμα θα πω οτι αν καποιος θελει να παρει ενα πραγματικο γρηγορο σπορ αυτοκινητο δεν θα κοιταξει στη toyota αλλα σε αλλες εταιριες με σαφως χαμηλοτερη αξιοπιστια θεωρητικα.
Το αμαξι μερικες φορες χρειαζεται και τυχη μπορει καποιος με μια 12αρα να μη το σκιζει ποτε και να του εχει βγαλει τα προβληματα και εγω να τη σκιζω καθε μερα αλλα με κανενα προβλημα. Δηλαδη δεν σημαινει οτι επειδη ακουσαμε καπου οτι το rx-8 καει τονους λαδια πρεπει να πουμε πως η mazda δεν εχει αξιοπιστια.
Η toyota μας το εχει ριξει πολυ στην υβριδικη τεχνολογια.
Σε λιγα χρονια θα ερθει celica στα 150 αλογα υβριδικη ας παει να τη παρει ο πατερας μου να μη καει βενζινες...........
Παλιά 16-09-07, 14:29
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε φιλε Ayrton αυτο για τις αξιοπιστιες το χω δει κ ειναι τελειως ακυρο η skoda τι κανει εκει κατω?η fiat?DAIHATSU VOLVO ποιος πηρε για να δουν τι βλαβες βγαζουν...γιατι κ alfa romeo να δωσω στο πατερα μου δεν πιστευω να βγαλει τιποτα το ιδιαιτερο...<που λεει ο λογος ετσι...μην χαλασουμε και την παραδοση>

οσο για σενα φιλε DD οταν βγηκε η 111 η mazda ηθελε τρελα λεφτα για αυτα που εδινε το 323 δλδ.και γενικα οταν βγηκε η 111 δεν υπηρχαν διαφορες στον ανταγωνισμο...εγω θα περνα ενα mazda6 αν ηθελα τετοια κατηγορια με κλειστα ματια....η μια bmw κ ας την εχει στην 3η θεση
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 14:55
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δεν ηταν το autoτριτη μαλλον το autocar γιατι αυτο που ειχα διαβασει αναφεροταν σε ποσοστο ζημιων και η σειρα ηταν αυτη: "1. MAZDA, 2.HONDA, 3.TOYOTA, 4.MITSUBISHI" και θυμαμαι οτι η jeep ηταν τελευταια στην καταταξη με 49% των αυτοκινητων που εχουν καποια ζημια.
Εγω επισης ειπα οτι οι ιαπωνικες εταιρειες εχουν ή μικρους κινητηρες με μικρες επιδοσεις ή πολυ μεγαλους με μεγαλες επιδοσεις αντιθετα με τις ευρωπαικες που εχουν ολους τους συνδυασμους κινητηρων με τις αντιστοιχες επιδοσεις.

***Δεν ειμαστε οφ τοπικ. Μιλαμε για το mazda 6 και γενικοτερα για την mazda και φυσιολογικο ειναι να κανουμε καποιες συγκρισεις της Mazda με την ΤΟΥΟΤΑ και οχι μονο.***

MAZDA 6 vs ΤΟΥΟΤΑ ΑVENSIS, δεν υπαρχει συγκριση παρολο που ειναι στην ιδια κατηγορια. Το -6- το προηγουμενο και αυτο που θα βγει ηταν/και θα ειναι σκαλες ανωτερο του AVENSIS

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 15:09
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Εγώ συμφωνώ με τον Ayrton και αυτό είναι που λέω και φωνάζω.

Γιατί να φέρει απλά κάτι για να το φέρει να λέμε ότι έφερε γρήγορο και να κάνουμε μαύρα μάτια να πετύχουμε 1 στον δρόμο μια στο τόσο.

Αν αυτό σας καλύπτει τότε OK

Επίσης έχω δει και εγώ την λίστα αυτή με τα πιο αξιόπιστα και δεν το συζητάμε είναι σε όλα κάτω από την Toyota.
Τολη όσο για τέτοιου είδους αγώνες τρέχει σε ένα σωρό από αυτούς η Toyota! Σε κάτι πιο αναγνωρισμένο έχουν τρέξει??? Πρόσφατα όχι πριν 20 χρόνια??

http://www.toyota.com/motorsports/

http://www.toyota.com/motorsports/ne...-04-07-01.html

http://www.caranddriver.com/reviews/...ca.html?al=112

Πάντως έχω δει από τον ξαδέρφο στο φορουμ τους να συζητάνε: Ότι εμένα μου καεί 800 γραμμάρια κάθε 1800χλμ ο άλλος να λέει πολλά είναι εμένα μου καεί 400 μόνο και ο επόμενος να λέει εμένα μου καεί 1200 γραμμάρια.
Αυτό δεν είναι αμάξι φρυτεζα είναι!!! Και αναφέρομαι στα RX8 να τα χαίρονται τα γρήγορα τους.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 16:32
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
H Mazda συνιστά έλεγχο κ συμπλήρωση λαδιών κάθε 2 γεμίσματα βενζίνης....Δε λέω...με ξενερώνει κ μένα αυτό...αλλά κάτι καλό θα χει αυτό το αμάξι για να υπάρχουν τόσα στους δρόμους...δεν το παίρνουν για να τηγανίζουν πατάτες μάλλον....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 18:02
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κοίταξε, αν το βάλουμε καθαρά στης "απλές" εκδόσεις, κι εγώ πιστεύω ότι το χτυπάει το Avensis έντονα, και κυρίως στην εμφάνιση, όπου το Avensis είναι .....να μην πώ!

Ομως όσο αφορά στης αγωνιστικές εκδόσεις (βλ. MPS) ισχύουνε όσα είπα. Υπάρχουνε απλά για να υπάρχουνε!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 22:03
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε παιδια και γω ΤΟΥΟΤΑκιας ειμαι αλλα τουλαχιστον η ΜAZDA ικανοποιει και καποιον ο οποιος εχει να δωσει καποια χρηματα και να παρει το ΜPS μονο και μονο επειδη ειναι κολλημενος με την MAZDA.
H TOYOTA τωρα εβγαλε την 2000ρι εκδοση του AVENSIS. Πριν ειχε το ψοφιο 1800αρι και πολυ χειροτερα το 1600αρι.
Η HONDA επισης εχει καποια 2000+ εκδοση.
Και επαναλαμβανω οτι οι ευρωπαιοι βγαζουν καλα 1800αρια και 2000ρα τα οποια πανε καλα σε πωλησεις.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-07, 22:27
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και επαναλαμβανω οτι οι ευρωπαιοι βγαζουν καλα 1800αρια και 2000ρα τα οποια πανε καλα σε πωλησεις.
δυστιχως πηγενουν κ στο δρομο καλα...πολυ καλα...περαστηκα μας
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τέλος εποχής για το Mazda RX-8... centaurus ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 28-06-12 15:33
MAZDA 2 Vavvas ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 52 12-05-09 02:47
COROLLA TS VS MAZDA RX8 CHALLENG mpesikos TOYOTA COROLLA T-SPORT 24 20-11-08 08:56
Τι είναι αυτό το πράγμα;; jimmy3 TOYOTA COROLLA E 12 16 12-03-08 15:47
Κινητηρας Τoyota Supra 2.5lt 1JZ σε Mazda RX-7 SupraRX7 SUPPORT 12 23-12-05 16:57

Page generated in 0,17689800 seconds (82,25% PHP - 17,75% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com